• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.12.2021

14:36

DANILO VUČIĆ NIJE MENADŽER NI JEDNOM FUDBALERU, LAŽOVI GAĐAJU NJEGOVOG OCA, A SA NJIM I SRBIJU! Strani mediji prenose ono što im domaći špijuni slažu!

Politika

DANILO VUČIĆ NIJE MENADŽER NI JEDNOM FUDBALERU, LAŽOVI GAĐAJU NJEGOVOG OCA, A SA NJIM I SRBIJU! Strani mediji prenose ono što im domaći špijuni slažu!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin danas je reagovao na tvrdnje da je sin predsednika Srbije Danilo Vučić menadžer jednom fudbaleru i istakao da se predsednikovom sinu već 9 godina upropašćuje život

On je naveo da se nada da će na navede KRIKA reagovati tužioci i pokazati da se za takvu laž odgovara.

- Danilo Vučić nije menadžer ni jednom fudbaleru, i da jeste, to ne bi bilo ni pogrešno, ni protivzakonito, ni nemoralno, ali Danilo Vučić jednostavno nije ničiji menadžer. On radi u vinariji i to su proveravali i novinari i državni organi, i svi su se uverili da je tako. O Danilu ne pišu strani mediji, oni samo prenesu ono što čankolizi i domaći špijuni dostave i slažu. Danilu je upropašten i ovaj rođendan, ali već 9 godina se uporno radi da mu se upropasti život. Danilo Vučić nije meta, lažovi gađaju njegovog oca Aleksandra Vučića i sa njim Srbiju. Bednici koji žive od laži, zaradili su svoju dnevnicu, nadam se da će jednom i tužioci zaraditi svoju, bar da pokažu da se za laž odgovora - rekao je Vulin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kaća

pre 2 godine

Sve i da je istina, a svi znaju da nije, neka ostave za promenu i Danila i celu predsednikovu porodicu na miru

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija