• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.12.2021

09:57

Tebra, pregadno je i prejadno je! Danilo Ikodinović zgrozio javnost, BEZ IMALO STIDA IZVREĐAO ROME!

Beta/Luka Filipović

Politika

Tebra, pregadno je i prejadno je! Danilo Ikodinović zgrozio javnost, BEZ IMALO STIDA IZVREĐAO ROME!

Podeli vest

Tatjana Macura, kopredsednica Stranke moderne Srbije (SMS), osudila je danas na Tviteru to što je bivši vaterpolista, sada funkcioner Narodne stranke, Danilo Ikodinović izvređao pripadnike romske nacionalne manjine

 

"Jutros vidim poruku u DM od dragog mi čoveka: ”Informacija proverena i iz prve ruke. U skoli Hulja u kraju Suzana.Kažu da je bio lak na suzi ko Ciganka na pički", napisao je Ikodinović, na šta je oštro reagovala Tatjana Macura, podsećajući da se ovo ne dešava prvi put, jer se Vuk Jeremić, lider Narodne stranke, početkom ove godine smejao seksističkom i glupom vicu. 

"Dragi čovek" i proslavljeni sportista uživaju da se, sprdajući se sa Romkinjama, obračunavaju sa ljudima koje su do juče podržavali. To je taj vajb, što bi se reklo - narodni..., napisala je Tatjana Macura uz snimak Vuka Jeremića i Sarajlije Edina Adilovića u koji se smeju nepristojnom vicu o Romima

Foto: printscreen Twitter

Tviteraši su postali ogorčeni posle ovog sramnog poteza Ikodinovića, te su se ispod objave ređali brojni komentari. 

  • Tebra, pregadno je i prejadno je. Malo i rasistički. Vidi pa obriši ovo. 
  • Nije malo, nego mnogo rasistički, a o rasizmu da ne počinjem. Sramota!
  • Sram vas bilo...

Foto: printscreen Twitter

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dera

pre 2 godine

Zgužvana košulja , zgužvana faca , šuplja glava ,... E , to je pravo pojačanje opozicije . Više ne moramo da brinemo za njih , sada je " ON " tu i sunce će sijati 24 h x 365 d. ???????????

ratko

pre 2 godine

decko je malo prolupao posto je sa jeremicem i ostalima

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija