• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.12.2021

17:43

Današnji protesti tobože ekoloških udruženja i njihovih pristalica pokazuju građansku nesolidarnost i neverovatnu bezobzirnost

printscreen

Politika

Današnji protesti tobože ekoloških udruženja i njihovih pristalica pokazuju građansku nesolidarnost i neverovatnu bezobzirnost

Podeli vest

Današnji protesti tobože ekoloških udruženja i njihovih pristalica, tokom kojih je protivzakonito i protivustavno blokirano više saobraćajnica u Srbiji, pokazuju građansku nesolidarnost, izostanak demokratske svesti i neverovatnu bezobzirnost organizatora i učesnika, istakao je Nikola Selaković, ministar spoljnih poslova Nikola Selakovića

Reč je o najobičnijem terorisanju pristojnog naroda onemogućavanjem slobode kretanja, i dok je predsednik sam sa svojim narodom jutros u Šapcu i Koreniti, sada u Gornjim Nedeljicama, gde upravo sa ljudima razgovara o pravcima razvoja Srbije, drugi zlostavljaju svoje pristojne i radne sugrađane. 

Ova vlada nije uzela pare od "Rio Tinta" već Đilas i njegovi kompanjoni, a sad protestuju i maltretiraju ljude zato što mi nismo uzeli pare. 

Samo neko pomračenog uma mogao je da se doseti da bi mu bilo korisno da u vreme epidemije, kada od prohodnosti saobraćaja mnogima zavisi i život, blokira ulice i ne dozvoljava prolazak čak ni ljudima sa decom. 

Svima koji posežu za ekstremnim i nezakonitim sredstvima izražavanja političkog nezadovoljstva poručujem da je Srbija demokratska zemlja u kojoj će se vlast birati na izborima i čiji razvoj i napredak neće moći da zaustavi agresivna manjina. 

Apelujem na sve pristojne građane opravdano revoltirane blokadama puteva, da budu strpljivi i da ne nasedaju na provokacije onih koji se nadaju da će nekakvim prevratima doći na vlast.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 2 godine

Ovo sto vase stranacke novine pisu je za osobe ciji je IQ ispod 30 Zalosno je sto bagra od 150 politicara terorise 7 miliona ljudi. Sreca sto se neko pametan jos uvek ne pita u vezi Vas. Polako, ima vremena, i vi cete biti pocisceni.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija