• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.12.2021

23:09

DA U ZAPADNIM ZEMLJAMA PODRŽAVA BLOKADU AUTOBANOVA, SMESTA BI BILA UPUĆENA NA POSMATRANJE! Selaković raskrinkao srbomrzca Violu fon Kramon!

Tanjug

Politika

DA U ZAPADNIM ZEMLJAMA PODRŽAVA BLOKADU AUTOBANOVA, SMESTA BI BILA UPUĆENA NA POSMATRANJE! Selaković raskrinkao srbomrzca Violu fon Kramon!

Podeli vest

Nikola Selaković, član predstavništva SNS, reagovao je povodom intervjua Viole fon Kramon za đilasovske medije u kojem je rekla da režim u Srbiji poznaje samo jezik sile i nasilja

- Viola fon Kramon gotovo svakodnevno, uz pomoć ovdašnjih tajkunskih medija, nastoji da one koji ne znaju šta je elementarni demokratski dijalog promoviše u borce za demokratiju - saopštio je Selaković.

Demokratski dijalog je kada se predsednik Srbije uputi u zapadnu Srbiju da sa građanima razgovara o razvoju tog dela zemlje i svim nedoumicama oko eksploatacije rudnih bogatstava, a blokade puteva, pod bilo kojim izgovorom, jesu nasilje nad demokratijom i političkim pluralizmom. 

Za razliku od mnogih zemalja zapadne Evrope, u kojima, sa pravom i u cilju zaštite zakona, policija redovno i rutinski reaguje u slučajevima nenajavljenih i protivzakonitih protesta, mi smo se ipak odlučili za blaži pristup prema sugrađanima koji drugačije misle. 

Viola, veliki borac za nezavisno Kosovo, traži krv na ulicama Srbije!

Ukoliko bi Viola fon Kramon u svojoj ili nekoj drugoj zemlji zapadne Evrope tako strastveno podržala blokade autobanova, uveren sam da bi smesta bila upućena na posmatranje, jer tamo razumljivo, kao ni u bilo kojim drugim uređenim državama, nema tolerancije prema manifestovanju političke samovolje ugrožavanjem drugih ljudi.   

Jasno je da Viola fon Kramon ne progovara ni u ime nemačke politike ni u ime zaštite prirodne sredine, već dosledno sprovodi antisrpsku agendu radeći u korist svojih štićenika u Prištini. 

U ovome su Viola fon Kramon, srpski tajkuni koji joj daju medijsku podršku i albanski seperatisti na Kosovu i Metohiji predvođeni Aljbinom Kurtijem jedan tim, a ono što ih povezuje jeste finansijski interes i naravno antisrpska agenda - zaklučuje Selaković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Današnji protesti tobože ekoloških udruženja i njihovih pristalica pokazuju građansku nesolidarnost i neverovatnu bezobzirnost
Politika

Današnji protesti tobože ekoloških udruženja i njihovih pristalica pokazuju građansku nesolidarnost i neverovatnu bezobzirnost

Današnji protesti tobože ekoloških udruženja i njihovih pristalica, tokom kojih je protivzakonito i protivustavno blokirano više saobraćajnica u Srbiji, pokazuju građansku nesolidarnost, izostanak demokratske svesti i neverovatnu bezobzirnost organizatora i učesnika, istakao je Nikola Selaković, ministar spoljnih poslova Nikola Selakovića

04.12.2021

17:43

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17