• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.12.2021

08:13

FILM O GENOCIDNIM SRBIMA MORA DA SE PRIKAŽE U SRBIJI?! Bolesna kampanja, Đilas i Marinika nastavljaju da GAZE PO NAŠEM NARODU!

Beta/Ilustracija

Politika

FILM O GENOCIDNIM SRBIMA MORA DA SE PRIKAŽE U SRBIJI?! Bolesna kampanja, Đilas i Marinika nastavljaju da GAZE PO NAŠEM NARODU!

Podeli vest

Marinika Tepić i Dragan Đilas insisturaju na tome da se u Srbiji prikaze film koji govori o “genocidnim Srbima”, što je samo nastavka njihove bolesne kampanje protiv Srba i Srbije

 

U đilasovskom Danasu objavljen je tekst pod naslovom "Da li ćemo najbolji evropski film Quo vadis, Aida gledati na nacionalnoj televiziji" što je direktno gaženje po srpskom narodu. 

Ovim Marinika I Đilas zahtevaju da se film koji prikazuje Srbe kao genocidne prikaže na nacionalnoj televiziji. 

Foto: printscreen

Ovo i ne treba da bilo koga začudi, s obzirom na to da su mesecima vodili prljavu kampanju protiv filma "Dara iz Jasenovca" koji prikazuje jasenovačke žrtve i stradanja u ustaškim logorima, a danas im je glavna vest uspeh filma "Quo vadis, Aida", koji govori o "genocidnim Srbima".

Takođe,  Marinika Tepić je u više navrata govorila da su Srbi genocidan narod i da su tokom rata u Hrvatskoj srpske vlasti na teritoriji Srbije, tačnije u Vojvodini, držale koncentracione logore za mučenje hrvatskih zarobljenika. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Junik

pre 2 godine

Nije nista cudno sto naslednici pnih srba koji su partizanski pljackaski dosli u Srbiju 1945. iz nekih suma i planina sa ustaskm titom i kojima je Srbija samo mesto da otimacinom i uslovljavanjem dozivljavaju sada unuci nastavljaju posto Djilas prezime i ne pripada prezimenima iz Srbije

AS

pre 2 godine

I AKO USPE DA SE DOMOGNE JAVNOG SERVISA JA GA SIGURNO NEĆU GLEDATI A MISLIM NI OGROMNA VEĆINA U SRBIJI. BOLJE DA NE INSISTIRAJU. I NE BACAJU NAŠ NOVAC.

Rade R

pre 2 godine

Kada u Hrvatskoj i u BIH prikažu "Daru iz Jasenovca"! A to, što fašistička Evropa nagrađuje neke filmove i glumice, je svakom normalnom čoveku jasno!

Vanja

pre 2 godine

Gaze po srpskom narodu i očekuju neku podrsku, uzasni su ali to je Đilas !

bane

pre 2 godine

Šta je to čudno zna se ko su oni i za koga rade. Pamet u glavu.

Milan63

pre 2 godine

Kada je izrečena kritika na račun delovanja Marinike Tepić, oglasile su se sve rumunske NVO i ambasada Rumunije. Ali, kada Tepićeva, kao Rumunka, rovari protiv Srbije i njene većinske i demokratske političke volje, nema reakcije sa te strane. Mađari u Srbiji ne rovare protiv aktuelne vlasti, a ni Budimpešta. Naprotiv. Marinika to radi i na tome pokušava da politički profitira zajedno sa svojim gazdom. Ne treba ona da nam drži lekcije o bilo čemu jer u Srbiji, kao demokratskoj zemlji, može da radi šta hoće. Sram je bilo!

Vlada

pre 2 godine

Izdajici jedni, narod vas ne voli niti ćete ikada imati podršku posle svih stvari koje ste izrekli.

Grada

pre 2 godine

Jako je ružno što se Marinika i njen gazda bore za ovakve stvari...

Lila

pre 2 godine

Sta drugo moze se ocekivati od Djilasa I Tepicke, pljačkali su svoj narod, rade protiv svog naroda. Trebali bi da se sakriju u misju rupu.

Nena

pre 2 godine

Ako "genocidni Srbi"smetaju Mariniki i Djilasu neka idu tamo gde ih nema i olakšaju nam život!

mare

pre 2 godine

NE NECEMO GLEDATI I NE PADA MI NAPAMET DA IKADA GLEDAM DA LI JE OBAVEZA IKOGA MORALNA PRE SVEGA DA GLEDA TO? NE KADA SMO U TRAKTORIMA BEZALI PRED USTASKIM PROGONOM POGOTOVO

zaza

pre 2 godine

Muka mi je od poltrona DJilasa i Marinike. Njih i sve ostale proglasiti osobama non grata i neka idu u lepu p...u ma.....u.Oprostite na poslednjoj recenici, jer nije u duhu normalnog coveka.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija