• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.12.2021

13:35

Nataša Kadić, ruku pod ruku sa Đilasom i Marinikom, u bezumnoj kampanji protiv Srbije i Srba!

Tanjug

Politika

Nataša Kadić, ruku pod ruku sa Đilasom i Marinikom, u bezumnoj kampanji protiv Srbije i Srba!

Podeli vest

Bezumnim zahtevima da se film "Quo vadis, Aida" koji srpski narod predstavlja genocidnim, prikaže na RTS pridružila se i dežurni Srbomrzac Nataša Kandić

 

Zahtevima da se na RTS prikaže film o tome kako su Srbi genocidni narod, a koje  forsiraju mediji koji su pod direktnom kontrolom Dragana Đilasa i njegove perjanice Marinike Tepić, pridružila se i Nataša Kandić!

- Ljudi u Srbiji ne znaju za Quo vadis, Aida. RTS da prikaže film. Zahtevamo - napisala je Kandić na Tviteru.
 

Foto: printscreen Twitter

Podsećamo, Nataša Kandić je rekla da je Marinika Tepić budućnost Srbije, da ona zaslužuje da vodi Srbiju i bude na čelu države!

Pa baš "lepu" budućnost žele našoj zemlji i građanima - da Srbi na svakom koraku budu pljuvani, vređani, omalovažavani i nazivani genocidnim. 

Foto: printscreen Twitter

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Petar

pre 2 godine

I ja ZAHTEVAM da se ti Kandicka ISELIS IZ Srbije ...red bi bio!!!

Nataša

pre 2 godine

Zbog ove protuve gadi mi se moje ime....ima li neki zakon da pišemo peticiju da se ova spodoba iseli recimo u Sarajevo...

Rade R

pre 2 godine

Ima ona narodna izreka: "budalu ne moraš svećom da tražiš, sama će se javiti"! Tako i ovi, ne znam kako njih nazvati, sami se javljaju! Možda oni stvarno veruju u ovo što pričaju, možda su stvarno samo glupi!!! ŽIVELA SRBIJA!

VOJIN

pre 2 godine

и МЕТЛА је СИМПАТИЧНИЈА !!!

Milan63

pre 2 godine

Ne interesuju nas, Nato, antisrpske bljuvotine ovenčane zapadnim nagradama. Ti gledaj do mile volje. Možeš i sa Bakirom. Kad budu na HRT-u ili na sarajevskoj televiziji prikazali "Daru iz Jasenovca", pa urgiraj, Nato, da to urade, onda ćemo da gledamo i "Quo vadis, domine". A do tada, Nato, nemoj da se uzrujavaš. Popij nešto za smirenje. Zahtevamo!

On

pre 2 godine

... a kud sa njom i njenima kad niko pa i BOG ih neće???

Vucic je ratni huskac 90 ih

pre 2 godine

Naravno da ste genocidni.. Koliko ste samo zla,smrti i mrznje posijali 90-ih.. Zato vam i jesu vodje,komandanti dobili preko 1000+ godina u Haagu.. Zato je i citav zapadni,civilizirani svijet ustao 1999 protiv vas i vaseg fasistickog ludila koje nije zabiljezeno u Evropi poslije 45 i nacisticke Njemacke..

Zvonimir

pre 2 godine

Matora babetino,dogovori se sa HRT-om da oni puste Daru iz Jasenovca i to u udarnom terminu na HRT-u1 od 20h pa nek ide Aida na RTS-u.Gledao sam oba filma i moje skromno mišljenje je da je Rada filmčina u odnosu na Aidu jedino što se u Aidi i tako loša situacija prikazuje još gorom u kome prednjači bosanski glumac Emir koji glumi srpskog vojnika.Jedna scena u filmu ima i na yutyubu kada prestavnici Srebrenice dolaze na razgovor sa gen.Mladićem uporedite original i film i svakom će biti sve jasno.Kod Dare pojedine scene kakve jesu bile nisu hteli da snimaju jer se to ne bi moglo gledati.

Ljubiša

pre 2 godine

'Oće i Kandi-ćka "Porše" metalik, pardon, metlu.

aca

pre 2 godine

Svo troje za ruke, pa .... Zna se već gde. Tamo gde je i mesto svima onima koji pljuju po svojoj zemlji i narodu.

Sofija

pre 2 godine

Ova Nataša,Marinika i slični su bruka za Srbiju !Protivnici svog naroda i svoje zemlje i ne treba da žive u njoj!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija