• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.12.2021

12:09

Očekujem da vladajuća koalicija osvoji većinu! Nastavljamo saradnju sa SNS bez obzira kako izlazimo na izbore!

Tanjug/Sava Radovanović

Politika

Očekujem da vladajuća koalicija osvoji većinu! Nastavljamo saradnju sa SNS bez obzira kako izlazimo na izbore!

Podeli vest

Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić očekuje dobar rezultat vladajuće koalicije na izborima bez obzira na to da li će SPS i SNS biti na jednoj ili dve liste na predstojećim parlamentarnim izborima


"Očekujem da vladajuća koalicija osvoji ubedljivu većinu i da ćemo nastaviti saradnju sa SNS onako kako smo se već dogovorili. Ljudi ponekad nemaju u vidu da prvi dogovor koji smo postigli pre nekoliko meseci, kada smo se prvi put sastali, jeste da ćemo nastaviti našu saradnju bez obzira na način na koji ćemo izaći na izbore", rekao je Dačić za Tanjug.


On je naveo da socijalisti još nisu doneli definitivnu odluku o načinu nastupanja na parlamentarnim izborima.

"Očigledno je da mi imamo interesa, da imamo jednog predsedničkog kandidata, međutim, postavlja se pitanje šta je bolje - da li imati jednu ili dve parlamentarne liste. U narednom periodu ćemo morati da donesemo odluku o pripremana za parlamentarne izbore", rekao je Dačić.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Kaže da predstoji nekoliko političkih faza, a prva je izlazak na referendum.

"Moramo da vodimo kampanju za uspeh referenduma. Svakako da je nezavisnost sudstva u interesu građana i u interesu daljih evropskih integracija. Nakon toga počinje polako predizborna kampanja", rekao je Dačić.

Lider socijalista ukazuje da već zagreva atmosferu pred početak kampanje i obilazi opštinske i okružne odbore partije.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija