• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.01.2022

10:10

POPOVIĆ: Pozivamo sve građane Srbije da u nedelju 16. januara izađu na referendum za promenu Ustava Republike Srbije!

Miloš Perić

Politika

POPOVIĆ: Pozivamo sve građane Srbije da u nedelju 16. januara izađu na referendum za promenu Ustava Republike Srbije!

Podeli vest

Pozivamo sve građane Srbije da u nedelju 16. januara izađu na referendum za promenu Ustava Republike Srbije.

Ovo je prilika da kroz demokratski proces kakav jeste referendum damo snažan legitimitet istinskoj nezavisnosti pravosuđa, ka kojoj težimo od rušenja komunističkog sistema i stvaranja demokratskog poretka u Srbiji.

Ustavne promene koje imaju za cilj da stvore bolje i efikasnije pravosuđe u Srbiji i uklone politički uticaj na izbor sudija, a time i uticaj politike na donošenje sudskih odluka, doneće ubrzo za sve građane toliko željeno ubrzanje rešavanje sudskih postupaka i poverenje u naše sudove da građani konačno mogu reći da kada ulaze u srpski sud, dolaze po pravdu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija