• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: EKIPA INFORMERA

28.01.2022

07:00

OTKRIVAMO TAJKUN IMA PLAN ZA OTIMANJE VLASTI U BEOGRADU! Đilas se krije iza Vladete!

Beta/Beograd.rs/Fotoilustracija

Politika

OTKRIVAMO TAJKUN IMA PLAN ZA OTIMANJE VLASTI U BEOGRADU! Đilas se krije iza Vladete!

Podeli vest

Dragan Đilas nagovara Vladetu Jankovića da bude prvi na listi hejterske opozicije u prestonici, ali u slučaju da pobedi, gradonačelnik neće biti Janković, nego Đilas!


Lider SSP tajkun Dragan Đilas napravio je novi plan za otimanje vlasti u Beogradu. Đilas, kako saznajemo, nagovara bivšeg ambasadora Vladetu Jankovića da bude prvi na listi hejterske opozicije, ali u slučaju da on pobedi, gradonačelnik ne bi bio Janković, nego Đilas!

Ozbiljna predizborna istraživanja pokazuju da šef SSP nema ama baš nikakve šanse da pod svojim imenom pobedi u Beogradu. S druge strane, ista ta istraživanja govore da bi Janković mogao da dobije priličan broj glasova u glavnom gradu, pa je Đilasova zamisao da se sakrije iza njega.
Mesto zločina

Đilasovo učešće na beogradskim izborima jeste povratak na mesto zločina
Darko Glišić


 

Veliki rijaliti

Da u našim saznanjima i te kako ima istine, posredno je juče potvrdio i sam Vladeta Janković, koji je rekao da postoji mogućnost da se kandiduje i da bi u slučaju da pobedi Beograd vodio ekspertski tim.
- Spreman sam da se nađem na listi opozicije za predstojeće izbore i da učinim bilo šta u granicama mojih mogućnosti. Smatram da je to elementarna obaveza svakog ispravnog čoveka. O kandidaturi za gradonačelnika mogao bih da razmislim vrlo ozbiljno. Nisam kvalifikovan da upravljam gradom, ali mogu da okupim stručnu i poštenu ekipu koja bi raščistila ove gomile đubreta i nanosa koje ostaju posle Gorana Vesića - rekao je Janković za TV N1.


Kako saznajemo, đilasovci planiraju da naredne nedelje predstave "Tim za Beograd", na čijem čelu će biti Vladeta Janković, a jedan od članova biće i Dragan Đilas.
- Svima nama u SSP je, naravno, jasno da Đilas želi da se vrati na funkciju gradonačelnika, ali da ne može lično da se kandiduje jer ima i previše negativnih poena. Zato je osmišljena strategija sa takozvanim "Timom za Beograd" - prenosi naš sagovornik iz Đilasove stranke.

Foto: printscreen

Vladeta Janković


Komentarišući sve ove navode, Ognjen Karanović iz Centra za društvenu stabilnost kaže da Dragan Đilas kreira svoj politikantski rijaliti.
- Đilas, tvorac prvog rijalitija u Srbiji, osmislio je način da pokuša da uveća nepostojeće poverenje građana u njegovu listu. Zato je u pomoć pozvao zaboravljene političke zvezde još iz Koštuničinih vremena, a listu bi slobodno mogao da nazove VIP rijaliti, gde bi Đilas trebalo da bude "Veliki brat"... Šalu na stranu, ali sve to više nije ozbiljna politika, već samo kalkulacija odnarođenog "kruga dvojke", kome pripada i Vladeta Janković - naglašava Karanović.
Predsednik IO SNS Darko Glišić naglašava da Dragan Đilas sada pažljivo vaga ko bi bio njegov saučesnik.
- Đilasovo učešće na beogradskim izborima jeste povratak na mesto zločina. A ko će biti saučesnik u tom pokušaju, manje je bitno, jer je svima jasno da je jedini motiv pokušaja povratka na vlast nova pljačka naroda - podvlači Glišić.

Teška priča

Za analitičara Dejana S. Miletića pravljenje raznih kombinatorika u opoziciji nije iznenađenje, ali sve to, kako kaže, deluje prilično neozbiljno.
- Vladeta Janković je čovek u poznim godinama i ne znam da li on može na pravi način da obavi ovako zahtevan posao. Janković može da ima dobar rezultat, ali očekivati neki značajniji pomak - teško. Zato me ne bi čudilo da se ovde tek naprave i neke druge kombinacije sa drugim eventualnim kandidatima - zaključuje Miletić.
 

Božo Prelević odustao od kandidature

Skupština slobodne Srbije odlučila je da povuče kandidaturu Boža Prelevića za predsednika Srbije, iako su ga, kako navode, građani odlično ocenili u nedavnom istraživanju!?!

Kako tvrde, kandidatura Prelevića povučena je jer im funkcije nisu važne.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade R

pre 2 godine

Pa samo ako je narod toliko glup pa veruje Đilasu ili bilo kome koga on podržava i kandiduje! Nema tog "zaklona" iza kojeg on može da se sakrije, isuviše je on velika LOPOVČINA!!! Ja ipak verujem u zdrav razum ovog naroda!

Sanja

pre 2 godine

Ne daj Boze da Djilas bude gradonacelnik, unistio bi sve za dan.

Fikus

pre 2 godine

Sama pomisao da nekome padne na pamet da za gradonačelnika Beograda, na čelo liste stavi čoveka koji ima 81 godinu, uz to i bez realnih kvalifikacija za tako važnu i odgovornu funkciju koja je sve samo ne figurativna, najviše govori o tome koliko je Đilas očajan i u frci ...

Zoran

pre 2 godine

Đilas je strani plaćenik i koristi ove marionete da bi ostvario svoje prljave ciljeve.

Bojana

pre 2 godine

Iskreno se nadam da narod nije toliko naivan da svoje poverenje pokloni Draganu Đilasu koji sve što dotakne upropasti.

Mina

pre 2 godine

Samo se setite kako je Beograd izgledao i da nije uvažavao ugled jedne prestonice dok je Điki bio gradonačelnik i sve će vam biti jasno.

Irena

pre 2 godine

Beograd zaslužuje odanog, vrednog i posvećenog gradonačelnika a nikako Đilasa koji je isti taj grad doveo do stuba srama i propasti.

Aca

pre 2 godine

Zato sto zna da na izborima ce proci jos gore nego sto je prosao na proslim.

Juca

pre 2 godine

Ova Djilasova želja da se dokopa vlasti na sve načine prevazilazi granice zdravog razuma i prelazi u bolest. Nas narod nije glup i ne želi da ispunjava želje čoveku koji nas je uništio. Sramota je kako opozicija predlaže kandidate, kao da ih izvlace iz loto bubnja...

Boban

pre 2 godine

Djilas na sve nacine pokusava da se vrati na vlast.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59