• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.02.2022

10:30

Moskva: U Ukrajini je specijalna vojna operacija, ne rat!

Politika

Moskva: U Ukrajini je specijalna vojna operacija, ne rat!

Podeli vest

U Ukrajini je pokrenuta specijalna vojna operacija u Donbasu i ti događaji ne mogu biti nazvani ratom, izjavio je stalni ruski predstavnik pri UN Vasilij Nebenzja tokom ranije danas održane hitne sednice Saveta bezbednosti UN


"Mi ne vršimo agresiju protiv ukrajinskog naroda, već protiv hunte koja je preuzela vlast u Kijevu", rekao je Nebenzja pre okončanja hitne sednice Saveta bezbednosti UN, koji je inicirala Ukrajina, prenosi RIA Novosti.

Nebenzja je tako odgovorio ukrajinskom kolegi Sergeju Kislici, koji ga je pre toga pozvao da od Kremlja zatraži da, kako je rekao, "zaustavi agresiju" na Ukrajinu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija