• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.02.2022

17:14

VUČIĆ NIJE IZABRAO NI ZAPAD NI ISTOK, VEĆ SRBIJU! Vulin odgovorio na licemerje američkog ambasadora u Prištini!

Tanjug/Strahinja Aćimović

Politika

VUČIĆ NIJE IZABRAO NI ZAPAD NI ISTOK, VEĆ SRBIJU! Vulin odgovorio na licemerje američkog ambasadora u Prištini!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je danas, odgovarajući bivšem ambasadoru SAD u Prištini, da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije izabrao ni Zapad ni Istok, već Srbiju, a taj izbor mu ne praštaju

- Znam da je za gospodina (Filipa) Kosneta moral utočište slabih, ali Srbija je svoju snagu uvek pronalazila u moralnim vrednostima. Zato Kosnet napada predsednika Aleksandra Vučića, jer vodi računa o Srbiji i ne gubi moralne vrednosti - izjavio je Vulin odgovarajući na, kako se navodi u saopštenju Pokreta socijalista, provokaciju ambasadora SAD-a u Prištini koji je optužio predsednika Srbije da je "izabrao Putina umesto Zapada" u jeku ratnih dešavanja u Ukrajini.

- Govoriti o potrebi poštovanja međunarodnog prava i priznavati nasilnu secesiju Kosova je licemerno koliko i kada se agresija na Srbiju nazove humanitarnom intervencijom, a ubijeni civili kolateralnom štetom. Vučić nije izabrao ni Zapad ni Istok, već Srbiju, a taj izbor mu ne praštaju - rekao je Vulin.

- Vučić je slobodan vođa slobodnog naroda, znam da je to teško prihvatiti iz Prištine, ali je tako - poručio je ministar policije i predsednik PS-a.
 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Velko

pre 2 godine

Naj bolje bi se osecao kao precednik jedine gen.drzave i jedinog gen. naroda na svetu, upravo na predlog ovih iskrenih prijatelja? Cudo da nije prihvatio ......

Srbi su poturad narod gubitni

pre 2 godine

Vidi mu odvratne cigansko poturske glave fujjj ovo nije slaven! Srbi izabrali izolaciju! Odjebani ste i od zapada i od rusije. Govna fašisticka Vucic je među prvima bježao iz Hrvatske sada upropastava Srbiju! hahaahaahahaha!

Zorka

pre 2 godine

Vucicu je na prvom mestu interes Srbije, jer sve radi za narod i drzavu.

Glasinac

pre 2 godine

Srbiji su važni i Zapad i Istok i upravo takvu politiku i vodi.

Veljko M

pre 2 godine

Naravno da Vučić vodi politiku u interesu građana Srbije i zbog toga i ima njihovu ogromnu podršku.

Drina

pre 2 godine

Zbog toga mu građani najviše veruju i daju mu ogromnu podršku.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija