• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.03.2022

22:29

NEĆEMO SLATI DECU U RAT! Mali istakao da je Srbija pod OGROMNIM PRITISCIMA!

printscreen

Politika

NEĆEMO SLATI DECU U RAT! Mali istakao da je Srbija pod OGROMNIM PRITISCIMA!

Podeli vest

Ministar finansija Siniša Mali istakao je u emisiji "Hit tvit" da je Srbija pod ogromnim pristiscima

- Vučić je izložen ogromnim pritiscima. Godinama ga nisam video u težoj situaciji. Mi smo mala zemlja i ono što je Vučić rekao treba da vidimo kako da sačuvamo mir i stabilnost. Svime što je uradio u prethodnim danima Vučić je pokazao da su nam interesi Srbije na prvom mestu - naveo je ministar.

Ministar je objasnio važnost dobrih odnosa sa Rusijom, ali i sa EU.

- Pokušavate u moru loših rešenja da pronađete najmanje lošije, imajući u vidu interes Srbije - rekao je Mali u emisiji "Hit tvit" na TV Pink.

On je rekao da se naša zemlja bori za stabilnost i mir.

Foto: prinstcreen

- Nama treba da smanjimo nivo razmirica i svađa, da budemo što više jedinstveni. Bez stabilnosti nema ekonomskog napretka - izjavio je ministar.

On je dodao da se Srbija 10 godina bori za nove fabrike i svako novo radno mesto, napomenuvši da je sada nezaposlenost na 9,8 odsto.

- Zamislite da smo avanturisti i da porušimo sve što je urađeno do sada. Mnogo smo muka zajedno prošli da dođemo do toga da pobeđujemo u ekonomiji i zato je važna ta politika da mi nećemo da vodimo ratove velikih sila - dodao je Mali.

Druga poruka je nećemo da šaljemo decu u rat i da se ona vraćaju u mrtvačkim sanducima roditeljima! Nama su potrebni mir i stabilnosti. Ova situacija zahteva zajedništvo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija