• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.03.2022

08:45

VI STE SESTRE, MAJKE I SUPRUGE, USPEŠNE I OBRAZOVANE ŽENE... Vulin čestitao 8. mart pripadnicama lepšeg pola!

Tanjug/Strahinja Aćimović

Politika

VI STE SESTRE, MAJKE I SUPRUGE, USPEŠNE I OBRAZOVANE ŽENE... Vulin čestitao 8. mart pripadnicama lepšeg pola!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin čestitao je danas pripadnicama Ministarstva unutrašnjih poslova i svim damama u Srbiji, Međunarodni dan žena - 8. mart

Vulin je istakao da su pripadnice Ministarstva unutrašnjih poslova, baš kao i sve žene u Srbiji svojim radom, hrabrošću i požrtvovanošću zaslužile poštovanje i divljenje čitavog srpskog društva, saopštio je MUP.

Vulin je pripadnicama policije koje rade na upravnim poslovima simboličnim poklonom česitao Dan žena i zahvalio im se za sve što čine da Ministarstvo unutrašnjih poslova bude tako uspešno.

- Vi ste one koje ne traže nagradu i priznanja za svoj posao, vi ste one koje nemaju radno vreme i one koje su tu kada je teško i kada nije lako. Vi ste te koje idu napred u pobede, vi ste bolji, hrabriji, marljiviji deo našeg Ministarstva. Vi ste sestre, majke, supruge, uspešne i obrazovane žene koje su uvek tu za svakog građanina da mu pomognete da što brže i lakše ostvari svoja prava. Vi ste te koje su tokom čitavog leta i svakog vikenda kada drugi odmaraju bile u policijskim stanicama i činile sve da građani što pre dobiju svoje pasoše i lične karte i zbog toga vam neizmerno hvala. Budite uverene da je vaš trud i rad prepoznat i od strane Ministarstva unutrašnjih poslova i od strane građana koji imaju samo reči zahvalnosti zbog svega dobrog što činite za njih - poručio je ministar policije Aleksandar Vulin.

Foto: Fotoilustracija/Pixabay.com



- Činimo sve i učinićemo sve da uslove vašeg rada poboljšamo, da dobijete još savremeniju opremu koja će vam olakšati posao i podići nivo kvaliteta rada - poručio je ministar policije.

Vulin je istakao da današnja Srbija predvođena Aleksandrom Vučićem posebnu pažnju posvećuje ženama i dodao da zahvaljujući dobroj ekonomskoj politici u budućem periodu slede nova uvećanja plata svim zaposlenima u Ministarstvu unutrašnjih poslova.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17