• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.03.2022

10:58

HARADINAJ PRETI SRBIJI: Beograd će biti bombardovan ako samo jedan srpski vojnik uđe na KiM!

Politika

HARADINAJ PRETI SRBIJI: Beograd će biti bombardovan ako samo jedan srpski vojnik uđe na KiM!

Podeli vest

Ramuš Haradinaj izjavio je sinoć za TV Dukađini da će Beograd biti bombardovan ako samo jedan srpski vojnik uđe na Kosovo i Metohiju

Lider Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da "zna da Amerikanci ne dozvoljavaju nijednom srpskom vojniku da upadne na teritoriju Kosova", kao i da bi Beograd bio bombardovan kao 1999. godine, ako bi se tako nešto desilo.

- To srbijansko rukovodstvo vrlo dobro zna. Ako srbijanski oficir prođe kroz teritoriju Kosova, Beograd će biti bombardovan, a ne neka druga teritorija - rekao je Haradinaj na RTV Dukađini.

Kako je dodao, Srbija zna da je tzv. Kosovo područje odgovornosti Amerike, Velike Britanije i drugih, dok je za Rusiju rekao da ima uticaj u nekim delovima Balkana, ali da na samoproglašenom Kosovu nema uopšte.

- Vučić i Srbija u ovom trenutku nemaju hrabrosti da intervenišu na severu zbog međunarodne garancije. Ako bi se ​​to desilo onda bi ceo svet znao da Vučić to radi u službi Rusije - rekao je Haradinaj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zoran

pre 2 godine

Ovoj smejuriji ne vredi govoriti. Nećeš ni ti kume nikad više prodavati semenke ispred Marakane kad je derbi.

NekoKo

pre 2 godine

Samo polako. Vreme radi za nas. Neće ni biti neke posebne potrebe da se vosjkom upada na Kosovo. Druga je strategija na delu.

Rade R

pre 2 godine

Šiptarčina pokušava sebe da ohrabri! Doći će sve na svoje mesto, kad tad!

miroljub

pre 2 godine

U strahu su velike oči.Smrdljivi arnautin po običaju baljezga, balavi,slinavi....

Amater

pre 2 godine

BOMBARDOVANJEM SRBIJE U OVOM TRENUTKU BI POSRALI SEBE A RUSIJU UZDIGLI...NATO JE SAVEZ KUKAVICA KAO STO STE I VI,AKO VAS IMA VISE CUVATE STRAH JEDAN DRUGOM JER SAMI STE JEDNO VELIKO NISTA.

dede

pre 2 godine

kad bude propao dolar, ameri nece imati za kafu a ne da brinu o tamo nekim neandertalcima, ... a onda drz te gaće...

Čarapan

pre 2 godine

I kakva ste vi država kad se karijere iza velikog brata koji vam je i napravio državu ali zapamtite kada ne više nemate velikog brata Jadransko more će vam biti plitko

cccc

pre 2 godine

Ramuš jeli bio pasulj za ručak, samo pazi da se ne us..š.

Milan

pre 2 godine

Шта хоће овај семенкар, прошао је дерби ? Ко ти дрма кавез?

Milan

pre 2 godine

Zašto ne pišete kako je Haradinaj zidao i prodavao stanove u Srbiji. Sećam se jednog naslova novina i u njemu cela šema bila objašnjena, kurir je tada pisao.

Nada

pre 2 godine

Crni petak se polako priblizava i tebi kao i ostalim zlocincima - nema ni Amerika a ni Engleska interes da brani Kosovo koje je ogrezlo u kriminalu, korupciji, narkoticima i zlocinima. Vama treba dubinsko hemijsko ciscenje.

zora

pre 2 godine

Isto kao sto je Rusija bila bombardovana kad je usla u Ukrainu. AMERI SU JE NAPUSTILI ISTO KAO STO CE NAUSTITI VAS KAD DODJE VREME. Ukradene teitorije se uvek vracaju vlasniku. A Kosovo je Srbija.

arsa

pre 2 godine

Konacno i vi pocinjete da shvatate da je vase proslo.Ovakve izjave u naletu panike, govore o tome.Nece ni biti potrebno da vojska silom ulazi na Kosovo vec to biti putevima posutim cvecem

Nenad

pre 2 godine

Srbi su sada prijatelji amerikancima i to sto Haradinaj prica je nerealno...

Izbori 2024

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija