• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.J.

13.03.2022

19:29

GODIŠNJICA SMRTI SLOBODANA MILOŠEVIĆA! Na grobu venci dece Marije i Marka!

J.V.

Politika

GODIŠNJICA SMRTI SLOBODANA MILOŠEVIĆA! Na grobu venci dece Marije i Marka!

Podeli vest

U rodnom Požarevcu, u Nemanjinoj ulici ispod stare lipe u porodičnom dvorištu sahranjen je Slobodana Milošević nekadašnji predsednik SR Jugoslavije i Srbije i predsednik SPS-a

Njegov grob tačno na 16 godina od njegove smrti obišli su i cvećem okitili njegovi partijski saborci, mnogobrojni građani i pristalice drugih političkih partija poštovaoci lika i dela Slobodana Miloševića.

On je 11.marta 2006. preminuo u pritvorskoj jedinici u Ševeningenu u Međunarodnom sudu za ratne zločine u Hagu u koji je 28.juna 2001.godine izručen od predstavnika tadašnje vlasti.

- Vreme Slobodana Miloševića pamtiće se kao spomenik i simbol borbe srpskog naroda za samostalnost u vremenu kada je srušeno Međunarodno pravo. Danas su mnogi i na istoku i zapadu koji su osuđivali Miloševića suočeni pred svojim vratima sa istim problemom - istakao je Nikola Šainović, visoki funkcioner SPS-a.

Pored Slobodana Miloševića od pre tri godine sahranjena je i njegova supruga,političarka i književnica Mira Marković a na pomenu prisutni su zatekli i vence ćerke Marije koja danas živi u Crnoj Gori i sina Marka Miloševića koji živi u Rusiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
robija za Rošavog i SNS mafiju

pre 2 godine

Hoće li i Danilo Vučić da beži iz Srbije kao i Marko Milošević?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija