• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.03.2022

14:53

MALI LAZAR JE PRIŠAO VUČIĆU U VOZU, A ONDA... Nesvakidašnja scena iz brzog voza "Soko" (Video)

printscreen

Politika

MALI LAZAR JE PRIŠAO VUČIĆU U VOZU, A ONDA... Nesvakidašnja scena iz brzog voza "Soko" (Video)

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je tokom vožnje brzim vozom “Soko” ispunio želju malom Lazaru, koji ima osam godina, da se upozna sa predsednikom

Dečak je prišao stolu za kojim je sedeo predsednik i predstavio se, nakon čega je Vučić porazgovarao sa mališanom i fotografisao se.

Lazar mu je rekao da bi želeo da postane inženjer.


- Inženjeri uvek naprave najviše stvari, bravo - rekao je na to Vučić dečaku, a video snimak njihovog susreta objavljen je na predsednikovom nalogu na Instagramu buducnostsrbijeav.

Brza pruga Beograd - Novi Sad otvorena je danas za putnički saobraćaj prvom vožnjom brzog voza "Soko", kojim su nešto posle 11 sati krenuli ka Novom Sadu predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Mađarske Viktor Orban.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Maša

pre 2 godine

Poznanstvo i razgovor sa predsednikom malom Lazaru ,ostaće u lepom sećanju!

Anja

pre 2 godine

Bravo nastavljamo tako, da jos vise dece uziva u brzim vozovima.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija