• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.03.2022

14:08

NAJGLUPLJI IZVEŠTAJ KRIKA IKADA! Poturaju "informacije" o ubistvu Olivera Ivanovića iz treće ruke, dok su prve dve mrtve!

printscreen

Politika

NAJGLUPLJI IZVEŠTAJ KRIKA IKADA! Poturaju "informacije" o ubistvu Olivera Ivanovića iz treće ruke, dok su prve dve mrtve!

Podeli vest

KRIK je danas, u još jednoj od bolesnih kampanja koje vode protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke, objavio najgluplji izveštaj ikada

 

Portal KRIK objavio je danas intervju sa izvesnim Bobanom Bogdanovićem, čovekom koji je, kako sam navodi, bio blizak prijatelj Aleksandra Gligorijevića Pukea, jednog od uticajnih kriminalaca iz krvave grupe Veljka Belivuka i koji, kako tvrdi, "zna ko je organizovao i izvršio ubistvo političara Olivera Ivanovića". 

Ipak, prateći njegovu priču nailazimo na jedan problem - svi oni o kojima on priča i koji su, kako tvrdi, imali veze sa ubistvom srpskog političara sa Kosova i Metohije, su preminuli.

Bogdanović za KRIK kaže da je njegov blizak prijatelj, kriminalac Aleksandar Gligorijević zvani Puke, isplatio likvidatora Olivera Ivanovića. Ipak, Gligoriević danas nije među živima kako bi se odbranio ili potvrdio ove navode. 

Gligorijević, koji je bio blizak Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću i njihovoj ekipi, nestao je 16. juna 2020, a kako se sumnja istog dana je i ubijen u "kući strave" u Ritopeku.

- Tog dana na prevaru su namamili Gligorijevića da oko 12 sati dođe na sastanak sa Markom Budimirom u Beton halu. Posle izvesnog vremena Budimir je odvezao Gligorijevića do kuće u Ritopeku u kojoj su već bili okrivljeni Belivuk, Draganić, Nikola Spasojević, Nebojša Janković, Srđan Lalić, Miloš Budimir i više nepoznatih osoba. Gligorijević je ubrzo ubijen iz bezobzirne osvete. Izvršenje krivičnog dela optuženi su pokušali da prikriju tako što su Gligorijevićevu odeću isekli i stavili u kesu, a zatim upakovali u svoja vozila i odvezli u nepoznatom pravcu  - rekao je izvor za Novosti koji je upoznat sa sadržajem optužnice. Više o tome pročitajte OVDE.

S druge strane, Bogdanović u svom iskazu pominje i Ljubomira Lainovića, sina nekada žestokog momka Branislava Lainovića i otužuje ga da je on ubio Olivera Ivanovića. 

Olivera Ivanovića je ubio Ljubomir Lainović, sin nekada žestokog novosadskog momka Branislava Lainovića. Čovek koji je organizovao njegov dolazak na Kosovo i pripremio logistiku je Milan Radoičić. Čovek koji je naredio je Veselinović. To je ono što mi je rekao Aleksandar Gligorijević Puke - rekao je Bogdanović. 

Ipak, i Ljubomir Lainović je mrtav. Prema navodima svedoka saradnika, Ljubomir Lainović (22) bio je jedan od najbrutalnih vojnika klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića. Policija ima saznanja koja govore da je stradao od ruke svojih "saboraca".

Lainovića su Velja Nevolja i Marko Mesar namamili u Španiju i likvidirali jer je, kako se navodi, bio mnogo brbljiv. Sve se odigralo u jednom od letovališta, a vođama klana se nije dopadalo što je jedan od njihovih najvernijih vojnika za likvidacije okolo pričao nešto što nije smeo. Više o tome pročitajte OVDE.

Kad sve ovo sumiramo, sagovornik KRIK Boban Bogdanović je optužio dva mrtva čoveka za ubistvo Olivera Ivanovića uz najavu "da će to ispričati srpskom tužilaštvu".

Postavlja se jednostavno pitanje - šta je čekao do sada?! Zašto nikada nije rekao policiji i Tužilaštvu ono što je saznao, kako sam kaže, od svog bliskog prijatelja Aleksandra Gligorijevića Pukea?! 

Dakle, informacija iz treće ruke, dok su prve dve mrtve. A glavni i odgovornik urednik KRIKA Stevan Dojčinović tek tako pušta ono što se novinarski ne može nikako proveriti i tome daje legitimitet.

Izgleda da je sada pogodan tajming za objavljivanje ovih "informacija"...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija