• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.04.2022

08:38

LICEMERI NAJGORI! ‘“Izdajnici”, “tajkunski plaćenici”, “NATO genocidaši”, “Vučićeve sluge” svi zajedno protiv predsednika!

Tanjug/Beta

Politika

LICEMERI NAJGORI! ‘“Izdajnici”, “tajkunski plaćenici”, “NATO genocidaši”, “Vučićeve sluge” svi zajedno protiv predsednika!

Podeli vest

Trebala su im 24 sata da se svi ujedine protiv Aleksandra Vučića

I levi i desni, i četnici i partizani, i “Amerikanci” i “Rusi”, i oni koji bi sve Srbe osudili za “genocid” i oni koji za sebe tvrde da su najveće patriote, i oni koji bi sutra priznali lažnu državu Кosovo i oni koji u kampanji pozivaju u rat za “svetu srpsku zemlju”…

Foto: Tanjug/Beta

Đilasova Marinika je do prekjuče za Milicu Zavetnicu pričala da je “Vučićeva sluga”, Miloš Jovanović je Vladetu napadao zbog prostačkih izjava i govorio da nikada neće i ne može sa Marinikom koja je protiv svih nacionalnih interesa, Boško Dveraš je za Ponoša govorio da je NATO plaćenik koji je uništio Vojsku i Srbiju, Tadić je pretio da će, odmah posle izbora, objaviti sve što zna o svima njima… 

I onda? Šta se desilo? Pa, kad su shvatili da možda mogu da otmu još koji odbornički mandat, da na neku foru mogu da uzmu još koji glas u Beogradu, svi su se ujedinili sa samo jednim planom i programom: Srušiti Vučića! I privatizovati Beograd, pretvoriti prestonicu u tajkunsku kasicu-prasicu Đilasa i kompanije. I baš ih onda briga i za Srbiju, i za Кosovo i za “genocid” i za NATO i ne važe onda sve “junačke zakletve” i sve parole izgovorene u kampanji. 

Кoga briga za Srbe i Srbiju, važne su samo njihove guzice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bora

pre 1 godinu

Samo nek vredjaju Vučica, kako se ponasaju takvi su im i rezultati bili!

Dragi

pre 1 godinu

Nisu ovi pobedili za 3% već za 3 PUTA (320%)!

Jovana

pre 1 godinu

Е Милице баш си обећавала, баш штета... Показала си да си само ситни политикант који служи за поткусуривање.

AntiAnti

pre 1 godinu

Hahaha... Ne secam se da ste ovako pisali kada je Sapic presao u SNS? Ili, kada je Dinkic umesto u zatvoru, zavrsio u kabinetu Vucica. Ili, kada je Martinovic govorio sve najgore o Vucicu, pa postao sef poslanickog kluba SNS-a. Na kraju krajeva, nisu svi protiv Vucica. Ili sam ja nesto propustio ?!? U pitanju su Beogradski izbori. Koliko znam, kandidati su Sapic i Vesic. Kakve veze ima Vucic sa beogradskim izborima?

pitalica

pre 1 godinu

milica zavetnica.sada milica izdajnica,znaci i ona misli da smo genocidni.

Đole

pre 1 godinu

Sačekajte malo, opet će da se podžapaju između sebe.....

Nina

pre 1 godinu

Mogu samo da zavide Vučiću na podršci kakvu on ima, narod je rekao svoje

kesydo

pre 1 godinu

Ma u ovoj Srbiji Srba nema,samo jajare sem jednog čoveka.Svi bi ste vi prodali rodjenu MAJKU za zapad i dolar a o vlasti da ne pričamo.

Luka

pre 1 godinu

Onako kako se opozicija ponaša takvi su im i rezultati!

Marija

pre 1 godinu

Opozicija je takva da nju čine sve izdajice prve klase! Prodali bi i ovaj narod i ovu državu bez razmišljanja.

Nena

pre 1 godinu

Samo neka vređaju Vučića a njemu to daje dodatnu snagu da nastavi da se baš protiv takvih bori da ne unište Srbiju.

Marcco

pre 1 godinu

Ovo je sasvim dovoljno da Zavetnici i DSS nestanu sa političke scene, kako god da se ovo završi. Za ove druge, američke liberale, nije bitno jer njihovi glasači slepo sprovode šta im se kaže, kao uostalom i njihovi aktivisti pa i uprava partije.

miroljub

pre 1 godinu

Bugarska popišulja biće veliki konkurent rumunskoj političkoj prosistutki.Očigledno obožava novac i vlast.I Srbija ima svog Abazovića

didi

pre 1 godinu

Šta se čudimo za boška se zna ko je i šta je vuk dlaku menja ali ćud nikad,a milica pa i ona je mnogo lagala liči mi na onog iz crne gore krivokapića kleo se u crkvu a ode do ambasada po mišljenje (mala slova za male ljude)

nenad

pre 1 godinu

To je i ocekivano, iznenadio me Jovanovic, ipak ocekujem da on sutne tu nato bandu, ona kao zavetkinja i onaj prolupali lik koji je upropastio dveri su klasicni preletaci, njih interesuju samo pare i fotelje, ko da vise.

Taki

pre 1 godinu

Svi su oni milica bosko i Milos isti sto mogu da ucare i da oni licno profitiraju a za stranku i za obicne ljude koji su ih podrzali zabole ih

Informator SNS propagande za d

pre 1 godinu

Botovi, preselite se u Severnu Koreju. Tamo nema partijskih neprijatelja! Povedite i Rošavog glavoseču sa vama i one plastične pevaljke...

deda Raša

pre 1 godinu

Ne pada sneg da pokrije breg nego da divljač pokaže svoj trag. Sad se vidi gde bi nas odveli da su kojim aslučajem došli na vlast. Dobro namerni i Srbi koji imaju i malo patriotizma prema svojoj i jedinoj zemlji bi trebalo da izvuku nekakav zaključak, posebno oni koji su zbog nedoumica, neznanja i sl. svoj glas dali ovoj ANTISRPSKOJ BANDI.

Mare

pre 1 godinu

Samo vi nastavite na taj način. Podrška vam opada jer ste takvi, mračni, odvratni, alavi, vređate. Ali samo napred

Srbo

pre 1 godinu

Samo vas posmatramo, ako tako nastavite slaba vajda i od ovoliko glasova koje ste sada dobili,za sledeće izbore(koji će biti pre roka sigurno, ako se stvara koalicija ala "dos"). Pamet u glavuuuu. Ako je i imate.

Veki

pre 1 godinu

Jadan nas bezgresni predsednik. Kako ce se izboriti sa tolikim neprijateljima koji poticu iz naseg podrucja. Svi oni su predhodnih 10 godina toliko krali da ih treba sve odmah pohapsiti, i omoguciti nasem predsedniku cestitu vladavinu. Zoku postaviti samu u Skupstinu da sama donosi zakone o ekspropijaciji i oduzeti im svu imovinu.

Ivica

pre 1 godinu

Nadao sam se da Milica kao novo lice na politickoj sceni Srbije moze da bude nova nada. Medjutim duboko sam razocaran jer je odstupila od svog zaveta. Nije vise zavetnica vec obicna preletacica. Grehota.

Komsija

pre 1 godinu

Milica i Milos ispasce glupi i prevrtljivi, bas kao i Krivokapic u Crnoj Gori. Narodna volja se ne moze prevariti trulim postizbornim kombinatorikama.

sombor

pre 1 godinu

Sva bagra na jednom mestu cilj samo strusiti Vucica nije bitno kako sada znamo kosu i stasu i nemojmo dozvoliti danas nikad vise nasakaju olosi

Irena

pre 1 godinu

Izdajnička opozicija ne može da se pomiri sa rezultatima koje Vučić beleži zbog toga ga konstantno napadaju lažima!

Darko

pre 1 godinu

Lažne patriote iz opozicije ne mogu da se pomire sa činjenicom da Srbija mnogo napreduje od kad je na vlasti Vučić!

Todor

pre 1 godinu

Bolesna i izdajnička opozicija sve više tone u lažima pokušavajući da nanese neku štetu Vučiću,a nanose je sami sebi!

Miroslav

pre 1 godinu

Izdajnička opozicija sve dublje tone u blato u kom se zaglavila od kad ih je narod pročitao,njih i sve njihove laži usmerene na čoveka koji se bori za našu državu!

Dejan

pre 1 godinu

Uzalud laži,crknite licemeri,narod podržava najboljeg lidera,Vučića!!

Lazar

pre 1 godinu

Shvatite izdajnici da vas je narod pročitao,u vaše laži usmerene ka Vučiću narod ne veruje!

Nemanja

pre 1 godinu

Izdajnica - zavetnica,Milica sve više tone u očima narod Srbije!

Marijana

pre 1 godinu

Uzalud se molite Bogu,Bog ne pomaže grešnicima i izdajnicima poput vas,bog je uz borce i lidere kao što je Vučić!

Danijela

pre 1 godinu

Skup desnice je skup najvećih izdajnika Srbije i srpskog naroda!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija