• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Jutarnji

10.04.2022

17:40

USTAŠE NA DAN NDH ŠIRE HISTERIJU PROTIV SRBIJE I VUČIĆA! Masno lažu, ali poštuju SNAGU naše zemlje!

Printscreen/Fotomontaža

Politika

USTAŠE NA DAN NDH ŠIRE HISTERIJU PROTIV SRBIJE I VUČIĆA! Masno lažu, ali poštuju SNAGU naše zemlje!

Podeli vest

Očigledno je da u susednoj Hrvatskoj ne znaju šta znači imati samostalnu državu, koja vodi nezavisnu politiku

Mediji u Hrvatskoj, na godišnjicu proglašenja NDH, nastavljaju da neguju nasleđe ustaške ideologije, pa su im se tako na udaru ponovo našli Srbija i njen predsednik Aleksandar Vučić.

Jutarnji list je tako objavio sumanuti tekst pod naslovom “Kako Peking ukrajinsku krizu koristi da Vučiću stavi omču oko vrata: Srbija se Kini izvinila jer je glasala protiv Rusije!”. Naravno, po dobrom, starom običaju, za svoje tvrdnje u tekstu nisu izneli niti jedan dokaz.

Naprotiv, izneli su potpunu izmišljotinu da se ministar spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković izvinjavao ministru inostranih poslova Kine Vang Jiu zbog toga što je Srbija glasala da se Rusija izbaci iz Saveta UN za ljudska prava!

S druge strane, hrvatski mediji Vučića nazivaju “Mali Putin”, kako bi navukli bes Zapada na našu zemlju.

Foto: Printscreen

Očigledno je da u susednoj Hrvatskoj ne znaju šta znači imati samostalnu državu, koja vodi nezavisnu politiku. Srbija je to postala zahvaljujući mudrim odlukama predsednika Vučića, koji je više puta istakao da Srbija nije ničija sluškinja – ni Rusije, ni Amerike.

Ipak, nije moguće ne primetiti da upravo zbog toga Hrvati poštuju snagu uzdignute Srbije, koju Vučić uspešno vodi.

Još je jednom važno istaći da mediji u Hrvatskoj nastavljaju napade na Srbiju i Vučića baš na dan proglašenja NDH, u kojoj je počinjen genocid nad Srbima i u kojoj je naš narod proganjan i ubijan na svakom koraku, samo zbog svoje nacionalne pripadnosti. Ovim su pokazali da se nisu odrekli ustaške ideologije koja je u smrt oterala između 900.000 i 1.200.000 Srba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
jovan

pre 2 godine

milijardu mrtvih srba u NDH, haha a danilce diler heroina tatin sin, a velja nevolja ljubavnik u zatvoru, jadan vucic ne moze pusiti kitu redovito vise. a urednik informera cetnikolicko bice trci ujutro vucicu da ga naguzi i da kaze kako vrijedaju oca domovine i jedinog predsjednika vucica. hahaha jeste li retardirani idioti. ono prava srbijanska govanca. hahahahah. ajmo vucko objesi se na luster napokon. retardirani napuseni idiote, kako brat da li jos sadi marihuanu po srbiji. hahaahah.

Mario Dubravić

pre 2 godine

Ma šta 1 200 000 , najmanje 3 000 000. Malo li je?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija