• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.04.2022

20:12

DETALJI HORORA U BAČKOJ PALANCI! Napadači prvo tukli dečaka palicom, a zatim oštrim predmetom naneli povrede!

Vesti

DETALJI HORORA U BAČKOJ PALANCI! Napadači prvo tukli dečaka palicom, a zatim oštrim predmetom naneli povrede!

Podeli vest

Učenik osmog razreda D. K. (15) iz Bačke Palanke, povređen je danas u 16.10 časova na času fizičkog vaspitanja, kada su ga napadači pretukli, isekli oštrim predmetom i naneli mu povredu glave, ruke i noge

Naime, dečaku su dvojica napadača prišla, počela su da ga tuku palicom, a zatim su mu oštrim predmetom naneli povrede, iako je on pokušao da se odbrani.

Nakon pregleda u Bačkoj Palanci, dečak je prevezen za Novi Sad gde je sada na dijagnostici.

Radnik obezbeđenja odmah je pozvao policiju i pregledanjem kamera uspeo je da identifikuje jednog napadača koji je bivši učenik škole.

Raspisana je poternica za dvojicom napadača.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija