• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.04.2022

20:12

USTAŠE ZAPENILE - UDRI PO VUČIĆU!

Tanjug/Strahinja Aćimović

Politika

USTAŠE ZAPENILE - UDRI PO VUČIĆU!

Podeli vest

U komšiluku važi samo "Udari po Vučiću". O čemu god da se radi, hrvatski mediji razapinju srpskog predsednika

Najnovije objave hrvatskih medija pokazuju da više nije bitan ni sadržaj teksta, niti bilo šta drugo, ustaše imaju samo jedan zadatak - Udarati po Vučiću svaki minut!

Hrvatski portali svaki sat objave neki tekst o Vučiću, a svaki je kontradiktoran u odnosu na prethodni.

U njihovim objavama činjenice i istina ne postoje, samoje bitno da je protiv Vučića.

Tako i najnoviji tekst u Večernjem listu u kojem se kaže da će pre ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski odvesti zemlju u EU nego Vučić Srbiju obiluje zlobom usmerenom protiv srpskog predsednika.

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ivan

pre 1 godinu

Управо то што су оптерећени нама говори о нашој величини и њиховом јаду. Јер, да ли Србија прати догађаје у сат шта ради њихов председник или било ко? Потпуно нас заболе, до скора нисам ни знао ко им је премијер, мислио сам да је Зоки, кад оно он председник. Све остало, појма немам ко им је шта. А они, удри... Као оно у време короне - пљувај по Србији па поподне сврати у Београд по вакцину и на кафицу. Лицемери.

Miro

pre 1 godinu

Oni misle da Srbi žele u fašističku EU? Pad poverenja SNS-a je posledica EU puta. Vučića podržava većina građana i 90% njih se nada da on neće u EU.

Ljuba

pre 1 godinu

Sta covek da kaze o nacistima, za vreme III Svetskog rata bili su gori od Nemaca i sad su isto. Hvale se kako su njihovi ljudi u Ukrajini. Pa gde ce nacisti nego medju naciste, ali ima da bude bezanija jos malo i kraj.

cevap89

pre 1 godinu

Mogu da mu pljunu pod prozor i da ga mrze jer je bolji i uspesniji.

zoki valjevo

pre 1 godinu

Jasno im je da je Vucic od Srbije napravio jaku i stabilnu drzavu, pa su ljubomorni!

lili

pre 1 godinu

A nisu svesni da smo mi blizi ulasku u EU, nego oni ostanku u istoj.

ruzica

pre 1 godinu

Najdraze bi im bilo da nas nema, ali dzabe mi cemo uvek biti tu i uvek cemo biti bolji od njih.

Pera

pre 1 godinu

Tomislav Krasnec je jeziva budala. Pa hrvati nisu ušli u EU niti kroz vrata niti kroz prozor, oni su ušli na osnovu nacističke prošlosti i nacističkog bića. FUJ !!!! Tomislave koliko dobijaš za tvoje tekstove ?????

Vesna

pre 1 godinu

Ovo je kolektivna bolest. Problem je sto za nju nema leka jer se prenosi sa generacije na generaciju, svaki put sa dozom mrznje vecom od prethodne. Kako drugacije objasniti patolosku opsesiju i potrebu za konstantnim napadima, na dnevnom nivou, na Srbiju i naseg predsednika?! I svi slozno u "lijepoj njihovoj" prihvataju kolektivno ludilo, bez glasa razuma. Prejadno. I to je zemlja EU?! Sramota.

Stefan

pre 1 godinu

Mogu samo da mrze Vučica jer on radi za svoju Srbiju!

Sale

pre 1 godinu

Ljubomorni su sto je Srbija jaka i stabilna zemlja!

Elena

pre 1 godinu

Oni su se toliko pogubili da više ne znaju šta će od muke i celog ludila jer je Srbija mnogo bolja od njih u svakom smilsu te reči.

Radovan

pre 1 godinu

Koliko zavisti, zlobe i mržnje ima u tim ljudima! To im ništa dobro neće doneti a nas mogu samo da podstaknu da još više nastavimo da zajedno, ujedinjeni gradimo bolju i lepšu Srbiju.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija