• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.05.2022

11:08

NATO ZLOČINAC I UBICA SRPSKE DECE! Zloglasni Džejmi Šej preko ustaških medija preti Vučiću i Srbiji!

Politika

NATO ZLOČINAC I UBICA SRPSKE DECE! Zloglasni Džejmi Šej preko ustaških medija preti Vučiću i Srbiji!

Podeli vest

Džejmi Šej, dugogodišnji službenik NATO i portparol Alijanse za vreme bombardovanja Savezne Republike Jugoslavije, zapretio je Srbiji i predsedniku Aleksandru Vučiću da će morati konačno da se odluči između Rusije i Zapada, te da ne može više da "sedi na dve stolice"

 

Bivši portparol NATO koji je bio zaštitno lice Alijanse tokom sukoba u Bosni i na KiM Džejmi Šej dao je intervju hrvatskom portalu Index u kojem je govorio o ratu u Ukrajini, Vladimiru Putinu, NATO, ali je pomenuo i Srbiju i predsednika Aleksandar Vučića. 

Na pitanje novinara ustaškog portala Index.hr da li će Srbija morati da izabere između Zapada i Rusije, Šej je zapretio predsedniku Vučiću. 

- Srbija je nedavno održala izbore na kojima je predsednik Vučić odneo uverljivu pobedu. Srbija ima velike ekonomske veze s Evropskom unijom, dok je s Rusijom povezuje duga istorija koja se temelji i na ideji panslavizma. Putinova invazija na Ukrajinu je promenila stvari. Vučić bi trebao da shvati da će se Zapad i Rusija sve više udaljavati zbog rata u Ukrajini i da više neće biti moguće sediti na dve stolice. Moraće da izabere. Navodno je Vučić rekao da će to učiniti u sledećih šest nedelja. Na njemu je odluka. Smatram da Srbija treba da se odluči za EU, koja joj nudi bolju ekonomsku budućnost i demokratski razvoj - rekao je Šej.

Foto: printscreen

Podsetimo, zloglasni Šej je poznat po izjavi da žali zbog "kolateralne štete", ali da je bombardovanje Jugoslavije bilo opravdano.

Sramno je što se čovek kome su srpske žrtve NATO agresije bile samo “kolateralna šteta” usuđuje da se pretećim tonom obraća predsedniku Vučiću i našoj zemlji!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pera

pre 1 godinu

Vidimo i sami kakva je EU ekonomija, propada polako ali sigurno.... Bolje bi mu bilo da ćuti.... Ubica....

Nada

pre 1 godinu

Ma brisi bre bagro jedna ! Ti ces nekome nesto reci - olosu !

zemlja prokletih

pre 1 godinu

Hoće li pičkousti opet da žrtvuje srpski narod zbog vlasti, kao što je to uradio devedesetih?

koja li je tajna mnogo para na

pre 1 godinu

Pičkousti, Dačić i ekipa su žrtvovali Milicu Rakić i hiljade drugih žrtava zbog vlasti i računa u kiparskoj banci. Posejali su seme zla koje im se sad vraća kao bumerang. Zakon kauzaliteta je surov kosmički zakon...

Marija

pre 1 godinu

Evropa prvo da se denacifikuje, pa da razgovaramo sa njima.

Zaharova

pre 1 godinu

Da je rekao savetnik Toni Bler pa da ga poslusa a ne ovaj mutavi.

Goran

pre 1 godinu

Da mi samo dadnu pola sata da budem sa tobom u jednoj zatvorenoj sobi....

Lala

pre 1 godinu

Nema tu ništa preteće. Čak naprotiv. Ali, što vlast ne abolira Legiju,Zvezdana...i da im spisak ovih zlikovaca. Pa čistite bagru.

Milan

pre 1 godinu

Koga je briga šta ovaj imbecil govori o Srbiji. Fuck off!

Ja

pre 1 godinu

Koliki god da je zlocinac ovde je u pravu, nije ovo pretnja, vec realnost.

MrKamenjarac

pre 1 godinu

....DOCI CE I OVOM SUPLJOGLAVOM IDIOTU KRAJ.....

Daneee

pre 1 godinu

Pitam se samo kakvi smo to ljudi zar jos niko nije uspio da ubije ovo govno ili barem da objavi njegovu adresu dolaze vremena da se nasa mrtva djeca osvete

Milan

pre 1 godinu

A šta kaže saradnici našeg predsednika Toni Bler i Gerhard Šreder. Oni su naredili bili bombardovanje od strane NATO, da se ne zaboravi. Šejn je samo izvršavao naređenja.

Nebojsa Berak

pre 1 godinu

Znam samo jedno, da vodim bilo koju tajnu sluzbu ili bezbednosnu, Dzejmi Šej binodavno bio ili prebacen u Srbiju kao Ajhman da mu se sudi pocev od ubrzavanja voza u Grdelickoj klisuri 7 puta ili ni bio u posedu 2 metra bez geometra. Tako rade ozbiljne drzave sa ovakvim likovima

Uki

pre 1 godinu

Pa kad je zlocinac sto bre 2019 ga niko ne uhapsi kad je lepo pod svojim imenom autom usao na granici sa Hrvatskom , provozao se kroz celu Srbiju i izaso na granici sa Makedonijom????? izgleda moze da seta kroz nasu zemlju ko kako hoce..

Mile Plavi

pre 1 godinu

Ko pita ratnog zlocinca koji je bombardovao Jugoslaviju.kakve dve stolice.Srbija je svoja na svome.Ko hoce da sradjuje sa Srbijom taj moze ima koristi.Srbija saradjuje sa svima.DVe stolice za srbiju je izmislio zapad radi pritiska i KiM i RS.Srbija saradjuje sa velikim brojem prijateljskih drzava sveta.To sto saradjuje sa EU.ta propala asocijacija ima velike koristi.Strane fabrike nisu stigle u Srbiju sto njihovi gospodari vole SSrbe vec sto imaju interes,jeftina energija,gas,struja,jeftina i strucna radna snaga i sansa da mogu da prodaju svoju jeftino proizvedenu robu u Srbiji da lansiraju u Rusiju i u ceo svet.Dve stolice je izmislio NATO EU i Ameroika.To je laz kojom Zapada preti Srbiji.Koga Zapad je...be u zrdava mozak.Srbija cuva svoje nacionalne interese.kulturu,tradiciju ,bratsvo prijateljstvo.Te vrednosti nema taj pokvareni Zapad

Pera

pre 1 godinu

Slobodno napisite BRITANSKI zlocinac. Smrt britancima. ZIVELA Srbija!

ratko

pre 1 godinu

e popustis nam i ti i te ustase smrdljive ako vam dozvolimo idioti nacisticki

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija