• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.05.2022

10:06

JURATOVIĆU, NAUČI ŠTA JE POLITIKA SRBIJE! Vučić ne kalkuliše i ne dozvoljava jezik ucena!

ATAIMAGES

Politika

JURATOVIĆU, NAUČI ŠTA JE POLITIKA SRBIJE! Vučić ne kalkuliše i ne dozvoljava jezik ucena!

Podeli vest

Poslanik nemačkog Bundestaga i predsednik Odbora za Zapadni Balkan Josip Juratović izjavio je za NIN da predsednik Srbije Aleksandar Vučić ima jednu priču u Briselu, drugu u Moskvi

- Imao je jednu priču u Briselu, drugu u Moskvi, treću u Beogradu, četvrtu u nekom srpskom selu, nama je to poznato godinama, ali to više neće moći funkcionirati - rekao je Juratović za NIN.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je čovek koji i pred Nemcima kaže šta misli o Rusiji, a pred Vladimirom Putinom ponavlja da će Srbija uEvropsku Uniju.

Foto: Printscreen

Intervju Josipa Juratovića

On je državnik koji Amerikancima kaže šta misli o kineskim prijateljima, a onda ode u Kinu i ponavlja da mu je Evropska Srbija prioritet.

 Dakle, svima ponavlja uvek isto, nikome se ne dodvorava, ali zbog toga plaća visoku ličnu cenu i toga je svestan.

Vučić ne kalkuliše i ne dozvoljava jazik ucena. On je čovek dogovora koji drži svoju reč. 

To je ispravna politika Srbije i predsednika Vučića, a ti Juratoviću to moraš da naučiš.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Fikus

pre 1 godinu

Otkud sad ovaj Juratović iskočio? Nema dana da ne daje intervjue za sve moguće opozicione medije, pljuje, vređa, preti, naređuje ... Gledaj čoveče svoje dvorište, mani se ti Srbije ... Treba mu bez uvijanja reći da lako može da postane persona non grata u Srbiji ako tako nastavi

Aleksandar

pre 1 godinu

Vucic ne kalkulise?! Hahahahahahahha.... Pa ni viniz redakcije, tako retardirani, ne verujete u to! Hahahahahahaha......

Ja

pre 1 godinu

Kao kandidat za EU ne mozemo voditi ovakvu politiku, nema tu sta da se prica, provaljen je.

Vladimir

pre 1 godinu

Ko ovom daje za pravo da tako nešto priča za Srbiju i Vučića?

ratko

pre 1 godinu

Vucicu mozda ces ti u Evropsku uniju al Srbi nece nemas tisluha vise za narod izgubio si se u dvolicnosti

SRBIJA SPREMA ŽESTOK ODGOVOR NA SNAŽAN PRITISAK IZ BRISELA! Neće ići kako su oni zamislili!
Politika

SRBIJA SPREMA ŽESTOK ODGOVOR NA SNAŽAN PRITISAK IZ BRISELA! Neće ići kako su oni zamislili!

Priština će danas podneti zahtev za članstvo u Savetu Evrope, a Srbija će na to žestoko odgovoriti svim raspoloživim političkim sredstvima, počevši od kampanje za povlačenje priznanja lažne države Kosovo, pa dalje. Ovo je sinoć u Briselu saopštio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, posle teških razgovora na večeri koju je organizovao šef diplomatije EU Žozep Borelj za lidere Zapadnog Balkana

12.05.2022

07:40

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija