• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

31.05.2022

14:48

TEŠKO JE NAĆI DRŽAVNIKA KOJI IMA VUČIĆEVU HRABROST! Vulin: Posle njegovog govora nismo dobili nijednog neprijatelja

Tanjug/Miloš Milivojević

Politika

TEŠKO JE NAĆI DRŽAVNIKA KOJI IMA VUČIĆEVU HRABROST! Vulin: Posle njegovog govora nismo dobili nijednog neprijatelja

Podeli vest

Srbija i Srbi gde god da žive pratili su zakletvu svog predsednika, a Vučić se obratio i svetu i srpskom svetu u nikada težem i komplikovanijem trenutku u međunarodnim odnosima ali nije dopustio da mu bilo koji pritisak promeni politiku čuvanja vojne neutralnosti i interesa Srbije, kaže ministar policije Aleksandar Vulin

- Posle njegovog govora nismo dobili nijednog neprijatelja i nismo izgubili nijednog prijatelja, sačuvali smo samopoštovanje, ali i zaslužili poštovanje drugih. Teško je naći državnika koji ima Vučićevu hrabrost da velikim silama u trenutku pogubne i razarajuće histerije koja vlada svetom kaže istinu o stradanju Srbije i Srba, ali i istinu o gaženju međunarodnog prava i posledicama agresije NATO pakta na SR Jugoslaviju 1999. godine - kazao je Vulin.

Naveo je da je Srbija danas još jednom razumela zašto je njen izbor ispravan.

- Da li bilo ko, pa i oni koji su glasali za Vučićeve protivkandidate mogu da ih zamisle na istom mestu i u njima, u teškom trenutku, prepoznaju i hrabost i veštinu i poštovanje prošlosti i jasnu viziju budućnosti. Građani Srbije su dobro izabrali, a svi Srbi su dobili svog predsednika - izjavio je ministar unutrašnjih poslova nakon što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić položio zakletvu u Skupštini Srbije i time započeo svoj drugi petogodišnji mandat.
 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija