• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.06.2022

22:49

DA DOPUSTIMO NOVE "OLUJE", NOVI "BLJESAK" - TAJ FILM NEĆETE GLEDATI! Predsednik Vučić se oglasio i poslao SNAŽNU PORUKU (VIDEO)

Tanjug

Politika

DA DOPUSTIMO NOVE "OLUJE", NOVI "BLJESAK" - TAJ FILM NEĆETE GLEDATI! Predsednik Vučić se oglasio i poslao SNAŽNU PORUKU (VIDEO)

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se večeras sa specijalnim izaslanikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom

Nakon sastanka predsednik Vučić se obratio naciji povodom novih ucena Zapada, kao i odluke lažne države da ukine srpska dokumenta i tablice na teritoriji južne pokrajine.

Vučić je zatim nastavio radnu večeru sa Lajčakom. Nakon radne večere i završenog sastanka, predsednik se oglasio na svom Instagram profilu "avucic".

On je podelio video sa današnjih sastanaka i konferencije i istakao u opisu video-snimka:

- Da dopustimo nove "Oluje", novi "Bljesak" – taj film nećete gledati.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bakana

pre 1 godinu

Dogovori i pregovori su glavni aduti Srbije. ne dozvoljavamo vise da nas bilo ko pod bilo kojim okolnostima kinji.

Sajko

pre 1 godinu

Etička istrebljenja više niti moramo niti želimo da trpimo.Nikome ništa dobro nije donelo, Srbima najmanje. To više neće biti scenario koji Srbija ima na repertoaru.

Bakana

pre 1 godinu

Vučić nije osoba koja neće prihvatiti, ni po koju cenu, aposlutno isključivanje prava Srba na KiM. A ni mi, kao narod, pre svega!!!

Aca

pre 1 godinu

Srbija je suverena drzava, koja sama donosi odluke i koja ima pravo na svoj suverenitet kao sve druge drzave i branice svoj suverenitet i svoj narod na sve nacine i to svi treba da znaju!

Aca

pre 1 godinu

Srbija je odlucna u tome da zastiti svoj narod po svaku cenu i Zapad ne bi smeo da podceni Srbiju! Moraju da prihvate i interese Srbije, jer im u suprotnom drugi planovi nece proci!

Baki

pre 1 godinu

Svaka čast predsedniče !!!! Srbija mora da zaštiti sve Srbe u Bosni , Hrvatskoj a pogotovo od šiptara !!! Treba dići vojsku na izmišljenu granicu Srpskog Kosova i Metohije od strane zapada i staviti je u punu borbenu gotovost za svaki slučaj !!! Treba prekinuti razgovore sa Lajčakom i ostalima koji podržavaju šiptare na Srpskoj teritoriji bar neko vreme da vide da ne mogu da pokušavaju da brišu pod sa Srbijom !!!

Miro Đ

pre 1 godinu

Nema više ni novih "Oluja" ni novih "Bljsekova" i to treba da bude svima jasno.

Drina

pre 1 godinu

Srbija će sve preduzeti da zaštiti svoj narod koji živi na KiM i to moraju da znaju i Kurti i svi ostali.

Ana

pre 1 godinu

Srbija je zemlja koja nikada neće pristati na ucene.

Nina

pre 1 godinu

Dok je Vučić na vlasti ,,oluja" nad Srbijom neće biti!Njegov stav je više nego jasan!

Ina

pre 1 godinu

Zaista nove ,, Oluje,, i novi ,,Bljesak,, prema Srbima nece biti.

Samosvesna građanka

pre 1 godinu

Novog ,,Bljeska'' i nove ,,Oluje'' neće biti ne zato što o tome može da odlučuje Vučić, već jedino zato što istinski predstavnici Srba sa Kosova* tvrde da će ,,posle Vučićeve izdaje Srbije učinjene njegovim priznanjem nezavisnog Kosova* Srbi i iz unutrašnjosti a ne samo iz severnog dela uskoro početi masovno da se iseljavaju i da će sobom poneti i kosti svojih predaka, a da su potpuno svesni da će ih i Vučić i Vučiću svi odani mediji uskoro početi da ih napadaju i njih okrivljuju za Vučićevu užanu politiku prema Kosovu*. Sve to je rečeno u emisiji TV N1 koja je na Jutjub stavljena 28. februara a čiji nasalov je: ,,Newsnight - Srbi sa Kosova o EU planu - Vučić će "zaklati vola za kilo mesa", a mi ćemo otić''. Newsnight: Srbi sa Kosova o EU planu - Vučić će "zaklati vola za kilo mesa", a mi ćemo otići N1 28. 2. 2023. Bivši predstavnik Građanske inicijative SDP Marko Jakšić iz Kosovske Mitrovice i predstavnik Srpskog nacionalnog pokreta Branimir Stojanović iz Gračanice smatraju da je evropski predlog za normalizaciju odnosa Beograda i Prištine loš po Srbe na Kosovu, odnosno da "definitivno nema ništa dobro za njih" i dovešće do iseljavanja i preostalih Srba sa Kosova. Obojica ističu da Srbija neće dobiti ništa, a Jakšić ukazuje da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić "zaklati vola za kilo mesa, a mi ćemo odavde otići". Stojanović dodaje da se ovaj sporazum ne tiče samo života Srba na Kosovu...

Petar

pre 1 godinu

Danas se glas Srbije cuje i u najvecim zapadnim zemljama. Nekada to nije bio slucaj, misljenje se trazilo po stranim ambasadama

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija