• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.07.2022

09:50

Vulin najavio OŠTAR ODGOVOR ustaškim vlastima u Zagrebu zbog sramne zabrane Vučiću da poseti Jasenovac - SVI HRVATSKI FUNKCIONERI SU OD DANAS NA POSEBNOM REŽIMU KONTROLE!

Tanjug/Miloš Milivojević

Politika

Vulin najavio OŠTAR ODGOVOR ustaškim vlastima u Zagrebu zbog sramne zabrane Vučiću da poseti Jasenovac - SVI HRVATSKI FUNKCIONERI SU OD DANAS NA POSEBNOM REŽIMU KONTROLE!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin oglasio se posle skandalozne odluke Hrvatske da zabrani privatnu posetu Jasenovcu predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću

Od danas svi funkcioneri hrvatske države, svi nosioci službenih ili diplomatskih pasoša moraće posebno da najave i obrazlože svoju posetu ili prolazak kroz Srbiju i biće stavljeni na poseban režim kontrole, izjavio je Vulin.

- Odlukom ustaške Vlade Andreja Plenkovića predsedniku Aleksandru Vučiću zabranjeno je da poseti Jasenovac. Aleksandru Vučiću, unuku jasenovačke žrtve nije dozvoljeno da se pokloni uspomeni na stotine hiljada zaklanih Srba, Jevreja i Roma. Predsedniku Republike Srbije nije dozvoljeno da obiđe najveće srpsko stratište. Ustaše danas, članice Evropske unije, ne vole da ih se podseća koliko su dece poklali. Od danas svi funkcioneri hrvatske države, svi nosioci službenih ili diplomatskih pasoša moraće posebno da najave i obrazlože svoju posetu ili prolazak kroz Srbiju i biće stavljeni na poseban režim kontrole. Tako će biti dok sam ja ministar policije, ili dok Hrvatska ne počne da se ponaša kao da nije NDH - saopštio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Danilo Vladika

pre 1 godinu

Ovaj žvalavi Vulin odavno nesme u Hrvatsku.

Dragovan

pre 1 godinu

Hrvatska se od 1990. god. ponasa kao NDH, nista novo !

Ja

pre 1 godinu

Dezertar i kompanija nas posvadjali sa celim regionom.

Fedja

pre 1 godinu

Bravo ministre. Tako treba sa postovaocima NDH.

KILAVI ODGOVOR

pre 1 godinu

Ijaaaooo, sto je ostar odgovor... Mnogo smo mekani i KILAVI, cak i prema manjima i slabijima od nas, zato nas ovako i zafrkavaju i ponizavaju. Nasi KILAVI odgovori dodatno NAS ponizavaju i ostavljaju prostora da nas i dalje srozavaju. Kakav je ovo odgovor, ko ce tamo da se potrese zbog ovoga? Samo ce da nam se smeju.

Predragm

pre 1 godinu

Narode sklanjate pare iz banaka sledi blokada EU. Rusi preuzimaju Srbiju i trebaju im pare za rat u Bosni.

Marija

pre 1 godinu

Tako, ministre Vulin! Sa njima ne vredi na lep nacin, oni to ne razu meju ali kad im se uzvrati i na sebi osete nelagodu onda ce mozda razmisliti, mada ja ne verujem da ce ta mrznja nestati i ubuduce.Mnogo je godina proslo od II svetskoig rata a evo ta mrznja ne jenjava! NJima je to u krvi i vec prelazi u kolektivnu bolest.Ali mi moramo da se branimo i nema vise cutanja! I ja sam potomak ustasklih zrtava.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17