Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.07.2022

13:07

GLOGOV KOLAC U SVE USTAŠKE IZMIŠLJOTINE! Vučić sutra iznosi BRUTALNE I NEOBORIVE ČINJENICE O HRVATSKIM LAŽIMA!

Tanjug/Jadranka Ilić

Politika

GLOGOV KOLAC U SVE USTAŠKE IZMIŠLJOTINE! Vučić sutra iznosi BRUTALNE I NEOBORIVE ČINJENICE O HRVATSKIM LAŽIMA!

Podeli vest

Predsedik Srbije Aleksandar Vučić je mirno i dostojanstveno pustio hrvatske zvaničnike da iznesu sve svoje laži, izmišljotine i nemušta opravdanja, a sutra će novim i do sada nepoznatim brutalnim činjenicama zabiti glogov kolac u sve ustaške izmišljotine

 

Sutra sledi šok i za Srbiju i za region, ali i za sve u EU, kada Vučić budeo izneo neoborive činjenice!

Podsetimo, hrvatski ministar spoljnih poslova Gordan Grlić Radman izneo je laži o tome da "nisu bili obavešteni" o nameri Vučića da poseti Jasenovac.

"Prema neslužbenim informacijama, doznali smo da bi predsjednik Vučić uz posjet posjetio i Jasenovac, Pakrac i ne znamo koja još mjesta, ali to smo neslužbeno saznali što je neuobičajeno u komunikaciji. Taj izostanak službene komunikacije smatramo da je neprihvatljiv", rekao je.

Podsetimo, ustaški režim po svaku cenu želi da spreči predsednika Srbije da oda poštu žrtvama ustaških koljača i ne dozvoljavaju Vučiću da govori istinu o stradanju Srba u Jasenovcu.

​Predsednik je želeo da oda poštu stotinama hiljada pobijenih, preklanih žrtava u Jasenovcu, ali umesto toga usledila je hajka ondašnjih medija nazivajući Vučića “provokatorom”, a sve pod palicom ustaškog režima Andreja Plenkovića!
 
Podsetimo, u logoru Jasenovac su hrvatske ustaše, prema izveštajima nezavisnih komisija, od 1941. do 1945. godine ubile 700.000 Srba, Jevreja i Roma, a logor je bio mesto masovnih stradanja žena i dece.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
jovodanguba

pre 1 godinu

https://www.24sata.hr/news/vucicevi-privatni-posjeti-1995-glina-nikad-nece-biti-hrvatska-2008-negira-zlocine-u-skabrnji-848878

Sima

pre 1 godinu

Hrvatska ne prestaje da pokazuje svoju mrznju prema srpskom narodu

Ana

pre 1 godinu

Odavanje pocasti zrtvama nastradalim u Jasenovcu obaveza je svih nas, u cije ime je Predsednik to pokusao da uradi. Ovo je sramna odluka Hrvata!

Nikola

pre 1 godinu

Ako je Evropskoj Uniji dopustivo da jedna zemlja koja je njena clanica donese ovako skandaloznu odluku, ne zelimo nikada da udjemo u EU!!!!!!

Adam

pre 1 godinu

BRUTALNE I NEOBORIVE ČINJENICE O HRVATSKIM LAŽIMA!

Dragan

pre 1 godinu

Od ustasa se nikakvo dobro i ne moze ocekivati.

olja

pre 1 godinu

Hrvati vise ne zele da kriju svoju mrznju prema Srbiji! Ovo je dokaz za to!

Irena

pre 1 godinu

Све су то невиђене лажи из Загреба. Али ни Србија, нк Вучић поклекнути неће.

Milan

pre 1 godinu

Hrvati ce uvek mrzeti Srbe jer ne mogu da podnesu da smo mi bolji od njih u svakom smislu te reci.

Stefan

pre 1 godinu

Stotine hiljada ubijenih Srba nikada nece biti zaboravljeno! Jasenovac ce uvek postojati da nas podseti na zlodela koja su ucinili Hrvati!

Pera

pre 1 godinu

Broz tito i komunisti saveznici su sa ustašama još od pre drugog rata o čemu postoje brojni dokazi i celo vreme rata bili su u komunikaciji o čemu takođe postoje brojni dokazi! Tito je u jajcu doneo naredbu da se u partizane primaju ustaše koje navodno nisu počinili zločine naravno takvih nije bilo pa je oko 200 000 ustaša ušlo u partizane i kraj rata dočekali kao" oslobodioci"!Tuđman je radio u ministarstvu ndh a potom bio najmlađi general ja a prvi komandant vazduhoplovstva fnrj bio je komandant vazduhoplovstva ndh...! Tito je sakrio ustaše u pojmu bratstva jedinstva nije oslobađao jasenovac ni posle 7 meseci od oslobođenja beograda a broj žrtava 700 000 srba je prepolovljena u istom duhu bratstva jedinstva jer ustaše su pred kraj rata izvestile nemce da su pobili oko 1 400 000 srba pa postoi službeni dokument nemačke bezbednosti kao izveštaj Berlin da su hrvati u periodu 9 1041 do 1 1942 pobili oko 400 000 srba naravno lako je pretpostaviti koliko ih je bilo ukupno!

Kizaa

pre 1 godinu

Pod jedan to je diplomatski skandal.Pod dva narušavaju se dobrosusedski odnosi.Poznato je koliko se Vučić zalaže za mir u regionu i sada sve ovo.

Andrijana

pre 1 godinu

Stradanje mladih zena i dece nikada ne sme da se zaboravi. Pa da l Vucic posetio Jasenovac ili ne. Ustase treba da se stide.

Ljilja

pre 1 godinu

Šta je Hrvatska tražila,to će sutra i dobiti.

Vrana

pre 1 godinu

Padne ukrajinski avion koji je negde vozio oružje iz Srbije. Vučić hitno pravi potpuno besmislen incident sa Hrvatskom kako bi skrenuo pažnju javnosti. Biće da se ipak ispod žita šalje oružje za Ukrajinu pa to treba sakriti od Srba.

arkhan

pre 1 godinu

Odlicno, odmereno i sa cinjenicama predsednik Vucic ce opovrgnuti ustaske lazi.

Dragana

pre 1 godinu

Velika mrznja od strane Hrvata je prema nama !

Dejan

pre 1 godinu

Srbija danas ne cuti i to je ono sto smeta ustasama

Dejan

pre 1 godinu

Srbija danas je ona koja pamti i ne zaboravlja nevino stradale zrtve, ne zaboravlja najvece stratiste Srba u Jasenovcu

Dejana

pre 1 godinu

Zabraniti ulazak u bilo koju drzavu coveku koji zeli samo da spomene zrtve svog naroda je za svaku osudu

Dejana

pre 1 godinu

Skandalozne odluke ustasa o zabrani ulaska nasem predsedniku nisu demokratske vrednosti

Persa

pre 1 godinu

Ovakve brutalne laži od strane hrvatskih političara su skandalozne samim tim zabranom Vučića da poseti Jasenovac i oda poštu nevino nastradalim žrtvama od ustaške ruke.

Dragana

pre 1 godinu

Lazi su jedini nacin na koji oni znaju da komuniciraju !

Pavle

pre 1 godinu

I pored toga sto ce im biti prezentovane cinjenice o njihovim lazima cisto sumnjam da ce se imalo pokajati.

Mare

pre 1 godinu

Boziji sud ceka sve njih,i hrvate i siptare,i nato,sve one sto su nam klali decu i nemilosrdno ubijali. Svi ce da plate Bozijem sudu za to! Strasno!

Miki

pre 1 godinu

Od koga je i očekivano je. Ustaše bile ustaše ostale.

Marko

pre 1 godinu

Sramno da sramnije ne moze biti! Da zabrane Vucicu da posecuje Jasenovac?!? Pa da li ste bre vi Hrvati normalni?!? I dokle vise ovako debilne stvari da radite?

Persa

pre 1 godinu

Sa nestrpljenjem očekujemo sutrašnje obraćanje predsednika i da se hrvatima saspe sve u lice što treba ,a to naš predsednik najbolje zna šta.Puna podrškaVučiću.

Petra

pre 1 godinu

Strasni zločini NDH se ne mogu zaboraviti ili obrisati odlukama sadasnjih proustaskih vlasti u Zagreba ma koliko se onu tome trudili.

Mihajlo

pre 1 godinu

Ovim postupkom hrvati pokusavajuci da speru ljagu i zlocin sa sebe,kopaju sami sebe u rupu i to veoma duboku bez dna! Neka se srame i stide svog postupka,a Vucicu imam da porucim da slusa Boga jer je on Boziji covek i da ne reaguje na provokacije!

Tina

pre 1 godinu

Mrznja Hrvata prema srpskom narodu prelazi sve granice zdravog razuma! Zar Predsednik treba da se najavi kakobi polozio cvece u znak secanja na stradale zrtve?

Bojan

pre 1 godinu

Zabranom posete Vučiću stratištu u Jasenovcu, ustaški Plenkovićev režim u Hrvatskoj pokazuje Hrvatska da nema demokratske vrednosti.

Predrag

pre 1 godinu

Hrvatska se nije odrekla ustastva i to je evidentno.

Boja

pre 1 godinu

Povampirenom ustašluku treba tako i odgovoriti. Oni misle da su mnogi hrabri, ali ne po junaštvu, već jer se ničega ne stide.

Zoka

pre 1 godinu

Sa nestrpljenjem ocekujemo obracanje Predsednika!!

Nikola

pre 1 godinu

Navikli smo da Hrvati lazu ali mi nije jasno dokle ce Evropa da cuti na ovaj fasiszam i pokusaj revidiranja istorije.

Daca

pre 1 godinu

Hrvati,videćete sutrad da se ne isplati lagati,da istina ispliva

Dusan

pre 1 godinu

Sutra ce ceo svet videti ko je i sta je Hrvatska!

Mika

pre 1 godinu

Hrvati su samo lazljiv narod jer su izneli laz da nisu znali nista o predsednikovom dolasku.

anja

pre 1 godinu

Nadam se da ce citav civilizovan svet najbrutalnije osudutu Hrvatske vlasti i njihov bolestan potez kao i umobolno laganje da bi sebe opravdali. Jedva cekam obracanje Vucica.

Maleni

pre 1 godinu

Sramno je ponašanje Hrvatske strane kojom se zabranjuje ulazak Vučića u Jasenovac. Obim se neće sprati grehovi koje su počinili nad našim narodom.

Andjelija

pre 1 godinu

Hrvati po obicaju lazu.Jedva cekam obracanje predsednika sutra.

Duki

pre 1 godinu

Jasno treba izneti celu istinu i da svi čuju šta su uradili čelnici Hrvatske sa zabranom odlaska u Jasenovac!

Dejan

pre 1 godinu

Srbija nikada nece zaboraviti nevine zrtve koje su stradale u Jasenovcu i drugim logorima

momcilo

pre 1 godinu

Još jedna laž proustaškog režima u Zagrebu da nisu znali da Vučić hoće da poseti Jasenovac! Nije Vučić bilo ko pa da upada u Hrvatsku kako hoće!

Ivana

pre 1 godinu

Ovakve odluke hrvatske vlasati su definitivno za svaku osudu i treba im sasuti svu istinu u lice.

Jeca

pre 1 godinu

I treba sve da iznese na videlo, dosta se Hrvati igrali sa nasim osecanjima. Zrtve nase nikada necemo zaboraviti, koliko se oni god trudili tako da bude.

Goca

pre 1 godinu

To da nisu bili obavešteni o poseti je čista laž

Danica

pre 1 godinu

Hrvatskog ministra treba da je sramota jer iznosi lazi kako nije obavesten o poseti predsednika Aleksandra Vucica. Sutra ce nas predsednik sve razjasniti..

Ratko

pre 1 godinu

Izgleda da je hrvatska strana malo povređena I prozvana u uništavanju našeg nevinog naroda kroz vekove. Zabranom ulaska Vučića I polaganja venaca nevinim žrtvama neće opravdati svoje grehove. Jasenovac je naše stradalište, a na žrtve se ponoIstina će Hrvate tek zaboleti, ovo im neće oći za rukom jer Vučić je drzavnik koji nema parodan kad su naše žrtve u pitanju, kao ni interesi Srbije. Ovo je velika sramota ustaša, sada su oživeli zločine nekada poćinjene.simo.

Goga

pre 1 godinu

I o hrvatskim ustasama a i o domacim da progovorimo, ima i takvih nazalost!

Masha

pre 1 godinu

Srbija ce uvek pamtiti zrtve Jasenovca.Sramno je ponašanje Hrvatske da se Vucicu zabrani poseta.

Kile

pre 1 godinu

Kad pomislis da Hrvati ne mogu nize pasti oni te razuvere.

anja

pre 1 godinu

Mudrim i pametnim drzanjem trebamo sutra istinom udariti moralni samar Hrvatskim bestidnicima i lagatorima.

Misko

pre 1 godinu

Mržnjom se ne mogu sprati niti zataskati sva zlodela koju su ucinjena nad našim narodom u Jasenovcu od strane pripadnika hrvatskog naroda koji danas zabranjuju našim zvanicnicima polaganje venaca na mesto stradanja. Dok živi srpski narod živeće spomen na nevine zrtve stradale od ruke ustasa

Milan

pre 1 godinu

Koliko god se trudili Hrvati ne mogu lazima poreči činjenicu da su dokazali proustaskun politiku zabranom predsedniku Vučiču da poseti največe stratište srpskog naroda , a to je negiranje zloči na nad Srbima i same zločline koje je činila NDH, a i današnja Hrvatska.

Milan

pre 1 godinu

Sutra će Vučić zapušiti hrvatska lažljiva usta.

Toma

pre 1 godinu

Ustaško ludilo se nastavlja ali neće ostati bez odgovora.

Kosta

pre 1 godinu

I treba da se cuje istina o hrvatskoj vlasti. Sramota je ovo sto rade srpskom narodu

Mirko

pre 1 godinu

Ponašanje Hrvatske kao ćlanice EU nedopustivo je sramno u današnje vreme. Zločini koji su se dogodili su neosporni, a zabrana polaganja venaca je čin nedostojan današnje civilizacije. Očekujem osudu demoktaskih zemalja I članica EU.

nedeljko

pre 1 godinu

Skandalozan potez Hrvatske vlade! Ovo je klasicna provokacija i direktan napad na naseg predsednika i nasu drzavu!!

Dule

pre 1 godinu

Hrvati nece znati sta ih je snaslo kada Vucic iznese sve dokaze

bojana

pre 1 godinu

Mudro je Vucic sacekao da se Hrvati sami pokopaju pa ce istinom sutra citavom svetu predociti Hrvatsku fasisticku politiku koju sprovode.

Zelja

pre 1 godinu

Hrvate treba da bude sramota,nece im uspeti da se zaborave dogadjaji u Jasenovcu.

Daca

pre 1 godinu

Logor je bio mesto masovnog stradanja,najviše Srba,da se ne zaboravi šta su nam radili Hrvati

Bobana

pre 1 godinu

Protiv istine, nema oružja! Spremite se, pošto Vučić nikada ne puca iz prazne puške!

Persa

pre 1 godinu

Šokantne izjave i laži od strane Hrvatske da poseta našeg predsednika Vučića nije bila najavljena i da je zbog toga došlo dozabrane odlaska u Jasenovac kako bi se odala pošta i položilo cveće nastradalim srpskim žrtvama.

Maja

pre 1 godinu

Dok je Srba zlocin u Jasenovcu nece biti zaboravljen.

Jeka

pre 1 godinu

Sta drugo ocekivati od jedne fasisticke drzave kao sto je Hrvatska! Nikakvim lazima i izmisljotinama ne mogu da se opravdaju! Srbija ne zaboravlja!

Lazar

pre 1 godinu

Cuvari logora ne mogu da oproste sto je Vucic inicirao snimanje filma ''Dara iz Jasenovca'' jer je zeleo da pokaze srpskom narodu kakva su sve zlodela i nehumane radnje dogodile srpskim zrtvama, pa su odlucili da donesu ovu sramnu odluku o zabrani posete Vucica Jasenovcu.

Iva

pre 1 godinu

Gadjenje koje osećam kao srpkinja dok gledam kako nas u 21.veku neki tamo odvratni ustaški stvorovi i dalje pokušavaju satanizovati. Zna se da su Ustaše nezapamćeni ratni zločinci! Nikada sa tla Hrvatske se neće ukloniti krv srpske dece! Kakva je to mržnja? Kakva? Sramota!

Boki

pre 1 godinu

I šta na ovo sve kažu bedni Hrvatski mediji ništa naravno

bojana

pre 1 godinu

Mudro smo bili uzdrzani za ovaj necivilizovan potez kao i brutalne lazi kojima su se pravdali. Sutra ce istina odjeknuti regijom i citavim svetom.

Goca

pre 1 godinu

ustaški režim po svaku cenu želi da spreči predsednika Srbije da oda poštu žrtvama ustaških koljača i ne dozvoljavaju Vučiću da govori istinu o stradanju Srba u Jasenovcu.

Elena

pre 1 godinu

Hrvati se rukovode parolom da je napad najbolja odbrana, ali neće im proći sve dok je Vučić predsednik Srbije.

Karolina

pre 1 godinu

Sutra će se konačno stati na put hrvatskim lažima i neistinama.

Milica

pre 1 godinu

Mislim da će Vučić odgovoriti dostojanstveno ali po zasluzi i Tadiću i Hrvatima.

Ogi

pre 1 godinu

Hrvatski zvanicnici zele na sve nacine da zataskaju svoje zlocine pocinjene prema srpskom stanovnistvu u logoru Jasenovac, te su doneli ovu skandaloznu odluku kojom su pokazali svoju mrznju prema Srbiji.

Milan

pre 1 godinu

Sutra će Vučić zapušiti hrvatska lažljiva usta.

relja

pre 1 godinu

Nadam se da ce sutra citav civilizovani svet osuditi Hrvatsku i njene postuupke jer je sramota da se ovo desava u 21 veku.

milos

pre 1 godinu

Predsednik Vucic je pokazao kako se na pravi nacin nosi sa ovakvim sramnim postupcima Hrvatske vlade. Cinjenicama i dokazima ce pokazati da se ovo bila provokacija!

Ivana

pre 1 godinu

Presednik je zeleo da oda postu stotinama hiljada pobijenih.Sramno je to nekom zabraniti.

Sandra

pre 1 godinu

Ocigledno da se istorija nastavlja I da Hrvati osecaju prema Srbiji isto ono sto I za vreme logora Jasenovac. Sramota treba da bude ceo svet zbog cutanja na ovu odluku.

Igor

pre 1 godinu

Postovani predsednice, nemojte im nikako ni popustati ni povladjivati to su zlikovci reciprocne mere odmah da se uvedu, unuci ubica i njihovih predaka ne treba ni po Beogradu da setaju, mogu samo da plivaju.

Tanja

pre 1 godinu

Ponašanje hrvatskih vlasti predstavlja čin koji je za svaku osudu.

Nikola

pre 1 godinu

Sramota su Hrvati za EU i za ceo svet. Postali su novi rasadnik fašizma.

Jole

pre 1 godinu

Neverovatno je sta Hrvatska sebi dopusta I jos neverovatnije je da ceo svet to aminuje bez ijedne grube reci. Sramota nek ih je I njima na cast.

zorana

pre 1 godinu

Vučić iako je pun gneva zbog novonastale situacije, sigurna sam da ce na elegantan nacin prikazati ovu prljavu igru Hrvata sa nasim zrtvama celom regionu, ali i sire

Bilja

pre 1 godinu

Glogov kolac je najmanje sto Hrvati zasluzuju za svaku laz koju su izmislili!

Danica

pre 1 godinu

Nećemo zaboravi zločine nad našim narodom u Jasenovcu, džaba zabranjuju Vučiću da ostavi cveće i oda počast žrtvama, a on im sigurno neće prećutati. Dobiće svi adekvatan odgovor.

Marija

pre 1 godinu

Svetski skandal je ovo što su Hrvati uradili.

Miki

pre 1 godinu

Prema Srbiji Hrvatska se ponaša krajnje nehumano i neljudski.

Cile

pre 1 godinu

Odmah im treba zestoko uzvratiti ja verujem da niste imali nikakve lose namere posetom.

Dacha

pre 1 godinu

Nema sumnje da ce Vucic sutra istinom i jasnim dokazima pobiti ustaske lazi i manipulacije.

zozi

pre 1 godinu

nestvarno je do koje mere se Hrvati brutalno i neljudskiponsaju prema nasem narodu! to mora da zna ceo region i svet!

Jelena

pre 1 godinu

Vidi li ZAPAD šta rade njihovi miljenici Hrvati?

Petar

pre 1 godinu

Sve laži i neistine Hrvata iznešene prema srpskom narodu sutra će biti zapečaćene.

Sneža

pre 1 godinu

Neviđeni skandal i sramota. Cvetanje fašizma. Eto to je Hrvatska danas u nekoliko reči.

Dijana

pre 1 godinu

Hrvati pokušavaju da se odbrane sada da nisu krivi i da nisu znali. A sramota je već načinjena! Skandal koji se ne zaboravlja. Mržnja koja ne prestaje prema Srpskom narodu.

Miki

pre 1 godinu

Na ovakav način Hrvati neće uspeti da izazovu novi rat i sukobe jer Srbija to neće dozvoliti.

rade

pre 1 godinu

Srbija je na ovaj čin Hrvata adekvatno odgovorila i tek ce odgovoriti

gaga

pre 1 godinu

Hrvati su za svaku osudu zbog mnogih nedela koji su učinili prema nasem neduznom narodu, a danasnji dogadjaj je ogledalo toga!

sasa

pre 1 godinu

Ovakve stvari koje je uradila Hrvatska se jednostavno ne rade i to je njihova a ne naša sramota.Strasno

stefan

pre 1 godinu

Najoštrije osuditi i javno osramotiti Hrvatsku za ovaj nezapamćeni čin

mila

pre 1 godinu

ovaj postupak Hrvata prema Vucicu i njegovim najboljim namerama prema zrtvama u Jasenovcu je nezapamcen i projketuje veliko zlo prema Srbima.

Filip

pre 1 godinu

Hrvatska zivi u lazima, pocev od svoje istorije pa sve do danas.

Patak

pre 1 godinu

Bruka i sramota,skandalozna je ovo odluka i postupanje hrvatskih vlasti

Pavlovic

pre 1 godinu

Spremni Hrvati na sve samo da naude Srbiji.Zaista to je porazavajuce

Ema

pre 1 godinu

Uzasno je to sto Hrvati nisu dozvolili Vucicu da oda pocast stradalim zrtvama Jasenovca. Imaju li gram obraza i duse za ovakav postupak?

Darko

pre 1 godinu

Na njihove izmisljotine Srbija ce odgovoriti istinom, cinjenicama i dokazima.

Kristijan

pre 1 godinu

Predsednik ce sutra srusiti sve hrvatske lazi kao kulu od karata!

Vanja

pre 1 godinu

Mrznja Hrvata prema Srbija je postala bolesna. Opsednuti su nama, a ovim postupkom su pokazali da nas mrze iz dna diuse. Tek ce videti koliko je Srbija jaka!

Ona

pre 1 godinu

Hrvati svoju mrznju prema Srbima prenose na svoje potomke a o svojim zlocinima cute, zato cemo mi da ih raskrinkamo. sutra

Mirjana

pre 1 godinu

Hrvate treba da je sramota. Očigledno se kaju za klanje i mučenje Srba u Jasenovcu čim brane Vučiću da poseti ovu veliku svetinju.

Branka

pre 1 godinu

Nije za pohvalu ovakvo skandalozno ponasenje jedne clanice EU.

Rada

pre 1 godinu

Cemu skrivanje istine o hrvatskim zlocinima. Nije valjda da oni heroja nemaju ili da su im to jedini.

Ela

pre 1 godinu

Sramno i skandalozno ponasanje hrvatkih zvanicnika.

Vanja

pre 1 godinu

Zrtve Jasenovca se od strane srba nece nikada zabraviti.

Dušan

pre 1 godinu

Svako normalan iz Hrvataske stidi se ustaških restlova, koji su se nakao uvukli u vlast, i danas šire svoje boleštine i slave kult koljača žena i dece, i to u 21. veku, u sred EU!

olja

pre 1 godinu

Hrvatska kako clan Evrospke unije pljuje po evropskim vrednostima, Evropska unija bi trebalo podhitno da reaguje i da smiri malo Hrvatsku.

mina

pre 1 godinu

Mogu da zabrane Vučiću Jasenovac, ali ne mogu da nam zabrane da mi to zaboravimo.

Nikolina

pre 1 godinu

Da li mogu biti jadiniji od toga, da zabrane Vucicu da posecuje Jasenovac? Nisu stvarno normali ovi Hrvati.

Sanja

pre 1 godinu

Evropska unija treba da reaguje na ovakvo ponašanje Hrvatske.

Sax

pre 1 godinu

Srbija nikada neće zaboraviti genocid u Jasenovcu i žrtve koje su brutalno ubijene od strane ustaša.

Sanja

pre 1 godinu

Ako se neko trudi da uspostavi i održava fer odnose sa susednim zemljama, to je onda predsednik Srbije. A ove ustaše su toliko iskompleksirane da ne daju čoveku da se pokloni senima žrtava NDH.

Anja

pre 1 godinu

E jedva čekam da predsednik kaže sve što ima pa da vidimo kako će Hrvati onda da reaguju.

Tara

pre 1 godinu

Davno je trebalo da glogov kolac gadja ustaskelazi. Mozda bi i Oluja bila sprecena. Ali nikada nije kasno.

Pahuljica

pre 1 godinu

Predsednik Vucic je smiren, dostojanstven covek. Nece se raspravljati sa ustasama, ali ce izneti bitne cinjenice o lazima hrvatskih vlasti i medija.

Izbori 2024

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Jokić posvađao saigrače: Srbin te maltretirao!
NBA

Jokić posvađao saigrače: Srbin te maltretirao!

Nedavno je Nikola Jokić odigrao fantastičan meč protiv Njujork Niksa, u kojem je predvodio svoj tim ka trijumfu rezultatom 113:100. Srpski centar je na toj utakmici ostvario svoj 22. tripl-dabl u sezoni postigavši 30 poena, uz 14 skokova i 11 asistencija.

29.03.2024

11:49

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija