• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.07.2022

21:42

SVET SE KLANJA NJIHOVOM RASKOŠNOM TALENTU Predsednik odlikovao operskog pevača Andreu Bočelija i kraljicu fada Marizu!

instagram/buducnostsrbijeav

Politika

SVET SE KLANJA NJIHOVOM RASKOŠNOM TALENTU Predsednik odlikovao operskog pevača Andreu Bočelija i kraljicu fada Marizu!

Podeli vest

Fado diva Mariza i operski pevač Andrea Bočeli svetski su poznati umetnici koje je predsednik Srbije Aleksandar Vučić odlikovao

Na zvaničnom nalogu predsednika Vučića "buducnostsrbijeav" objavljene su fotografije ceremonije uz tekst zahvalnosti za ono što čini za umetnost svetkoj pevačici Marizi i operskom pevaču Anrei Bočeliju.

"Zlatnu medalju za zasluge dodelio sam Marizi dos Rejes Nunjes umetnici vrhunskog talenta, nestvarnog glasa i umetničkog izraza, veličanstvenoj kraljici fada čijoj se harizmi i nastupu klanja svetska umetnička scena", piše u objavi uz fotografije odlikovanja Marize.

 

 

"Posebna mi je čast da večeras dodelim Zlatnu medalju za zasluge Andrei Bočeliju jednom od najvećih tenora današnjice i umetniku koji kroz jedinstvenu i fascinantnu strast u interpretaciji, publici širom sveta poklanja nezaboravne emocije i spektakularan doživljaj muzike", piše uz fotografije sa Bočelijem.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milica

pre 2 godine

Predsednik Vucic je Srbiji podigao ugled i imidz da svetski umetnici rado dolaze u Srbiju. Srpska publika konacno ima bezbroj mogucnosti nista manje nego publika svih drugih svetskih metropola.

AV Kapone

pre 2 godine

Vođs jedino nije odlikovao Betovena i Šopena. Bio je mali kad su oni svirali i pevali ???

Filip

pre 2 godine

Mariza je sjajna pevačica i zasluženo je dobila odlikovanje.

Cile

pre 2 godine

Beograd je postao prava kulturna metropola što potvrdjuju nastupi velikih zvezda poput Bočelija.

Vidak

pre 2 godine

Umetnici raskošnog glasa su zasluženo dobiliji odlikovanje od Vučića.

Milan

pre 2 godine

Ovo su velike legende svetske muzičke scene i drago mi je da nastupaju u Beogradu.

Luka

pre 2 godine

Iskrene čestitke velikim umetnicima. Odlikovanja su otišla u prave ruke.

Nina

pre 2 godine

Obozavam Marizu. Drago mi je da smo uspeli da je dovedemo u Beograd.

sledeća vest

TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)
Live TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)

U emsiji "Info dan" gostovali su Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM i Ljubomir Marić, bivši narodni poslanik. Oni su govorili o značaju mosta na Ibru i zbog čega je za Srbe toliko važno da most ostane zatvoren. Uživo u program javio se i dopisnik Informera Lazar Stević koji je govorio o tome kakva je trenutna situacija na mostu na Ibru.

14.08.2024

15:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija