• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.07.2022

07:19

Rokfelerovi plaćenici udaraju na Vučića preko Vrnjačkog panoramskog točka!

Privatna arhiva

Politika

Rokfelerovi plaćenici udaraju na Vučića preko Vrnjačkog panoramskog točka!

Podeli vest

Brojne organizacije sa platnog spiska Rokfeler fondacije, ne štede ni novac ni ljudstvo, a sve sa ciljem da napadnu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i pokušaju da oslabe njegov položaj. Tako se za petak u Vrnjačkoj Banji priprema konferencija za novinare nevladine, navodno neprofitabilne organizacije Reri, čiji su finansijeri Rokfelerova fondacija i fondacija Heinrich Boell Stiftung iz nemačke koja finansira separatističke organizacije u južnoj srpskoj pokrajini

Upravo Reri ostrvio se na predsednika Srbije i kada je bila aktuelna izmena Zakona o vodama, pa su tako putem svojih medijskih servisa zatrpavali javni prostor otvorenim pismima adresiranim na predsednika Aleksandra Vučića.

Sada je već očigledno da je ovoj i sličnim organizacijama trn u oku svaki korak napred koji ka sopstvenoj modernizaciji napravi Srbija.

Foto: Privatna arhiva

Danas je to Vrnjački panoramski točak, koji predstavlja minijaturu sličnih atrakcije u Beču, Budimpešti, Istanbulu. Izgradnja panoramskog točka u Vrnjačkoj Banji izmestila je održavanje festivala Love fest tokom kojeg se svake godine zagađuje gradsko jezero i to od strane više od 30 hiljada ljudi, posle kojih se šteta sanira, a đubre skuplja mesecima.

Dakle, i laiku je jasno da panoramski točak ni na koji način ne ugrožava ekologiju u Banji, šta-više, doprinosi očuvanju jezera konačnim  izmeštanjem festivala na mesto udaljeno od izvorišta mineralne vode "Jezero" što je bio jedan od ciljeva opštinske uprave, budući da godinama unazad traže pogodnu lokaciju za najpoznatiji muzički festival u Vrnjačkoj Banji.

Foto: Privatna arhiva

Ovo je jedan u nizu orkestriranih napada na državni vrh Srbije, kao što su to bile blokade puteva, razni protesti i divljanja, pod izgovorom zaštite i očuvanja životne sredine, sa "potpisom" istih finansijera koji kroz svoje ovdašnje agenture pokušavaju da unište i uruše sve što je sprsko i napredno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vojka

pre 1 godinu

Ova vlast je prva počela implementaciju ekoloških standarda i uložila više novca u ekologiju nego svi zajedno zadnjih 50

Zoran

pre 1 godinu

Kada poklope neciji interesi i onih koji su zadojen mrznjom, imamo ovavku situaciju.

Dejan

pre 1 godinu

Nasa drzava ide daljim putem razvoja zahvaljujuci Vucicu

Dejan

pre 1 godinu

Naravno da im nece uspeti da oslabe polozaj Vucica

Dejan

pre 1 godinu

Zna narod koliko su licemerni ovi Rokfelerovi placenici

Ujo

pre 1 godinu

Neka napadaju Vucica. Srbija se ne da. Ide napred a Vucica treba da je bas briga za ove dokone mrzitelje.

Ognjen

pre 1 godinu

Ovo je još jedan u nizu orkestriranih napada na državni vrh Srbije i predsednika Aeksandra Vučić, kao što su to bile blokade puteva, razni protesti i divljanja, pod izgovorom zaštite i očuvanja životne sredine. gde su koristili lažne tobože ekologe.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija