• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. I.

03.08.2022

09:22

ISTRAŽUJEMO! GDE LETUJE PROPALI ĐILASOV PREDSEDNIČKI KANDIDAT?! Zdravko Ponoš se brčka na Hrvatskom primorju i odande napada srpsku vlast

Beta

Politika

ISTRAŽUJEMO! GDE LETUJE PROPALI ĐILASOV PREDSEDNIČKI KANDIDAT?! Zdravko Ponoš se brčka na Hrvatskom primorju i odande napada srpsku vlast

Podeli vest

Đilasovski kandidat za predsednika odmara se u Hrvatskoj u jeku priprema za proslavu zločinačke akcije 'Oluja'. Da li su Ponošu letovanje u luksuznoj vili platili 'hrvatski prijatelji'?!

Zdravko Ponoš, propali Đilasov kandidat na izborima za predsednika Srbije, letuje u Hrvatskoj, i to uoči proslave 27. godišnjice ustaške zločinačke akcije 'Oluja', tokom koje je proterano više od 250.000 Srba, a pobijene na hiljade nevinih civila, žena i dece.

Kako saznajemo, Ponoš već izvesno vreme sa suprugom boravi na hrvatskoj obali, u okolini Rovinja, a smešten je u ekskluzivnoj vili koja poseduje bazen i sopstvenu plažu. Neki tvrde da Ponoš letuje o trošku hrvatske vlade, ali on na to ne odgovara, već na Tviteru napada srpskog predsednika!?!

Strašna sramota!

Ukoliko je Ponoševo letovanje zaista o trošku vlade Hrvatske, onda je to veliko moralno posrnuće i strašna sramota

Mitar Kovač

Briga ga za Srbe

Sagovornik Informera, Ponošev kolega, kaže da ima pouzdane informacije da je bivši načelnik Generalštaba srpske vojske 'gost hrvatske Vlade'!?!

- Zdravko letuje u Hrvatskoj i trenutno se nalazi u Rovinju. Smešten je u luksuznoj vili. Moji kontakti u Zagrebu tvrde da sve troškove Ponoševog boravka u Rovinju snosi Republika Hrvatska! Zdravko i njegova žena Zdenka navodno su gosti Vlade Hrvatske, a čime su to zaslužili, nije mi poznato... - otkriva naš izvor koji je insistirao na anonimnosti.

Povodom svih ovih saznanja prethodnih dana smo više puta pokušali da stupimo u kontakt sa Zdravkom Ponošem, zvali smo ga i slali mu brojne poruke, ali do zaključenja ovog broja on nam nije odgovorio.

Prva saznanja o letovanju Ponoša u Hrvatskoj objavila je Vladanka Malović, šefica informativne službe Srpske napredne stranke, koja je generalu na Tviteru postavila pitanje o brčkanju u 'Lijepoj njegovoj'.

'Ljudi, javio se mlađi referent Zdravko! Izgleda da je jako sunce na obalama Lijepe njegove, pa se setio da nam malo drži lekcije o patriotizmu i Kosovu i Metohiji. Nemoj, Zdravko, tako ti Rovinja i osunčanog tena. Jesi li se vratio u Srbiju, ili se još uvek brčkaš na moru?, napisala je Malovićeva u nedelju, reagujući na tvit koji je Zdravko Ponoš objavio 31. jula dok su specijalci ROSU po nalogu Aljbina Kurtija napadali Srbe na lažnom Kosovu.

Foto: printscreen Twitter

Tvit Zdravka Ponoša


'Špancu pesmica, Pinku frekvencija, narodu monolog i drama. U parlamentu - šta ko traži, samo da se ne svađaju. Galantno! Đedovina je to', objavio je NATO general na svom Tviter nalogu, na šta mu je na toj društvenoj mreži odgovorio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.
"A gde si tu to, generale Ponoš? Odakle nam ovo pišeš? Da nisi, može biti, na 'hrvatskom moru'? Da nema neka slika iz Rovinja?",
napisao je Vučićević, ali Ponoš do danas ništa nije odgovorio.

Komentarišući naša saznanja, general-major u penziji Mitar Kovač kaže da mu je odavno poznato Ponoševo odsustvo bilo kakvog nacionalnog kursa i nerazumevanje interesa srpskog naroda.

- Ukoliko je Ponoševo letovanje zaista o trošku vlade Hrvatske, onda je to veliko moralno posrnuće i strašna sramota. Gde je baš sad našao da ode u Hrvatsku, pa tamo su ovih dana u toku pripreme za proslavu 'Oluje'!? Nije mi jasno zašto se uopšte, takav kakav je, kandidovao za predsednika Srbije?! - kaže Kovač.

U Hrvatskoj letovao i 2017. godine

Zdravko Ponoš sa suprugom i ćerkom letovao je na Hrvatskom primorju i avgusta 2017. godine, a tada, koliko nam je poznato, njihov boravak tamo nije platila hrvatska vlada.

Ponoševi su tada boravili na ostrvu Lošinj, o čemu svedoče i fotografije Zdenke Franjove Ponoš na njenom Fejsbuk profilu.

General na papiru

I poslanica SNS u Skupštini Srbije Biljana Pantić Pilja kaže da ovo Ponoševo moguće neplaćeno letovanje u Hrvatskoj pokazuje koliko on zaista mari za srpski narod.

- NATO general letuje, kako kažu, besplatno u Hrvatskoj u vreme kada ustaše slave pogrom Srba?! Očigledno je da njega ne zanima kako je Srbima na Kosovu. Dok naš narod maltretiraju ROSU specijalci, on se brčka u Rovinju. Sva sreća pa je Ponoša narod na vreme prepoznao. Zato je i izgubio na predsedničkim izborima - zaključuje Pantićeva.

TVIT djvucicevic

Traži se Zdravko Ponoš. Poslednji put viđen proteklog vikenda sa suprugom Zdenkom Franjovom u okolini Rovinja, u vili sa privatnom plažom.

Možda Andrej Plenković zna kako je i da li je Ponoš platio taj luksuzni smeštaj? Obavešteni kažu da letuje na kompenzaciju.

Foto: printscreen




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
samopostovanje

pre 1 godinu

ponos nikad nije ni krio da radi za hrvatske sluzbe...red je da mu plate ljetovanje...sad saberite koliko je imao glasova na izborima i bit ce vam jasno koliko je neprijatelja srba i srbije

visočki predstavnik her Kristi

pre 1 godinu

Treba biti potpuno neinformisan pa se čuditi postupcima generala Ološa! Njegovo postavljenje na mesto načelnika GŠ Vojske je potpisao njegov pašenog, Boris Tadić, predsednik Srbije! Sve naravno uz saglasnost trećeg pašenoga Agima Čekua, hrvatskog generala, a šiptarskog komandanta tzv. kosovskih snaga bezbednosti. Sve uz punu podršku obaveštajnih službi koje su tu bulumentu žutih izdajnika dovele na vlast u Srbiji. Nije general Ološ bio predsednički kandidat na srpskim izborima kao kandidat građana Srbije, nego podnetnuti agent stranih obaveštajnih službi. Zato, njegovo "tvitovanje" nema težinu i potpuni je autogol davati medijski prostor generalu Ološu!

milan lala

pre 1 godinu

Svaka ptica svome jatu leti . Hrvat Ponos na moru u lipoj njegovoj .

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17