• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.08.2022

18:32

SRBIJO, ZBOG OVOG DEČAKA NIKADA NE SMEŠ DA ZABORAVIŠ! Mislio sam da imam celu nogu... Oni će nas i dalje da mrze, dok nas ne istrebe... (Uznemirujući video)

Privatna arhiva

Politika

SRBIJO, ZBOG OVOG DEČAKA NIKADA NE SMEŠ DA ZABORAVIŠ! Mislio sam da imam celu nogu... Oni će nas i dalje da mrze, dok nas ne istrebe... (Uznemirujući video)

Podeli vest

Srbija pamti,. Danas, 27. godina od zločinačke akcije "Oluja", pamti bolje nego ikad pre. Zato se srce svakog Srbina početkom avgusta stegne, hoće da pukne, zbog nepravde koja nam je naneta. Snimci koji nas podsećaju da nikada ne smemo da zaboravimo kidaju dušu

Jedan od mnogobrojnih snimaka je i ispovest oca, brata i sina. Jednog čoveka koji je ostao bez rođenog brata i majke, kojem su deca ubogaljena tokom zločinačkog poduhvata zvanog "Oluja".

- U povratku, pusti granatu, ubije mog rođenog brata, na mestu, mamu, i brata od strica i od ujaka. Moje dvoje dece maloletnih, malih, deset godina, Goran stariji i Rajko mlađi. Geleri po nogama, na svu sreću ostali su živi - kaže ovaj Srbin.

Foto: printscreen

Dečak koji je ostao bez noge

Nakon toga, sledi još bolnija ispovest dečaka koji je ostao bez noge. 

- Pitam sestru: Gde se ja nalazim? 

- U Beogradu.

- O milina, prvi put vidim Beograd.

- E, kad samo došao na Petrovac, ja sam mislio da imam celu nogu. Samo sam mislio da je već saderana, da ima samo deliće. Mislio sam da imam celu nogu. Oni će nas i dalje da mrze, dok nas ne istrebe. Ali ja mislim da nas neće istrebiti. 

Neće nas istrebiti ako Srbija čuva sećanje na zločine. Čak 2.000 ubijenih i nestalih, desetine hiljada opljačkanih i spaljenih domova. Proteranih je 250.000. Srbija danas, 27 godina posle "Oluje" pamti bolje nego ikad pre. I nikad neće zaboraviti zločine nad svojim narodom.

Pogledajte uznemirujući video. I nikad ne zaboravite.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

STTOKO USTASKA KAD TAD CE DOCI ZUB ZA ZUB,PLATICETE ZA SVE ZOCINE OD JASENOVCA PA DO OLUJE

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija