Vesić: Vučić će uvek doneti odluku u interesu Srbije ne razmišljajući da li je to dobro za njegovu političku karijeru!

Grad Beograd

09:18 Politika 117

Informer.rs | 16. 08. 2022.

Vesić: Vučić će uvek doneti odluku u interesu Srbije ne razmišljajući da li je to dobro za njegovu političku karijeru!

Član Predsedništva Srpske napredne stranke i narodni poslanik Goran Vesić, okarakterisan je u današnjoj Politici kao jednan od najzogonetnijih političkih igrača u poslednje tri decenije koji dobro poznaje zakon političke gravitacije u Srbiji

Na pitanje da li ulazi u Vladu? Vesić je odgovorio da to nije pitanje za njega, već za stranku, predsednika stranke i mandatara.

“Ako je stranka zadovoljna mojim dosadašnjim radom poslednjih devet godina, verovatno ću biti među onima koji su predloženi. Ako nije – neću. I to je tako”, rekao je Vesić.

Komentarišući obajvu Predsednika Vučića  da su kandidati za premijera Ana Brnabić i Miloš Vučević, Vesić kaže: 

“Najvažnije je da je mandatar iz SNS jer mi imamo 120 poslanika i prirodno je da vodimo Vladu. Ko god od njih da budeizbor Predsednika za mandatara neće pogrešiti. U pitanju su ozbiljni ljudi, zreli političari, operativci i ljudi koji su se dokazali sadašnjim radom. Ana kao premijer a Miloš kao gradonačelnik Novog Sada”.

Na konstataciju da je bio jedan od najbližih saradnika Zorana Đinđića, ali i da je sve vreme ostao prijatelj sa Vučićem, Vesić je rekao: 

“Vučić ima divnu osobinu, koja nije tipično srpska, da ume sasluša druge ljude i da svaki dan uči i menja se. Poznajem ga od 1990. godine i on je najkompletniji političar u modernoj srpskoj istoriji. Skoro je jedna novinarka rekla, da je poslednji veliki politički duel bio između Vučića i mene, sredinom devedesetih. Završio se tako što smo novinaru rekli da idemo na piće kada se sve završi a na duelu je sve praštalo. Vučić i ja smo političari starog kova što znači da smo obrazovani, da učimo i menjamo se, da ne umemo da se štedimo i ne zastupamo politiku u koju ne verujemo. Veoma poštujem ono što je uradio za Srbiju kao što znam da on poštuje moj trud, rad, energiju i znanje. Bez obzira da li ću u narednom periodu biti na državnoj funkciji ili ne za Srbiju je dobro da je Vučić vodi”.

Pritisci na Srbiju

Govoreći o pritiscima na Srbiju koji su sve veći, počev od zabrane posete predsednika Vučića Jasenovcu, do piromana Kurtija, kako ga je nazvao, Vesić ističe:

"Jedna od največih Vučićevih pobeda je što Srbija vodi sopstvenu politiku. Vučić je realan političar a osim Djindjića, Milana Stojadinovića i Stojana Novakovića malo smo takvih političara imali u istoriji. Realna politika znači da imate osećaj za odnose u svetu i da razumete da politika jedne male zemlje treba da se prilagodi geopolitičkom kontekstu koji vlada planetom. Zemlja koja vodi takvu poltiku često je izložena pritiscima velikih i moćnih. Garantujem vam da će Vučić uvek doneti odluku u interesu Srbije ne razmišljajući da li je to dobro za njegovu političku karijeru. Zato što je državnik".

Tanjug

Goran Vesić

Kada se postavlja pitanje da li je mesto Srbije na Istoku ili Zapadu? Vesić ističe:

“Mi smo evropska zemlja i evropski narod. Kada čitate skupštinske rasprave u 19. veku videćete da su naši prethodnici imali iste dileme kao mi danas. Da li je mesto Srbije na Istoku ili na Zapadu, da li treba da se modernizujemo ili da živimo tradicionalno? Održavamo normalne odnose sa Rusijom, koja u ovom trenutku politički izlazi iz Evrope ne svojom voljom ali i sa Kinom i sa drugim zemljama, zato što mi vodimo računa o srpskom interesu”. 

Vesić dodaje i da je Srbiji mesto u Evropi i da je  njen prioritet ulazak u EU.

“Kažu Srbije neće u EU jer je kancelar Šolc je rekao da je uslov za članstvo priznanje samoproglašene nezavisnosti Kosova!? Srbija je evropska zemlja koliko i Nemačka. Nama je mesto u EU, treba da završimo proces pristupanja tako što ćemo prilagoditi naše propise i usvojiti evropske standarde u društvu. Ne zbog kancelara Šolca, nego zbog nas jer je to dobro za Srbiju. Da li će se tada stvoriti politički uslovi da mi postanemo članica EU, odnosno da li će nam i tada postavljati uslove na koje ne možemo da pristanemo pitanje o kome sada ne vredi da raspravljamo”, izjavio je Vesić.

Odgovarajući na pitanje da li će Srbija ipak u nekom trenutku uvesti sankcije Rusiji, Vesić kaže:
“Slušam već 10 godina da će Vučić da prizna Kosovo. I prođe deset godina i ne samo da ga nije priznao, nego su 23 zemlje povukle priznanje, a 101 zemlja od 197 članica UN sada ne priznaje samoproglašenu nezavisnost. Nije tako bilo 2012. godine. Uspeli smo da, sa Vučićem na vlasti, vratimo kosovsko pitanje na agendu velikih sila. Isti je slučaj sa uvođenjem sankcija Rusiji. I sad nas unapred optužuju i svi znaju šta će nova vlada da uradi!? Nova vlada će raditi ono što je najbolje za Srbiju. Osudili smo agresiju Rusije na Ukrajinu jer poštujemo medjunarodno pravo i sami smo bili žrtve agresije NATO pakta 1999. godine. Ne verujemo u delotvornost medjunarodnih sankcija jer smo sami bili pod njima pa znamo da narod pati a ne elita. To je odgovorna politika. Nismo imali puno takvih političara, kao što je Vučić, koji razumeju da jedan mali narod mora da se bori za svoje interese, gledajući da ne bude žrtva borbe velikih naroda. Šta će se desiti sutra niko ne zna ali uvek ćemo raditi u interesu Srbije”.

Dijalog Beograda i Prištine

U susret sastanku predsednika Vučića i Kurtija 18. avgusta u Briselu, Vesić kaže da na žalost ne očekuje da će sastanak doneti umirenje tenzije.

“Predsednik Vučić je nebrojeno puta do sada pokazao da želi dijalog i mir, ali za dijalog je potrebno dvoje. Nažalost, mi sa druge strane stola imamo Kurtija čija je jedina politika rat. Predsednik Vučić je objavio podatke da se spremaju čak i likvidacije lidera Srba sa severa Kosova. Mi to nećemo dozvoliti. Nadam se da će međunarodna zajednica biti razumna i da će odgovoriti Kurtija od preduzimanja jednostranih poteza. Ovo više nije Srbija ni Tadića ni Miloševića, današnja Srbija je ekonomski i vojno snažna, ako Srbi na Kosovu budu napadnuti, uslediće adekvatna reakcija države. Srbija će pobediti”, naglasio je Vesić.

Beograd.rs

Goran Vesić

Energenti i infrastruktura

Kako se sve više para daje za nabavku energenata, na pitanje da li će država zbog toga odustati od planiranih infrastrukturalnih projekata, Vesić odgovara:

 “Ništa se u Srbiji ne dogadja što se ne dešava u drugim evropskim zemljama. Činjenica je da nam treba više novca za energente ali Srbija nije odustala ni od jednog projekta. Može da se desi da se neki projekti odlože za neko vreme ili da se njihova realizacija uskladi sa tempom, odnosno prilivom u budžet. Gradimo 584 kilometara puteva u ovom trenutka, radimo 10 autoputeva i brzih puteva, gradimo prugu prema Subotici. Nastavak ovih projekata znači dalji rast bruto domaćeg proizvoda”.

Izazovi nove Vlade

U susret formiranju vlade, Vesić ističe da novu vladu čekaju ozbiljni izazovi i zadaci, medju kojima su najvažniji obezbedjivanje dovoljno energenata, dovoljno hrane i očuvanje životnog standarda.

“Prvi zadatak je energetska bezbednost. Predsednik je saopštio da nikada nismo imali veće količine uskladištenog gasa jer smo zakupili smo dodatne kapacitete u Mađarskoj. Drugi zadatak je da vlada obezbedi dovoljno hrane. Predsedniku Vučiću su se smejali kada je pričao o nabavci pasulja i graška, a sada bogami svima treba srpska hrana. Ali mi nismo izolovano ostrvo, već deo Evrope koju čeka teška zima. To znači da će se pojavljivati različiti problemi na koje mi sada ne možemo da utičemo niti da ih predvidemo. Zato je važno da nova vlada bude brza i efikasna, da može brzo da reaguje i datako smanji posledice po naše stanovništvo. Još jedan zadatak je očuvanje životnog standarda jer mi imamo uvezenu inflaciju koja je posledica onoga što se događa u Evropi. Mnogo mi je smešno kad čujem ekonomiste iz opozicije koji pričaju da Srbija nema uvezenu inflaciju. Svi u Evropi imaju inflaciju i to je inflacija im je u redu ali samo im srpska ne valja. Neke baltičke zemlje imaju inflaciju veću od 20 odsto a Nemačka ima najveću od Drugog svetskog rata. Zato je važno da se očuva životni standard pa će Vlada će povećati penzije za 19,2 odsto od 1. januara, minimalac za 14 odsto, plata u javnoj upravi između 12,5 i 14 odsto i plate u vojsci za 25 odsto. Obećali smo da će do kraja mandata ove vlade prosečna plata biti hiljadu evra što znači da će u Beogradu biti 1.200 ili 1.300 evra”, zaključio je Vesić.njanja

16.08.2022. 10:14

Jako je bitno da se predsednik Vučić vodi onim štp je dobro za Srbiju njen napredak , građane . Zbog toga smo ga u aprilu birali jer smo znali koliko je bitno da jak čovek vodi ovu državu vodi nas.


Bane

16.08.2022. 10:16

Narod zna koliko je Vucic spreman da da sebe za Srbiju. Zato mu je u aprilu i poklonio poverenje. Srbija zasluzuje takvog Predsednika


žare

16.08.2022. 10:20

Imamo za ponos političku elitu koja sigurno vodi srbiju dobrim razvojnim putem.


žare

16.08.2022. 10:21

Podrška naroda govori koliko je politika Vučića i tima oko njega dobra


žare

16.08.2022. 10:23

Vučić daje sebe do maksimuma za srbiju i to se odražava na odličnim i nikada boljim rezultatima.
žare

16.08.2022. 10:25

Vesić je pokazao koliko je dobar i vredan i sigurno će imati zapaženo mesto u kreiranju politike buduće vlade.
žare

16.08.2022. 10:27

Nova vlada biće još jača i bolja od sadašnje a mesto u njoj će sigurno imati i Vesić.


Bilja

16.08.2022. 10:27

Vucic se bori za ostvarivanje drzavnih i nacionalnih interesa SrbijeSara

16.08.2022. 10:34

Vučić se uvek trudi da donosi odlike u interesu naroda, pravi dobre poteze, povećava plate i penzije, uprkos krizi trudi se dan obezbedi da normalno živimo i ne osetimo krizu, predsednik Vučić treba da bude primer svima, od njega možemo mnogo da naučimo


sasa

16.08.2022. 10:41

Vucic vodi uspesnu i odgovornu politiku,interes gradjjana mu je na prvom mestu


stevo

16.08.2022. 10:42

Sve sto Vucic radi usmereno je na dobrobit gradjana,.Interes istih mu je uvek prioritet


stevo

16.08.2022. 10:42

Sve sto Vucic radi usmereno je na dobrobit gradjana,.Interes istih mu je uvek prioritet


stefan

16.08.2022. 10:43

Vucic se bori za svoj narod sto se najbolje moze videti po dosadasnjim rezultatima


stefan

16.08.2022. 10:44

Vucic se bori za svoj narod sto se najbolje moze videti po dosadasnjim rezultatima


Patak

16.08.2022. 10:45

Zahvaljujuci Vucicu,Srbija je danas na pravom putu napretka i prosperiteta


Pavlovic

16.08.2022. 10:47

Teska su i turbulentna vremena,ali Srbija moze i mora napredceca

16.08.2022. 10:51

Nova Vlada Srbije mora da nastavi da radi kao i prethodna.


ceca

16.08.2022. 10:52

Vučićev rad uvek u interesu građana pa zato i podrška građana ne izostaje.


Vucko

16.08.2022. 11:18

Ovo je ono sto svaki drzavnik i predsednik treba da rade za svoju zemlju.


Bojan

16.08.2022. 11:44

NIko ne sumnja da će Vučić doneti najbolju odluku u interesu svog naroda i Srbije osim manjine koja je ušla u Skupštinu na kuknjavu.


Stjepan

16.08.2022. 11:44

Vucic je odlican drzavnik koga Srbija nije do sada imala i on ce doneri najbolju odluku za nasu zemlju.


Srdjan

16.08.2022. 11:54

Glavni interes presednika Vučića je interes Srbije.


Mila

16.08.2022. 11:56

Gradjani su mu dali puno poverenje, znamo i verujemo da ce ave uciniti za interes svoje zemlje i nece ozneveriti gradjane ni po koju cenu. Imamo pravog lidera koji nas vodi u jos bolju, jacu, stabilniju i inovativnu Srbiju.


Julija

16.08.2022. 11:59

Vučića smo mi izabrali jer je jedini koji radi u interesu svog naroda.


Dzo

16.08.2022. 11:59

Predsednik Srbije Vucic je iskljucivo i jedino posvecen interesima Srbije i gradjana koji zive u njoj! To je narod odavno prepoznao i zato ima toliko poverenje naroda!


anja

16.08.2022. 12:04

Vucic je drzavnik za primer i uvek spreman da saslusa kritiku i ako zatreba promeni svoju odluku. Objektivan , razuman i stalozen, Vucic je neko kome je drzava na prvom mestu i apsolutno ispred svega.


Robi

16.08.2022. 12:04

Kod Vucica nema protekcionizma kod izbora funkcionera i nosioca poluga vlasti vec se iskljucivo rukovodi radom i rezultatima rada kandidata! Ko god pokusava kod Vucica na "mala" vrata, taj nece sigurno dobro proci!


Tijana

16.08.2022. 12:04

Ko god da bude mandatar, realno je da bude iz redova vladajuće stranke.


bojana

16.08.2022. 12:05

Drzavnika i vizionara poput Vucica ne da nije imala Srbija vec i ovaj deo evrope. Toliko pozrtvovano vodi nasu drzavu da mu mogu pozavideti svi svetski lideri na tome.


Irena

16.08.2022. 12:05

Da su odluke predsednika Aleksandra Vučića ispravne,videli smo kada je bilo kritično oko odlučivanja da li ćemo se prikloniti Rusiji ili Evropi,koja nas ucenjuje ...pa onda kad se na Kosovu vise puta dolazilo do same ivice pucanja,on je izdržao,odreagovao smireno...ne znam ko bi na njegovom mestu mogao tako?


Dragan

16.08.2022. 12:05

Vučić je jako mudar čovek i on sve radi u interesilu Srbije i ovog naroda. Ponosni smo što imamo ovakvog lidera! Svima treba da bude primer da se sve postiže napornim radom i poštenjem


aca

16.08.2022. 12:05

Vucic je neko ko ne brine o licnom interesu i svojoj karijeri vec se iskljucivo brine za drzavu i gradjane i apsolutno podredjuje sve tome.Pavle

16.08.2022. 12:06

O političarima i njihovim odlukama treba da sudi istorija a ne dati trenutak. I pravi lideri će uvek da stave opšti interes iznad ličnog, a Vučić to svakako radi.


aca

16.08.2022. 12:06

Vucic je neko ko daje apsolutno celog sebe za ovu drzavu i drustvo ne stedeci se ni jednog momenta. Drzavnika poput njega niti smo imali niti cemo imati.


Mišel

16.08.2022. 12:07

Vucica u bavljenju politikom ne interesuju licni interesi, vec iskljucivo inters drustva i Srbije u celini!! Zbog toga je na Vucica prosto nemoguce uticati na nacine koji pale kod drugih politicara, uglavnom opozicionih!


Nina

16.08.2022. 12:08

Predsednik je uvek donosio takve odluke da su uvek u najboljem interesu za Srbiju, a samim tim i za građane. I znamo da će tako i sad.


Jovana

16.08.2022. 12:09

Gradjani Srbije mirno spavaju jer znaju da ce Vucic izabrati najboljeg premijera za gradjane Srbije!


Robi

16.08.2022. 12:09

Za Vucica je glasalo preko 2,2 milona gradjana Srbije, a to je ogromno poverenje koje je steceno velikim radom i posvecenosti Srbiji i njenom jacanju u svim sferama! Dok je Vucica, za Srbiju nema "zime"!!!


Aron

16.08.2022. 12:12

Vucic tri puta meri, pre nego sto presece ali kada presece, onda je to sigurno najbolju odluku doneo! Vucic najvise ceni one koji su spremi dati 100% sebe, da bi se Srbija i dalje ovim tempom razvijala!Sofija

16.08.2022. 12:14

Zahvaljujuci Vucicu, Srbija je u proteklih 10 godina neverovatno napredovala


Jelena

16.08.2022. 12:14

Vučić je uvek radio u najboljem interesu za Srbiju i građane. Narod je glasao, narod to već zna.


Sara

16.08.2022. 12:15

Gradjani Srbije su glasali u aprilu i pokazali koliko veruju Aleksandru Vucicu


Dušan

16.08.2022. 12:16

Presednik Srbije je tu zbog svog naroda i zato mu je jedino važna politika za Srbiju.


goran

16.08.2022. 12:16

Politika koju vodi sadasnja vlast Srbiji garantuje napredak i uspeh


Ranko

16.08.2022. 12:17

Srbija se susrece sa raznim izazovima, ali zahvaljujuci Vucicu svaki problem se lako resi


Dušan

16.08.2022. 12:18

Politika Vučića je dobra za narod Srbije koji mu daje bezrezervnu podršku na izborima.


Bojan

16.08.2022. 12:19

Uprkos svim pritiscima koji dolaze presednik Vučić uspeva da vodi politiku koja je u najboljem interesu Srbije i njenog naroda.


Nenad

16.08.2022. 12:20

Zbog toga je Vučić drugi put biran za predsednika države i to ubrdljivom većinom.


Jovana

16.08.2022. 12:20

Gradjani Srbije ce biti zadovoljni novim premijerom Srbije! To je biti neko ko zaista zasluzuje tu funkciju!


Luka

16.08.2022. 12:20

Vucicu je uvek bio interes drzave ispred sopstvenog interesa


Sima

16.08.2022. 12:21

Najbolji dokaz Vučićeve dobre politike je da uprkos ogromnim pritiscima opstaje i nastavlja da vodi jedinu dobru politiku a to je politika za Srbiju.


Nada

16.08.2022. 12:23

Presednik Srbije je neko ko ne haje za svoju političku karijeru već živi i sve daje za Srbiju i njen narod.


Pavle

16.08.2022. 12:24

Samo rata da ne bude, to je najvažnije za Srbiju i Srbe.


Filip

16.08.2022. 12:24

Vučića narod podržava zato što mu nije bitan lični interes, već se lavovski bori za srpske nacionalne i državne interese.


Rade

16.08.2022. 12:25

Dijalog mora da se vodi, ma koliko to nama bilo teško i ma koliko nemali razumevanje druge strane.


Sanjica

16.08.2022. 12:29

Vucic je uvek donosio odluke koje su u interesu dtzave i gradjanaŽare

16.08.2022. 12:34

Vučić se uvek rukovodi interesima naroda i Srbije i spreman je da donosi odluke koje nisu politički popularne i koje ne donose političke poene.


Zarko

16.08.2022. 12:36

Predsednik Vucic se uvek nosio sa odlukom kojs je u interesu drzave i gradjana a ne sopstvenim interesima


Zoran

16.08.2022. 12:39

Od kada je Vucic na celu Srbije, vise ne cuti o ustaskim zlocinima nad Srbima.Taki

16.08.2022. 12:41

Vučić je i pokazao i dokazao da mu je interes Srbije na prvom mestu a ne politička karijera. Zato i ima toliku podršku građana.


Ivana

16.08.2022. 12:44

Vucic radi za dobro Srbije,a nije mu bitno kako ce to sto radi uticati na njegovu politicku karijeru.


Nata

16.08.2022. 12:45

Dela najbolje govore koliko je Vučić spreman na velika odricanja zarad boljitka u Srbiji. Verujem da će izabrati najbolje i najsposobnije saradnike za svoj tim.


Slobodanka

16.08.2022. 12:46

Ko zna sta bi bilo sa nasim narodom, da Vucic svoje odluke ne bazira iskljucivo na dobrobiti Srbije,a ne na svojoj dobrobiti.


aca

16.08.2022. 12:46

Uvek podržavam ljude gde je kolektivni državni interes ispred interesa pojedinca. Takvih je ljudi malo, ali ipak ih ima. Takav je i naš predsednik.


Taki

16.08.2022. 12:47

Narod vidi i zna istinu, veruje Vučiću koji se neumorno bori za interes Srbije.


Taki

16.08.2022. 12:50

Da je Vučiću važna politička karijere i on bi bio poslušnik zapada. On je očuvanjem naše samostalnosti i neutralnosti stavio Srbiju na prvo mesto.


aca

16.08.2022. 12:50

Kod bilo koje odluke treba voditi računa da su ipak najvažniji vitalni interesi Srbije!


Vinka

16.08.2022. 12:51

Interes Srbije je najvazniji.Vucic ce uvek gledati da uradi stvari koje su dobre za Srbiju i njegov narod.


aca

16.08.2022. 12:52

Samo veliki državnici, kao i naš predsednik Srbije stavljaju kolektivne državne interese na prvom mestu, čak i ispred svojih ličnih interesa.aca

16.08.2022. 12:55

Vučić je igrač na duge staze i usmerava svoju politiku ka evropskom putu.


Zivka

16.08.2022. 12:55

Vucic ce se boriti da sacuva mir,rukovodeci se interesima svog naroda i njegove dobrobiti ,a ne politickim poenima,koje bi mozda dobio da radi drugacije.


tale

16.08.2022. 12:55

predsednik je neko ko svom snagom radi za interese Srbijeaca

16.08.2022. 12:57

Vučić ima najviše poverenja građana Srbije i samim tim i najveću odgovornost predsvojim narodom. Zato nastavlja svoju borbu za bolju budućnost sviju nas.tale

16.08.2022. 12:58

jasno je da predsednik radi isključivo u interesu Srbije


Bojana

16.08.2022. 12:59

Vucic ce sa svima pregovarati i truditi se da sve resi mirnim putem,bez obzira sto to mozda ne utice najbolje na njegovu politicku karijeru.Dobrobit naroda mu je uvek na prvom mestu.I dobrobit Srbije.


tale

16.08.2022. 12:59

kamo sreće da su svi uvek radili onako kako danas radi VučićIvana

16.08.2022. 13:00

Zato Vučić i ima poverenje naroda,jer sve čini za svoj narod i svoju zemlju.


Predrag

16.08.2022. 13:19

Nadamo se da će Vesić i dalje obavljati neki odgovoran državni posao i dati sve od sebe.


Predrag

16.08.2022. 13:47

Vučić ima najveću podršku naroda i biće vetar u ledja i novoj vladi.


Ana

16.08.2022. 13:48

Predsednikove odluke su uvek u najboljem interesu gradjana i oni to znaju zato on i ima ogromnu podršku.


Predrag

16.08.2022. 13:55

Vučić živi i bori se za snažnu i razvijenu Srbiju.Ana

16.08.2022. 14:45

Narod Srbije zna da jedino Vucic se bori za interes zemlje i naroda ,zato je i ogromnu podrsku dobio na izborima.


Andjelko

16.08.2022. 15:37

To je pravi drzavnik,politicar i lider koji zanemaruje sopstvene a rukovodi se drzavnim interesima,Vucic je to svojim delima dokazao!


Jovana

16.08.2022. 16:03

Predsedniku je na prvom mestu interes naroda zbog cega i ima toliku podrsku naroda


Lana

16.08.2022. 16:07

Ozbiljna i odgovorna politika koji godinama unazad daje rezultate


Beli

16.08.2022. 16:08

Predsednik ce nesumnjivo doneti odluku koja je najbolja za Srbiju


Joka

16.08.2022. 16:13

Vucic je realan politicar i uvek otvoren da prica o svemu sto se naroda ticeMarko

16.08.2022. 17:58

Vučic je politički veteran i sigurno jako dobro zna da povuče odlučne poteze i u ovako teska vremena!


Kala

16.08.2022. 19:10

Predsedniku Vucicu je uspeh Srbije uvek bio na prvom mestu nekada cak i na svoju sopstvenu stetu ali to je ono sto su gradjani zavoleli kod njega sto je srcano donosio odluke za koje je mnogo puta bio osudjivan dok one nisu postale validne i uspesne. Pa pogledajte samo za primer Beograd na vodi. Od deponije je napravio najvecu turisticku atrakciju a dok je sve to bila njegova vizija proglasen je za zlocinca koji ce potpiti ceo grad. Ali tako je to bilo i kroz istoriju sa svim vizionarima.


Goran

16.08.2022. 19:14

Srbija vodi odgovornu politiku,politiku koja daje rezultate na svim poljima,a za to je zasluzan naspredsednik,gospodin Aleksandar Vucic.Milivoje

16.08.2022. 22:13

Nema licnog interesa samo interes srbije i njenih gradjana


minja1986

16.08.2022. 22:14

Nije Vucic kao Djilas koji je gledao svoje dzepove


minja1986

16.08.2022. 22:15

Pravi presednik koji brine samo o drzavi i njenim gradjanima
Saša

17.08.2022. 07:39

Srbija to zna, zato i podržava predsednika i politiku koju vodi.


Brane

17.08.2022. 08:03

Sav ozbiljan svet je prepoznao u Vučiću velikog borca za mir ,pre svega na Balkanu,a onda i kao ozbiljnog političara koji iskreno i danonoćno radi za interese svoje zemlje .Drago

17.08.2022. 08:34

Srbija je danas jaka i uređena država koja ide ka još većem uspehu zahvaljujući Vučiću


Desanka

17.08.2022. 08:34

Vučić vodi politiku jačanja države i snaženja ekonomije


Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.