• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.08.2022

15:03

PONOŠ PREDLAŽE NOVI ZAKON! Ko god se brčkao u Hrvatskoj ne sme da bude zaustavljen na granici!

Beta

Politika

PONOŠ PREDLAŽE NOVI ZAKON! Ko god se brčkao u Hrvatskoj ne sme da bude zaustavljen na granici!

Podeli vest

NATO general, propali Đilasov kandidat za predsednika Zdravko Ponoš diže frku na Tviteru i tajkunskim portalima zato što su ga, zamislite, prilikom prelaska državne granice carinici i policajci pitali odakle ide i šta nosi u prtljagu!?!

Ponoš, valjda, misli da je on iznad zakona, da je bolji i važniji od ostalih građana, pa ga je zato zabranjeno zadržati i bilo šta pitati na granici!?!

Biće da NATO-hrvatski ljubimac Zdravko namerava da, čim bude u prilici, predloži novi zakon - Ko god se brčkao u Hrvatskoj na moru, taj ne sme da bude zaustavljen na državnoj granici! Jer oni, ljubitelji "hrvatskog mora", oni su elita i na njih se zakoni "seljačke, neelitne" Srbije ne mogu i ne smeju odnositi.

I još u svojim objavama i prikrivenim pretnjama NATO Ponoš preti da je "dosta bilo" i insinuira da je predsednik Vučić organizovao "maltretiranje na granici"!?! 

Jeste, biće da je baš tako. Vučić u Briselu nije imao ni preča, ni važnija posla nego da se bavi slučajem Ponoša…

Podsetimo, đilasovski kandidat za predsednika letovao je u Hrvatskoj i to uoči proslave 27. godišnjice ustaške zločinačke akcije Oluja, tokom koje je proterano više od 250.000 Srba, a pobijene na hiljade nevinih civila, žena i dece.

Po povratku u Srbiju zaustavljen je na granici, a to mu je očigledno veoma zasmetalo. Izgleda da se na njega ne odnose zakoni Srbije i on ne sme da bude zaustavljen?! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ja

pre 1 godinu

Zadrzali su coveka sat i po na granici bez razloga. To je vama normalno?

Rade R

pre 1 godinu

A "ti" to baš sve znaš! Bio si tamo! Ustaše!

Miro

pre 1 godinu

Koliko se njima teško vratiti na posao u zemlju i među narod koji toliko mrze. Nato Srpske ustaše.

Dmitar

pre 1 godinu

E pa gospodo onaj ko voli više ustašku Hrvatsku nego Republiku Srbiju kažem namerno jer Ponoš voli više Ustaše nego Srbiju, treba mu oduzeti državljanstvo Srbije i sa DOMOVNICOM ga vratiti svojima u NDH-a.Ponos za Ponoš.

Vesna

pre 1 godinu

I ovaj "ozbiljan" covek pretenduje da bude predsednik Srbije. Svasta ljudima pada na pamet.

Vesna

pre 1 godinu

Prosto je odvratno kako saka jada, kojoj narod Srbije nije dao ni pola glasa, uporno napada legitimno izabranog predsednika Srbije koga je Srbija izabrala tj. njeni građani. Za gađenje je koliko ovakvi ne postuju srpski narod i narode sa kojima u slozi zivimo u nasoj lepoj Srbiji vec se oglusuju o volju naroda i plasiraju najogavnije lazi, napadaju sve dobro sto predsednik cini za svoj narod koji ga prati i postuje, koji mu veruje. Bez ikakvih dokaza fabrikuju besramne i najprizemnije lazi protiv predsednika u pokusaju da okrenu narod protiv njega. To je samo zato sto njihovo poimanje nema domet da shvati, da građani ove zemlje jako dobro vide i prepoznaju ko tu radi i bori se da zastiti svoj narod a koga je briga za sve sem da se dodvore svojim zapadnim vlastodavcima i ostvare interes za sebe a narod ih ne zanima. Mozemo samo da im porucimo, da im nece uspeti iako se roje kao rojevi besnih strsljenova, nemocni da legitimno preuzmu vlast pa pribegavaju ocajnickim potezima i tako plitkim lazima u koje niko ne veruje. Mi smo za mir, za rad, da se Srbija gradi, da napreduje, da jos bolje zivimo i da se svi zajedno borimo za to. To ne ide preko noci, potrebno je vreme pogotovo kad je vlast preuzeta od ovakvih, od zutih lopova i lazljivaca. Lajte kere, ne marimo mi za vas, šljam kao svaki drugi šljam ne treba dirati, da ne smrdi jos vise. Ignorisati ovakve je najdosojanstvenije. Jadni su. Nije mi jasno kako to sami ne vide i ne shvataju?! Da shvate, ne bi vise rec javno izgovorili. Ziveo predsednik Vučić! Živeli narodi Srbije i živela nasa prelepa Srbija!

Izdajnicima suditi

pre 1 godinu

Obzirom na izdajničku, ustaškofašističku politiku, odmah mu oduzeti stan i platu-penziju! Ionako ga poglavnik i nato kasa godinama finansiraju da ruši neutralnost R. Srbije! Isto važi i za slične izdajničke parazite na narodnoj grbači.

Milutin Vranjski

pre 1 godinu

Погледајмо истини у очи. Право презиме овог са слике није Понош него Поноши (по оцу) и није Србин него албанац католик из залеђа Задра (тзв. Арбанаси). Све док оваквим јахачима магле буде уступљен медијски простор, дотле ћемо ми Старо-Србијанци бити другоразредна скупина у Србији. Поноши и слични њему су побегли и докотрљали се овде, а где ћемо ми Старо-Србијанци - повратак у Тулу???

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija