• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti

24.08.2022

11:07

Kurtijevi specijalci sa Amerikancima, Nemcima i Britancima iz Kfora VEŽBAJU RAZBIJANJE DEMONSTRACIJA I KORIŠĆENJE ŠOK BOMBI!

Informer DN

Politika

Kurtijevi specijalci sa Amerikancima, Nemcima i Britancima iz Kfora VEŽBAJU RAZBIJANJE DEMONSTRACIJA I KORIŠĆENJE ŠOK BOMBI!

Podeli vest

U bazi specijalne jedinice tzv. kosovske policije "Belvedere", koja se nalazi u južnom delu Kosovske Mitrovice, u toku je vežba koju pripadnici ove jedinice pohađaju zajedno sa jednim delom tzv. bezbednosnih snaga Kosova

Kako prenose izvori Novosti, zabrinjavajuće je što u svemu ovome učestvuje i KFOR!

U pomenutoj bazi prisutni su i britanski, američki, turski i nemački instruktori međunarodnih oružanih snaga. Dakle, pripadnici vojne misije, koja je po Rezoluciji SB UN 1244 jedina regularna vojska na teritoriji Kosova i Metohije, obučava nelegalnu armiju lažne države i to za razbijanje demonstracija i nereda, upade u objekte, brze intervencije uz korišćenje šok bombi, presretanje vozila i hapšenja, upravljanje borbeno-oklopnim vozilima marke "hamer H1", "reno", "bastion" i "spartar".

Ovakvo ponašanje pojedinih članica misije KFOR svakako brine Srbe na KiM, koji ne žele da prihvate namere Prištine da ukine srpska dokumenta i registarske tablice za automobile. Sve ovo samo doliva ulje na vatru u susret 1. septembru, za kada je zakazana primena skandaloznih mera Aljbina Kurtija, koji je nedavno u Briselu odbio sve predloge Beograda za kompromisno razrešenje trenutne pat pozicije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pera

pre 1 godinu

Albanija kao država i nacija tvorevina je jevreja iz Beča I Budimpešte 1912e I celo vreme su im oni glavni mentori Hitler(Danski institut za genetiku 2019e otkrio je da Hitler ima jevrejske gene) Broz tito jevrein iz mađarske tito2Soros jevrein iz mađarske Rotšild Koh Kisimdžer Abramovič Gejts Zakenberg..jevrei deluju kao CELINA! POSLE UBISTVA KENEDIJA AMERIKA JE OBIČNA JEVREJSJA KOLONIJA POTPUNO U FUNKCIJI IZRAELA A LORD ROTŠILD PREDVODI ELIZABETU I ENGLESKO PLEMSTVO ERDOGAN POMAŽE KOSOVU KAO I IZRAEL DAKLE I ON JE JEVREJSKI SLUGA PRIOADNIK TAJNE GLOBALNE ORGANIZACIJE NA ČIJEM VRHU SU JEVREI...logično da im njihovi instruktor pomažu !

Nada

pre 1 godinu

Naravno da u svetu ima i te kako dvolicnih politicara koji su korumpirani da sve ucine sta mentori od njih traze ! Novac i to veliki je u opticaju a kada dodje gusto ti isti ce se izgubiti i zatrti svoj trag. Planeta je jedna velika fekalija !

NEBOJŠA

pre 1 godinu

гос'н ПЕРО куд сте се залауфали.јевреји па јевреји.САМО ДЕБИЛИ ИЗ НАШЕ ПОЛИТИКЕ МИСЛЕ ДА ЈЕ КФОР НА КОСОВУ РАДИ ЗАШТИТЕ СРБА И ЊИХОВИХ ПРАВА.

peja kostolac

pre 1 godinu

Tri su tačke koje država Srbija mora da donese ,ako sebe uopšte smatra državom: Tačka 1 Srbija Kosovo i Metohiju smatra svojom teritorijom koja se nalazi pod okupacijom NATO-saveza( Amerike i njenih satelita). Tačka 2 Svi zakoni i ugovori koji su doneti na teritoriji Kosova i Metohije bez saglasnosti države Srbije imaju se smatrati nevažećim. Tačka 3 Broj Albanaca koji će se zadržati na Kosovu i Metohiji pole oslobađanja od okupacije biće proporcionalan broju Srba koje Srbij zatekne na Kosovu i Metohiji u odnosu na broj Srda na dan 24. mart 1999. KRAJ I pekinuti sve pregovore sa Albancima i njihovom sponzorima, koji su u suštini čisto zatupljivanje.

sandokan

pre 1 godinu

Pero hajvanu, Dolaskom srba na balkanu Albanci su bili potiskivani prema jugu‚.rece Dubravka stojanovic vasa poznata historicarka, ako nisi znao, tolko o vasem znanju, glipane.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija