• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.09.2022

11:38

ADVOKAT UHVAĆEN U ČISTOJ LAŽI! OTVORENO TVRDI DA JE APELACIJA DONELA ODLUKU O KUĆNOM PRITVORU KOLUVIJE NA OSNOVU VUČIĆEVE IZJAVE IZ BUDUĆNOSTI!

Informer

Politika

ADVOKAT UHVAĆEN U ČISTOJ LAŽI! OTVORENO TVRDI DA JE APELACIJA DONELA ODLUKU O KUĆNOM PRITVORU KOLUVIJE NA OSNOVU VUČIĆEVE IZJAVE IZ BUDUĆNOSTI!

Podeli vest

Poluadvokat Borivoje Borović u današnjem nedeljniku NIN ponovio je manipulaciju opozicionih medija i političara - da je Vučić svojom izjavom o Predragu Koluviji izdejstvovao njegov kućni pritvor iako istina potpuno drugačija, što se može zaključiti samo pregledom hronologije događaja

Advokat Borivoje Borović izjavio je da je pravosuđe doživelo konačni slom kada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao da ne treba produžavati pritvor prvooptuženom za "Jovanjicu" Predragu Koluviji. 

"Skandalozno je da neko preporučuje, i da se nakon toga stvarno desi, da optuženi za teška krivična dela dobije kućni pritvor, kao i da postoji sumnja da su ljudi iz Vlade učestvovali u tim radnjama, a da su kompleks štitili pripadnici MUP, BIA i tajne vojne službe", rekao je Borović za novi broj NIN.

Ipak, istina je potpuno drugačija, što je lako dokazivo! 

Evo hronologije događaja: 

Apelacioni sud odredio je kućni pritvor Koluviji 24. septembra 2021. godine, što je preneo i tajkunski portal N1. 

Foto: printscreen

Nakon toga, 1. oktobra 2021. godine, Predrag Koluvija gostuje u emisiji Vladimira Đukanovića (kako bi inače mogao da gostuje ako već nije bio u kućnom pritvoru?!).

Foto: printscreen

Dan kasnije, 2. oktobra 2021. godine, Vučić iz Dubaija daje svoj komentar na to gostovanje, što takođe prenosi tajkunski portal N1. 

Foto: printscreen

U istom tekstu na portalu N1 piše da je Apelacija već odredila kućni pritvor i da je preinačila rešenje Višeg suda delujući po žalbi okrivljenog.

Foto: printscreen

Ipak, samo tri dana kasnije, 5. oktobra 2021. godine, tajkunski mediji kreću da manipulišu informacijama u još jednom besramnom pokušaju da obmanu građane i ocrne predsednika Srbije Aleksandra Vučića, te tako daju skandalozni naslov: Vučić iz Dubaija oslobodio Koluviju.

Foto: printscreen

Hronologija koju smo prikazali čist je dokaz da se radi o besramnoj manipulaciji koju su do sada mnogi ponavljali, a među poslednjim u nizu i advokat Borović. Ono što je još skandaloznije i besramnije je to što ga niko iz nedeljnika NIN nije ispravio i rekao da je Predrag Koluvija dobio kućni pritvor pre komentara Aleksandra Vučića iz Dubaija! 

Zapravo, Vučićev komentar i jeste bio na odluku suda da se Koluviji odredi kućni pritvor, ali je tajkunima i njihovim medijima trebao pod hitno neko ko bi se okrivio... A koga bolje okriviti nego Aleksandra Vučića? Pa ipak je on njima kriv za sve! 

Tako je čak i redosled radnji uspeo da bude progutan manipulacijom!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Penzionerj

pre 1 godinu

Djubre od nazovi čoveka. Karakter, nula. Dali se i on bavi kriminalni radnjama? Ima tu nečega.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17