• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.09.2022

12:04

VUČIĆ IH UMLATIO, PA SE SADA VADE NA BIA! Zasenio ih u Skupštini, pa bi da mu prave aferu "Dosije"! Opozicija na aparatima

printscreen

Politika

VUČIĆ IH UMLATIO, PA SE SADA VADE NA BIA! Zasenio ih u Skupštini, pa bi da mu prave aferu "Dosije"! Opozicija na aparatima

Podeli vest

Tajkunski mediji krenuli su u napade na predsednika Srbije Aleksandra Vučića samo dan nakon njegovog odgovaranja na pitanja poslanicima u Skupštini Srbije

Među svim tjkunksim medijima najdalje je otišla "Nova" koja predsedniku pokušava da pakuje aferu "Dosije". 

Oni su razgovarali sa potpredsednikom Narodne stranke Miroslavom Aleksićem koji navodi kako je Vučić sve vreme bio na vezi sa BIA i kako je, navodno, imao fascikle za sve govornike, pa i za njega.

Foto: Printscreen

- Sasvim sigurno je BIA bila deo njegovog jučerašnjeg servisa. Oni su pripremali sve materijale kako bi Vučić izgleda superiorno u odnosu na druge sagovornike - navodi Aleksić za Novu.

Predsednik Srbije ih je toliko umlatio u Skupštini da se sada vade na BIA i prave novu lažnu aferu "Dosije".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragan

pre 1 godinu

Pošten čovek se ne plaši ničeg, pa ni BIA. Ako si pošten , nemaš dosije i nemaš se čega plašiti. Ali...

gremlin7

pre 1 godinu

Zar ti stvarno ocekujes da su ovi nasi vajni opozicinari posteni i da nemaju neki dosije

teletabisi šta mislite koliko

pre 1 godinu

Kratkokuriću iz SNS mafije, izgleda nikad nisi čuo za Štazi, Sekuritateu i slične službe koje su radile za partiju, a kojih su se plašili obični građani koji nikada nisu imali dosije.

Boban

pre 1 godinu

Ne znam samo šta će mu bilo kakva fascikla ili bilo kakvi podaci o tim personama kada svi javno možemo da vidimo o kakvim se likovima radi i koliko štete nanose sopstvenoj državi. A oni sami neka se zapitaju zašto to radi i za koga to rade, a ja mislim da znam odgovor!

Vanja

pre 1 godinu

A stvarno je opozicija nesto novo rekla i konstruktivno pa je "zatekla" bilo koga kamoli Vucica. Covek bre tacno zna sa kim ima posla i sta mogu da kazu pa nije tesko spremiti im odgovor.

Helena

pre 1 godinu

Vucic je iskusniji politicar od svih njih zajedno, ne treba mu nikakva sluzba da ih omlati argumentima i cinjenicama.

Jovana

pre 1 godinu

Na Skupstini je pre trebala neka sluzba i specijalisti da smiri opoziciju i da ih pohvata po Parlamentu, Vucic ima toliko iskustva u raskrinkavanju njih da mu nikakve sluzbe u pomoc ne trebaju.

Nevenka

pre 1 godinu

Opozicija šta drugo da radi nego da peru sebe

zarko

pre 1 godinu

Dzaba opozicija pere sada sebe kada im je Vucic sve u skupstini rekao argumentovano

pitalica

pre 1 godinu

a da mi ,mislim na narod priupitamo gospodina koji zna za fasciklu i vezu sa bia odakle mu takvo obavestenje.ko mu dade takve podatke,sve mi se cini neke obavestajne sluzbe koje rade protiv srbije.opozicijo ,islite da gradjani ove zemlje nezna kakvi ste i sa kim saradjujete..politicari zaboravljaju da je srbija rodjacki povezana kao neko milje i eto odakle narodu informacije iz prve ruke.predsednik je potvrdio ono sto je u srbiji javna tajana.a drugarice ljubavnica su prava riznica podataka.

Jelena

pre 1 godinu

Opozucija preteruje, zaista. Umesto da se ujedine oko glavnog problema a to je narod sa KIM on razglabaju o nebitim temama

Tina

pre 1 godinu

Smešne su optužbe opozicionih medija. Krenuli su napadima na Vučića svim silama u skupštini, pa im Vučićevi argumentovani odgovori došli kao šamar realnosti, sada kreću napadom na dokaze iznesene o njima, jadno!

Marko

pre 1 godinu

Nisam verovao da će istina ovako zaboleti opoziciju ipak su oni poznati po stalnim lažima ali i trenutcima kada njihove njihove laži isplivaju na površinu.

Ratko

pre 1 godinu

Samim pretpostavkama o BIA su sami sebe optužili. Znači da su svesni šta su sve radili a sada kada je istina izašla na videlo nalaze krivca koji je bio sposoban da otkrije svaku njihovu prevaru.

Mirna

pre 1 godinu

Opozicija Vučiću nije ni do kolena. Mogu samo da da se busaju to im je i posao ništa drugo ne znaju nego da šire neistine,da napadaju i vredjaju takva je njihova politika i takav je i njihov govor-govor mržnje.

Pera

pre 1 godinu

Jadna opozicija, žalim ih i svaki njihov pokušaj da sakriju svoju prošlost. Da su radili ispravno ne bi se plašili istine.

Nikola

pre 1 godinu

Sledeći put kada ih Vučić bude saterao u ćošak optužiće ga da je vanzemaljac, hahaha...ništa čudno od opozicije!

Kika

pre 1 godinu

Narod vas poznaje a i Vučić, tako da BIA nema šta da dostavlja o vama nikakve podatke, ooodlično vas znamo!

Nena

pre 1 godinu

E pa bas se Vučić uplašio od opozicije I njihovih glupih laži!

Sanja1999

pre 1 godinu

Nikada nasa tkz opozicija nije umela da prizna svoj poraz

Darko

pre 1 godinu

Vučić je saterao opoziciju u ćošak za sva vremena argumentima i činjenicama. Toliko je njihovih zlodela protiv Srbije i svog naroda, da je fascikla po jednom opozicionari malo. Ovo im je naravučenije za sledeći put.

Stanimir

pre 1 godinu

Opozicija je došla potpuno nespremna u Skupštinu, to je kao kada đak dođe nespreman u školu.

caca

pre 1 godinu

Predsednik je iskren i pošten čovek,nema čega da se boji,za razliku od opozicije koja ima ružnu prošlost,pa se boje svake istine!

Brankica

pre 1 godinu

E, ovaj Aleksić je dno-dna! Pa, ne treba nikome BIA- ako je neko pravosnažno osuđivan, to baš i nije neka tajna! Da nepominjemo njegovu reputaciju u rodnomTrsteniku, gde je pustošio gradsku kasu!

as

pre 1 godinu

Opoziciji je ostalo samo da smislj afere i smesta Vucicu

as

pre 1 godinu

Opozicija samo pokazauje koliko je zaista jadna i nesposobna

as

pre 1 godinu

Vucic je previse predan Srbiji da bi gubio vreme na opoziciju

gremlin

pre 1 godinu

Pa to se i moglo ocekivati od strane opozicije jer oni nikada nisu mogli podneti istinu

sasa

pre 1 godinu

Nesposobna opozicija, primace platu naredne cetiri godine a posao im je samo da vredjaju Vucica...sramno.

sasa

pre 1 godinu

Srbija ne zeli da slusa nesposobne poslanike opozicije

zare

pre 1 godinu

To je bilo i ocekivano od strane nasih vajnih opozicionara

Stefan

pre 1 godinu

Kad je Vucic u Skupstini opozicionari izgledaju smesno.

Stefan

pre 1 godinu

Kad opozicija ne zna sta im se desilo i kad ih Vucic razbije argumentima onda je BIA.

Stefan

pre 1 godinu

Znaci sad se opozicija vadi na drzavnu bezbednost posto su razbijeni u skupstini.

Stefan

pre 1 godinu

Videlo se da opozicija nema nikakve sanse u borbi argumenata.

Stefan

pre 1 godinu

Opozicija ne zna drugacije vec samo da pokusava da pakuje afere ali ih brzo raskrinkaju.

Bole

pre 1 godinu

Da li su ljudi svesni koliku odgovornost i obavezu ima Aleksandar Vučić.Čovek brine za narod i za Srbiju više nego mnogi pre njega,Srbija napreduje i razvija se iz dana u dan!To se vidi čim čovek zakorači u našu lepu Srbiju.

Miloš

pre 1 godinu

Opozicionari su jaki samo na društvenim mrežama i na svojim televizijama, a kada treba da se suoče sa Vučićem, koga gotovo svakodnevno razapinju, maca pojede jezik i argumenata nema! Naravno, razbeže se i vrate na staro!

Aki

pre 1 godinu

Tajkunski mediji jedva cekaju da krenu sa napadima, ali to nije nista novo, nisam iznenadjena ovim novim pokusajima

Njanja

pre 1 godinu

Poštovanje je oličenje našeg predsednika Vučića

Aki

pre 1 godinu

Vucic ih je prosto sve zasenio, ne mogu da mu pariraju i onda preko svojih medija pokusavaju izmisljanjem raznih laznih vesti da mu naude

Tasa

pre 1 godinu

Opoziciji nije dobro nakon debate u Parlamentu koja je trajala 25 h u kojoj je Vucic pridobio i one koji mu do sada nisu davali podrsku.

Aki

pre 1 godinu

Opozicija uvek na isti nacin pokusava da zbuni narod, predsednik je mnogo superiorniji bio u Skupstini od njih, a oni se na ovaj nacin svete

Aki

pre 1 godinu

Opozicija uvek na isti nacin pokusava da zbuni narod, predsednik je mnogo superiorniji bio u Skupstini od njih, a oni se na ovaj nacin svete

Boki

pre 1 godinu

Čuj, BIA! Pa, za ono, što je moglo da se čuje na sednici Skupštine, namenjenoj KiM, o pojedincima iz opozicije, nije ti potrebna BIA! Dobro da smo imali prilike da vidimo ko je ko!

Aki

pre 1 godinu

Od nove se nista drugo i ne ocekuje, znamo odavno sta rade i po cijem nalogu

Gaga

pre 1 godinu

Neki se nisu udostojili ni da sede 25 h u Parlamentu .kamoli da se pripreme za sednicu.

Aki

pre 1 godinu

Vucic ima toliko vise iskustva od svih njih zajedno, a oniopozicija ne rade nista drugo nego peru sebe

Bogdan

pre 1 godinu

Još jednom je Vučić pokazao da je sto kopalja ispred ,,bisera" opozicje, i kao političar i državnik, i kao čovek!

Bokii

pre 1 godinu

Vučić je strpljivo sedeo na sednici, slušao uvrede opozicije upućene njemu i svakom argumentovano odgovorio i ostavio bez reči, jer dela govore.

Sandra

pre 1 godinu

Vučić je u Skupštini svakom opozicionom govorniku rekao upravo ono što svi gradjani znaju tako da mu nikakve fascikle nisu bile potrebne. Druga je stvar što se opoziciji ne svidja istina pa sada na svaki način pokušavaju da se vade i predstave sebe u lepom svetlu, ali su zeznuli jer to nije moguće ni u snu.

Sasa

pre 1 godinu

Argumentovanim odgovorovima opoziciji, Vučić je dokazao koliko je opozicija bezidejna, nezainteresovana za resavanje problema na KiM, jer je opoziciji bitno samonda sedne u forelju, nije ih briga za Srbiju i građane.

Aleksandra

pre 1 godinu

Opozicija je ogoljena i svaka istina o njima je sada javno izrečena. Nikakve fascikle niti BIA nisu potrebne da se shvati koliko su pojedini opozicionari bili zlo za Srbiju i njene stanovnike. Džaba im da se vade i bacaju krivicu na drugoga kada se kroz praksu videlo dok je DS bio na vlasti kako su sistematski uništavali državu.

Toma

pre 1 godinu

Ujedeni opozicionari se raspričali po tajkunskim televizijama, u svom svetu obmane, kako bi se oporavili od šamara ružne istine o njima!

Sloba

pre 1 godinu

Dokle opozicijooo? Boli istina! Boli sto Vucic radi ono sto vi niste mogli ni da sanjate? Tako izgleda kad neko zna sta radi! Samo napred Vucicu.. Narod je uz tebe! Ovo pricajte usta da ne budete pusta , batalite....

Boba

pre 1 godinu

Pa oni se blamiraju samo tako. Da su čisti i da ih istina nije zabolela, bolelo bi njih uvo odakle je predsednik pribavio sve podatke.

Andjela

pre 1 godinu

Predsednik je raskrinkao sve lazi i nestine koje je opozicija izgovarala.

Andjela

pre 1 godinu

Predsednik je pokazao gradjanima Srbije da opoziciji nije stalo do Srbije i njenih gradjana vec do licne koristi.

Andjela

pre 1 godinu

Predsednik je razbio opoziciju na sitne komade i jos jednom pokazao da bi opozicija za vrlo kratko vreme unistila Srbiju.

Andjela

pre 1 godinu

Opozicija je dosla nespremna bez ideja i programa vec je samo ponavljala kako su oni patriote i kako vole Srbiju. Pa gde vam je program za resavanje kosovskog problema? Zasto niko od vas nije dao ni jedan jedini predlog vec ste lagali i obmanjivali narod sve vreme.

Uki

pre 1 godinu

Vucic je na Skupstinu dosao pripremnjen i zato je rasturio opoziciju.

Markan

pre 1 godinu

Igraju se politike pa kad ih predsednik poklopi onda ne znaju gde se nalaze.

Izbori 2024

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija