• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: www.mod.gov.rs

18.09.2022

22:03

SAOPŠTENJE MINISTARSTVA ODBRANE: Laž je da je Kosovo izbačeno iz pesme "Junaci sa Paštrika" prilikom izvođenja na svečanoj promociji najmlađih oficira

Politika

SAOPŠTENJE MINISTARSTVA ODBRANE: Laž je da je Kosovo izbačeno iz pesme "Junaci sa Paštrika" prilikom izvođenja na svečanoj promociji najmlađih oficira

Podeli vest

Ministarstvo odbrane saopštava da su navodi portala „Nova.rs“ da je Umetnički ansambl „Stanislav Binički“ izbacio Kosovo iz numere „Junacima sa Paštrika“ prilikom izvođenja na svečanoj promociji najmlađih oficira Vojske Srbije neistiniti i izrazito zlonamerni

Ono što je istinito jeste da portal „Nova“ očigledno ni ne zna o kojoj pesmi je reč, te je naziv iste izostavio, još manje zna stihove „Junacima sa Paštrika“, jer bi u suprotnom znali da iz pesme o Kosovu ne možete izbaciti Kosovo, kao i da postoji nekoliko verzija ove pesme Milana Gajića.

Ono što je isuviše očigledno jeste zlonamernost „Nova.rs“ koji iznosi ove maliciozne tvrdnje na račun Ansambla „Stanislav Binički“ u vezi sa „Junacima sa Paštrika“, a u isto vreme navodi da je isti taj Ansambl na istoj toj promociji izveo nekoliko pesama o borbama za Kosovo.

I ne pomalo, nego je apsolutno bizarno da im je i ova izmišljotina poslužila za napad na predsednika Republike i vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića, koji se priprema za obraćanje Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija o Kosovu i Metohiji.  




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Putin ovo mora sprečiti po svaku cenu, opstanak Rusije je u pitanju! Kome idu milijarde iz paketa pomoći Kijevu?!
Lukav plan, ali zamalo

Putin ovo mora sprečiti po svaku cenu, opstanak Rusije je u pitanju! Kome idu milijarde iz paketa pomoći Kijevu?!

Lavovski deo sredstava iz paketa pomoći Ukrajini od 61 milijardu dolara, koliko su SAD izdvojile, biće utrošen na popunu odbrambenih rezervi samih Sjedinjenih Država i nabavku naoružanja za Ukrajinu, opet u SAD, kao i na destabilizacija situacije u zemljama oko Rusije - Belorusiji, Kazahstanu, Kirgistanu, Jermeniji. Obični Ukrajinci neće dobiti ništa direktno od ovog "zlatnog tuša". Osim obaveze da poginu iz zahvalnosti za pruženu pomoć na bojnom polju za interese Vašingtona.

06.05.2024

21:23

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija