• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.09.2022

00:19

RAZMOTRILI SMO NAJBITNIJA GLOBALNA I REGIONALNA GEOPOLITIČKA PITANJA! Predsednik Vučić u Njujorku razgovarao sa Viktorijom Nuland (FOTO)

instagram/buducnostsrbijeav

Politika

RAZMOTRILI SMO NAJBITNIJA GLOBALNA I REGIONALNA GEOPOLITIČKA PITANJA! Predsednik Vučić u Njujorku razgovarao sa Viktorijom Nuland (FOTO)

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nalazi se u Njujorku, u Sjedinjenim Američkim Državama

Predsednik je dosadašnji boravak iskoristio kako bi se obratio međunarodnim zvaničnicima na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija, a imao je i brojne sastanke.

Danas se sreo sa sa zamenicom državnog sekretara Stejt departmenta Viktorijom Nuland.

- Sastanak sa zamenicom državnog sekretara @statedept Viktorijom Nuland, kao i uvek, bio je izuzetno otvoren i sadržajan. Razmotrili smo najbitnija globalna i regionalna geopolitička pitanja, ali i dodatne mogućnosti sa jačanje partnerskog dijaloga sa SAD, kako u ekonomskom smislu, tako i u kontekstu sveobuhvatne bilateralne saradnje - poručio je predsednik Vučić.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Naomi Samuel

pre 1 godinu

Bok prijatelji, ja sam Naomi Samuel, nova sam ovdje, ne znam kako stvari ovdje funkcioniraju, ali ovdje sam pročitala dobre komentare i dodat ću malo iz svog života jer će mnogima biti od koristi mi ovdje, u potrazi za odgovorima i odnosima za rješavanje problema. Bila sam četiri godine u vezi sa Samulom, on je prekinuo sa mnom, učinila sam sve da ga vratim, ali sve je bilo uzalud, toliko sam ga željela zbog ljubavi koju gajim prema svom mužu, pitala sam ga o svemu sam obećao, ali on je odbio. Objasnila sam problem svog odnosa s kolegicom na poslu i ona mi je predložila da se radije obratim ljubavniku koji bi mi mogao pomoći da napravim ljubavnu čaroliju da vratim muškarca kući, ali ja sam žena koja nikad nije vjerovala u magiju, imala sam nema izbora , probala sam, kontaktirala sam vrača i rekao mi je da nema problema da će sve biti u redu u roku od tri dana, moj bivši će mi se vratiti u roku od tri dana, dr alaba je bacio urok i svaka druga amajlija u njegovom do hrama u moje ime usred noći. Začudo, drugi dan je bilo oko podneva. 16.00 Zvali su me sa nepoznatog broja, nazvao me bivši muž, bila sam toliko iznenađena da sam se javila na telefon, vidjela da je to moj muž, dugo smo razgovarali i sve što je rekao je da mu je žao. . jer je sve bilo krivo, rekao je da želi da mu se vratim da me voli još više. Bila sam tako sretna i otišla sam kod njega, kako smo počeli sretno živjeti zajedno i dan danas. Od tada sam obećao da ću podijeliti svoje dobre vijesti s ljubavnim igrama koje rade savršeno bez ikakvih nuspojava. Imam čvrstu namjeru da netko za koga znam da ima problema u vezi može pomoći takvoj osobi upućujući mu jedinu pravu i moćnu provjeru pravopisa koja mi je pomogla riješiti problem u braku. email:drapata4@gmail.com možete mu poslati email ako vam je potrebna pomoć u vašoj vezi možete ga kontaktirati na WhatsApp i Viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744

njanja

pre 1 godinu

Zamenica državnog sekretara Viktorija je uvek spremna da održi sastanak sa našim predsednikom Vučićem da razmotre bitne teme kao što su geopolitička pitanja te da na taj način pokauže da podržava Srbiju na njenom putu razvoja.

Dejana

pre 1 godinu

Srbija veruje Vucicu i njegovoj politici koja se bazira na jacanju Srbije, na ocuvanju mira

Marija

pre 1 godinu

Ovako slozena vremena zahtevaju puno mudrosti i zajednistva

Marta

pre 1 godinu

Ono za sta se predsednik Vucic trenutno najvise zalaze jeste da odrzi mir u Srbiji iu regionu

Marija

pre 1 godinu

Ne bavimo se unutrasnjim stvarima u drugim zemljama

Bilja

pre 1 godinu

Nas interesuje sta se desava u medjunarodnoj areni, kako da se borimo za KiM

deda

pre 1 godinu

Vučić čini sve da se smanje posledice trenutne krize u svetu i nadam se da će SRbija izaći is ite bez ekonomskog pada

Milica

pre 1 godinu

Bravo, samo neka se razvijaju ekonomija i partnerski odnosi. Znacice Srbiji!

Biljana

pre 1 godinu

Primetno je da su neke od najznačajnijih političkih ličnosti aktuelne administracije u SAD ukazale čast našem predsedniku i da on dostojno predstavlja naše interese

Nina

pre 1 godinu

Veoma je bitno da se uspostavi saradnja sa drugim zemljama, a nasem predsedniku to ide od ruke. Bravo!

Ana

pre 1 godinu

Za Srbiju je veoma važno da unapredi odnose sa SADom.

Ljiljana

pre 1 godinu

Partnerski odnos sa SADom pokazuje razvoj bilateralnih odnosa i pomak u pozitivnom smeru.

Vojislav

pre 1 godinu

Vucic ce boravak u Americi iskoristiti za obavljanje razgovora, sa svim ljudima i politicarima koji su bitni za normalan razvoj nase zemlje.

Nina

pre 1 godinu

Verujem da će ovaj razgovor doneti dobrobit za Srbiju po bilo kom pitanju.

mila

pre 1 godinu

Srbija kao lider i faktor stabilnosti na Balkanu je pruzela inicijativu za komplentno jačanje i položaja Balkana i Srbije

Zoran

pre 1 godinu

Vucic i Nuland su vodili razgovore na razne teme, ali nije bilo reakcije Nuland na Vucicev govor na Generalnoj skupstini UN.

Rajko

pre 1 godinu

Odnos Amerike i Srbije, značajan je kao karika u stabilnom i mirnom regionu.

Mila

pre 1 godinu

Ovo je veliki korak za Srbiju,zahvaljujući predsedniku Vučiću ovaj sastanak može samo poboljšati odnose sa SAD-om.

Zeljko

pre 1 godinu

Jačanje saradnje sa SAD po različitim aspektima je od izuzetnog značaja za dalji razvoj i napredak Srbije.

Filip

pre 1 godinu

SAD su jedna od vodećih svetskih sila i od izuzetnog značaja za Srbiju je da ima dobre odnose i saradnju sa tom zemljom.

Aleksandra

pre 1 godinu

Svaki sastanak koji Vučić ima u Njujorku je od jednakog značaja za Srbiju, jer sa svakim zvaničnikom on ima dosta tema za razgovor. Najbitnije je imati dobru saradnju sa svima, pa i sa SAD od koje se mnogo očekuje prvenstveno na privrednom i ekonomskom planu.

stefan

pre 1 godinu

Saradnja i dijalog sa SAD je uvek dobrodosao i znaci

Patak

pre 1 godinu

SAD nam je iskren prijatelj i neko na kog se mozemo osloniti u svakom pogledu

sasa

pre 1 godinu

Geopoliticka situacija nije sjajna,ali moramo se boriti za ocuvanje mira i stabilnosti u ova teska vremena

stevo

pre 1 godinu

Svaki sastanak Vucicev u Njujorku je veoma vazan za Srbiju i moze nam doneti samo korist

Pavlovic

pre 1 godinu

Vucic je zagovornik politike koja ima za cilj dobru saradnju sa svima.To je put napretka Srbije

Mare

pre 1 godinu

Srbija jedino ima poverenja u predsednika, jer samo on može da pomogne građanima

Tea

pre 1 godinu

Vucic polako ali sigurno, mudro i ineligentno pridobija paznju svih drzava, drzavnika, saradnika. Vucic je postigao "nemoguce" i dostigao "nedostizno" prethodnih dana. Svaki minut, svaki razgovor iskoristio je za najvise interese Srbije.

mirjana

pre 1 godinu

Ovaj sastanak sa zamenicom sdržavnog sekretara i našreg predsednika Aleksandra Vučića može smao da učvrsti i poboljša saradnju između država.Bilo koji razgovor koji se vodi mora da bude tacan, precizan i jasan.

mirko

pre 1 godinu

Jako vazan susret za jacanje dijaloga sa SAD.Srbija na celu sa predsednikom Vucicem vodi politiku mira i stabilnosti i saradnje sa svima.

jeca

pre 1 godinu

Sastanak koji ce učvrsnuti odnose dve zemlje!Svaki susret za zvanicnicima SAD je prilika za jacanje bilateralnih i ekonomskih veza.

jeca

pre 1 godinu

Predsednik se bori za bolju saradnju sa SAD-om!Srbija na celu sa predsednikom Vucicem vodi politiku mira i stabilnosti i saradnje sa svima.

Nena

pre 1 godinu

U Americi je bilo mnogo značajnih sastanaka za Srbiju

VUČIĆEV MARATON U NJUJORKU! Predsednik Srbije u DIPLOMATSKOJ OFANZIVI, očekuje ga 30 sastanaka sa zvaničnicima! Pokušaj da se UBLAŽE PRITISCI u vezi sa KiM
Politika

VUČIĆEV MARATON U NJUJORKU! Predsednik Srbije u DIPLOMATSKOJ OFANZIVI, očekuje ga 30 sastanaka sa zvaničnicima! Pokušaj da se UBLAŽE PRITISCI u vezi sa KiM

Ova nedelja je od izuzetnog značaja za Srbiju, imajući u vidu da će se predsednik Aleksandar Vučić u Njujorku, na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija, obratiti 21. septembra čitavom svetu povodom kosovskog pitanja, te svima prezentovati stav naše države o južnoj pokrajini, kao i argumente za njega

19.09.2022

09:23

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija