VUČIĆ POŽELEO DOBRODOŠLICU NOVIM AMBASADORIMA! Predsednik primio akreditive diplomatskih predstavnika Austrije, Belgije, Kuvajta i Nemačke

printscreen

11:18 Politika 110

Informer.rs | 26. 09. 2022.

VUČIĆ POŽELEO DOBRODOŠLICU NOVIM AMBASADORIMA! Predsednik primio akreditive diplomatskih predstavnika Austrije, Belgije, Kuvajta i Nemačke

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, primio je akreditivna pisma novoimenovanih ambasadora iz četiri zemlje - Austrije, Belgije, Kuvajta i Nemačke

Novoimenovani ambasador Austrije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas akreditivna pisma novoimenovanog ambasadora Austrije Kristijana Ebnera i izrazio nadu da će se tokom njegovog mandata nastaviti konstruktivna i uspešna sveobuhvatna saradnja između dve zemlje i učvršćivanje bliskih i prijateljskih odnosa

- Poželeo sam dobrodošlicu ambasadoru Ebneru, uveren da će se tokom njegovog mandata nastaviti uspešna sveobuhvatna saradnja između Srbije i Austrije i učvršćivanje naših bliskih i prijatelјskih odnosa.

Istakao sam da je i sastanak sa kancelarom @karl.nehammer na #UNGA77 još jednom potvrdio da intenzitet naših susreta pruža doprinos nastavku #EU putu Srbije i očuvanju stabilnosti regiona, kao i obostranu nameru da proširimo saradnju u oblastima od značaja za obe zemlјe.

- Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je akreditivna pisma novoimenovanog ambasadora Republike Austrije Kristijana Ebnera - 
objavljeno je na instagramu buducnostsrbijeav.

Vučić se osvrnuo na nedavne razgovore koje je sa saveznim kancelarom Austrije Karlom Nehamerom vodio na marginama 77. zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u Njujorku i istakao da intenzitet susreta pruža doprinos nastavku evropskih integracija i očuvanju stabilnosti našeg regiona i potvrđuje obostranu nameru da se dodatn učvrsti međusobno poverenje i saradnja u oblastima koje su od značaja za obe zemlje, saopštilam je pres služba predsednika.


Vučić je konstatovao da je ekonomska saradnja Srbije i Austrije veoma razvijena, ali da u predstojećem periodu očekuje njeno dalje jačanje.

Ebner je, predajući akreditivna pisma predsedniku Vučiću, istakao da Austrija pruža jasnu podršku evrointegracijama Srbije i politici regionalne stabilnosti za koju se naša zemlja dosledno zalaže.

Novoizabrani ambasador je dodao da će nastaviti da radi na unapređenju saradnje od obostrane koristi, posebno u oblasti ekonomije, imajući u vidu da je Austrija treći najveći strani investitor i peti spoljnotrgovinski partner u razmeni usluga u Srbiji.

Dvojica sagovornika su razgovarali i o aktuelnoj energetskoj situaciji sa kojom se evropske zemlje suočavaju zbog komplikovane globalne političke situacije.

Novoimenovana ambasadorka Belgije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas akreditivna pisma novoimenovane ambasadorke Belgije Kati Bugenhout i tom prilikom ponovio da je Srbija privržena poštovanju načela teritorijalnog integriteta i suvereniteta svake zemlje, kao jednog od osnovnih principa međunarodnog prava sadržanog u Povelji Ujedinjenih nacija.

- Poželeo sam ambasadorki Bugenhout dobrodošlicu i uspeh u obavlјanju dužnosti.

Razgovarali smo o jačanju bilateralnih odnosa i potencijalima za njihovo dalјe razvijanje, posebno u oblasti ekonomije, budući da veliki broj belgijskih kompanija uspešno posluje u Srbiji.

Ponovio sam da očekujemo podršku Belgije za put Srbije u #EU i očuvanje mira i stabilnosti u regionu.

- Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je akreditivna pisma novoimenovane ambasadorke Kraljevine Belgije Kati Bugenhout - 
objavljeno je na instagramu buducnostsrbijeav.

Po pitanju evropskog puta, predsednik Vučić je naglasio da je Srbija opredeljena da nastavi sa neophodnim reformama.

Vučić je izrazio uverenje da će Srbija i Belgija nastaviti saradnju u cilju daljeg unapređenja odnosa dve zemlje.

Poželevši dobrodošlicu i uspeh u obavljanju dužnosti ambasadorki Bugenhout, Vučić se osvrnuo i na dobre bilateralne odnose naglasivši da postoje potencijali za njihovo dalje razvijanje, posebno u oblasti ekonomije, saopštila je pres služba predsednika.

Vučić je izrazio zadovoljstvo prisustvom belgijskih kompanija na tržištu Srbije i pozvao privrednike te zemlje da investiraju u sektor organske proizvodnje u našoj zemlji.

Tokom sastanka bilo je razgovora i o regionalnoj saradnji, geopolitičkim temama.

Novoimenovani ambasador Kuvajta

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas akreditivna pisma ambasadora Kuvajta Faiza Medžbela el Muteirija.

- Uz srdačnu dobrodošlicu ambasadoru El Muteiriju i najbolјe želјe za uspešan rad u Beogradu, istakao sam zainteresovanost Srbije za intenziviranje političkog dijaloga, ali i za sveukupno unapređenje ekonomske i saradnje na svim polјima, posebno u polјoprivredi, energetici i u oblasti turizma.

Srbija ima dugu tradiciju prijatelјskih odnosa sa Kuvajtom i u tom duhu ćemo sledeće godine i obeležiti šezdesetogodišnjicu uspostavlјanja diplomatskih odnosa, dok ćemo već sada zajednički ubrzano da radimo na projektima od obostranog interesa.

- Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je akreditivna pisma novoimenovanog ambasadora Države Kuvajt Faiza Medžbela el Muteirija - 
objavljeno je na instagramu buducnostsrbijeav.

Vučić je istakao zainteresovanost Srbije za nastavak unapređenja saradnje i intenziviranje političkog dijaloga, kroz razmene poseta na visokom i najvišem nivou, što bi dodatno doprinelo razvoju ekonomskih odnosa, saopštila je pres služba predsednika.

Predsednik Vučić i ambasador El Muteiri su izrazili želju za sveukupnim unapređenjem ekonomske i saradnje na svim poljima, s akcentom na poljoprivredi i to kroz zajednička ulaganja, kao i privredi, energetici i u oblasti turizma.

Ambasador El Muteiri podsetio je na dugu tradiciju prijateljskih odnosa Srbije i Kuvajta, kako na političkom planu, tako i u svim drugim oblastima, napominjući da se raduje proslavi 60. godišnjice uspostavljanja diplomatskih odnosa koje Srbija i Kuvajt zajedno obeležavaju sledeće godine.

Novoimenovani ambasador Nemačke

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas akreditivna pisma novoimenovane ambasadorke Savezne Republike Nemačke Anke Konrad i poželeo joj dobrodošlicu i uspešan mandat u Beogradu.

- U razgovoru sa ambasadorkom Konrad @germanyinserbia, poželeo sam joj dobrodošlicu u Srbiju i uspeh u radu, kako bismo zajedno nastavili odličan posao na dalјem razvoju bilateralnih odnosa i dodatnom intenziviranju ekonomske saradnje.

Istakao sam da je Nemačka vodeći privredni partner Srbije.

Ambasadorka Konrad je rekla da je Srbija važan partner Nemačke, kao i to da očekuje da Srbija uvede sankcije Rusiji.

- Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je akreditivna pisma novoimenovane ambasadorke Savezne Republike Nemačke Anke Konrad - 
objavljeno je na instagramu buducnostsrbijeav.

Tokom sastanka, predsednik Vučić i ambasadorka Konrad razgovarali su o daljem razvoju bilateralnih odnosa i dodatnom intenziviranju ekonomske saradnje.

Predsednik Vučić je istakao da je Nemačka vodeći privredni partner Srbije zbog čega je naš ključni interes povećanje nemačkih investicija.

Ambasadorka Konrad je rekla da je Srbija važan partner Nemačke, kao i da očekuje da naša zemlja uvede sankcije Rusiji.

Prema rečima predsednika Vučića, regionalna saradnja i očuvanje stabilnosti u regionu su spoljnopolitički prioriteti Srbije.

Predajući akreditivna pisma predsedniku Republike Srbije, ambasadorka Konrad je istakla da Nemačka snažno podržava evropski put Srbije i politiku regionalne stabilnosti.


stefan

26.09.2022. 11:57

Austrija,Belgija,Kuvajt,iskreni i dokazani prijatelji Srbiji


sasa

26.09.2022. 11:58

Novoimenovani ambasadori iz ove tri zemlje,Austrije,Belgije,Kuvajta su dobrodosli u Srbiju i nadamo se da cemo sa njima ostvariti dobru saradnju


stevo

26.09.2022. 12:00

I sa novoimenovanim ambasadorima cemo nastojati da ostvarimo sto bolju saradnju


Patak

26.09.2022. 12:01

Dobra saradnja sa svima je put napretka i prosperiteta nase zemlje


Pavlovic

26.09.2022. 12:03

Sa ove tri zemlje,dakle,sa Austrijom,Belgijom i Kuvajtom cemo raditi na jacanju saradnje i unapredjenju odnosa


Jelena

26.09.2022. 12:03

Predsednik Vučić neumorno radi kako bi svojoj državi i svom narodu obezbedio bolju budućnost.


Dejana

26.09.2022. 12:06

Jako je vazno sto sadasnja vlast vodi odgovornu i ozbiljnu politiku pre svega


Marija

26.09.2022. 12:06

Vazno je da sa drugim zemljama tezimo prijateljstvu i snaznoj sveukupnoj saradnji


Marija

26.09.2022. 12:07

Sa Austrijom negujemo iskrene prijateljske odnose. Nadamo se da ce i novoimenovani ambasador teziti snaznoj saradnji Srbije i Austrije


Dejan

26.09.2022. 12:08

Znaci nam prijateljstvo kao i saradnja sa Belgijom. Sve je to rezultat posvecene politike naseg predsednika koji Srbiju u svetu predstavlja na najodgovorniji nacin


Filip

26.09.2022. 12:10

Sa Nemackom imamo snazne bilateralne odnose , i dalje povecavamo trgovinsku razmenu


njanja

26.09.2022. 12:27

Još jedan u nizu dokaza da naša zemlja Srbija zaista napreduje zahvaljujući našem predsedniku Vučiću


stevo

26.09.2022. 12:39

Sa novim ambasadorima nadamo se i produbljenju odnosa izmedju drzava


stefan

26.09.2022. 12:40

Svestrana saradnja je nas put koji nas vodi u bolju i lepsu buducnost


njanja

26.09.2022. 12:40

Sigurna sam da nas u budućnosti čeka izuzetno dobra saradnja sa novoimenovanim ambosadorima Austrije Belgije I Kuvajta.


tomicgm

26.09.2022. 12:52

Lep i svečan trenutak. Ambasadorima zelim puno sreće i uspeha u daljem radu, kako novim, tako i odlazećim.


Ceca

26.09.2022. 12:53

Podrška za našeg predsednika koji neumorno radi da bi svom narodu obezbedio bolju budućnost. Održavanje prijateljskih odnosa sa ostalim državama je od velike važnosti za Srbiju.


Jana

26.09.2022. 12:53

Ko je radio u Srbiji odnece lepe uspomene, a novi ambasadori tek će graditi svoju karijeru i upoznati Srbiju.


Jana

26.09.2022. 12:54

Mi smo gostoprimljiv narod zemlja i sa novim ambasadorima ćemo takođe ostvariti odličnu saradnju.


Maki

26.09.2022. 12:55

Održavanje i negovanje prijateljskih odnosa sa ostalim državama je od velikog značaja za Srbiju.


ntomic

26.09.2022. 12:56

Svi ambasadori imali su dobru saradnju sa Srbijom, siguran sam da će tako novi ostvariti u upoznati naše gostoprimstvo.


tomicgm

26.09.2022. 13:07

Lepo je videti kad predsednik Republike Srbije obavlja poslove iz svojih ustavnih nadleznosti. Saradnja je obostrana.


Jana

26.09.2022. 13:08

Siguran sam da će im biti prijatan boravak kod nas, jer Srbi su pravi domaćini, a Vučić odličan predstavnik.Irena

26.09.2022. 13:10

Samo dobra saradnja i poverenje mogu rezultirati uspeh.


tomicgm

26.09.2022. 13:11

Srbija je uvek raspoložena za saradnju, razvoj novih i unapređenje postojećih dobrih odnosa sa sim zemljama okruženja. Današnja akreditivna pisma to potvrđuju.


Masa

26.09.2022. 13:12

Ovo je za dobrobit Srbije sto je se i dokazalo vise puta.


Jana

26.09.2022. 13:12

Siguran sam ostvarenju dobroh odnosa i saradnji sa buducim ambasadorima. Od velike je vaznosti ko ce biti ambasador u Srbiji jer ćemo sa njima sarađivati najuže!Mimi

26.09.2022. 13:14

Za bolju buducnost i razvoj ove posete su jako bitne za Srbiju.


tomicgm

26.09.2022. 13:15

Sve čestitke novim ambasadorima. Vučić neguje prijateljske odnose i ne sumnjam da ćemo imati dobru saradnju sa novim ambasadorima i njihovim zemljama.


Nemanja

26.09.2022. 13:29

Verujemo dobroj saradnji sa pomenutim ambasadorima i njihovim državama.


Tara

26.09.2022. 13:31

Građani Srbije žele dobrodošlicu i puno uspeha ambasadorima Nemačke, Austrije,Belgije i Kuvajta..


Zlatko

26.09.2022. 13:31

Uvek nam je žao kad stari ambasadori odlaze, a sa velikim očekivanjem dočekujemo nove. Od danas imamo 3 nova ambasadora iz 3 nama prijateljske zemlje. Verujem da će saradnja sa svakim biti dobra i da će se odnosi sa njihovim zemljama stalno poboljšavati, širiti oblasti u kojima ćemo sarađivati.


Rajko

26.09.2022. 13:55

Od danas imamo 4 nova ambasadora u Srbiji. Imaju samo jedan zadatak, da jačaju veze svojih zemalja sa nama. Ako u tome uspeju, biće dobro za sve.Ana

26.09.2022. 13:57

Srbija je postala cenjena i postovana zemlja u Evropi i svetu


Hana

26.09.2022. 13:58

Jačanje saradnje sa prijateljskim zemljama je ključ uspeha


Rastko

26.09.2022. 13:59

Sigurni smo da će se dobra saradnja nastaviti i sa novoimenovanim ambasadorima
Zoran

26.09.2022. 14:16

Nadam se da ce novi ambasadori pomenutih drzava ostvariti dobru komunikaciju i saradnju sa Srbijom.


Lazar

26.09.2022. 15:05

Ovo je lepa vest,verujem da će ove tri države ostvariti iskrenu saradnju sa Srbijom.


Vlajko

26.09.2022. 15:22

Treba nastaviti jos bolju saradnju sa novoimenovanim ambasadorima tih drzava !


Vlajko

26.09.2022. 15:24

Jacati odnose sa zemljama iz koje dolaze novoimenovani ambasadori , braniti interese Srbije !katarina

26.09.2022. 15:28

lep gest, jos jedan pokazatelj iskrenog prijateljstva ....


katarina

26.09.2022. 15:28

iskreni prijatelji i saradnja...jako lep gest, Vucic jos jednom pokazao gostoprimstvo i uvazenost ambasadora Austrije, Belgije i Kuvajta...


katarina

26.09.2022. 15:28

jos bolja saradnja i jos bolji prijatelsjki odnosi nam predstoje...


veljko

26.09.2022. 15:28

lepu saradnju i jos bolje odnose zelimo....bravo predsednice, jos jedan dokaz koliko je nas presdednik cenjen i postovan drzavnik...


Luna

26.09.2022. 15:32

Ove zemlje su nasi prijatelji samo cemomjos vise ojacati nase prijateljsktvo


Ina

26.09.2022. 16:24

Srbija je za aktivnu i miroljubivu politiku sa svim zemljama sveta a u interesu boljitka Srbije u svin oblastima.


Anastasija

26.09.2022. 16:58

Predsednik želi sa svima da ima dobru saradnju, mir i stabilnost!


Lela

26.09.2022. 17:09

Predsednik Vucic je svecano primio nove ambasadore i ne sumnjamo da ce saradnja i odnosi biti jos cvrsci i uspesniji.


Sanja

26.09.2022. 17:16

Nove ambasadore je predsednik Aleksandar Vucic primio svecano i ne sumnjamo da ce saradnja i odnosi biti jos cvrsci i uspesniji.


Slavka

26.09.2022. 17:26

Verujemo da ce se dobra saradnja nastaviti i sa novoimenovanim ambasadorima.Marija

26.09.2022. 17:28

Rad ambasadora je od velikog znacaja jer doprinosi jacanju saradnje medju zemljama.


Nena

26.09.2022. 17:29

Drago mi je da imamo odličnu saradnju sa zemljama istoka i zapada


Nevenka

26.09.2022. 17:30

Nadamo se nastavku odlične saradnje sa Austrijom, Belgijom, Kuvajtom i Nemačkom


Gorica

26.09.2022. 17:30

Srbija je uvek spremna za uspostavljanje dobrih odnosa i saradnje sa zemljama Evrope i sveta.
Vesna

26.09.2022. 17:34

Vučić se jako trudi da vidljivost Srbije i naši interesi budu predstavljeni u svetu


Jana

26.09.2022. 17:38

Dobra saradnja sa njima može da dovede do napretka i prosperiteta.


Aleksa

26.09.2022. 17:56

Novi ambasadori imaće dobre uslove za rad u Srbiji, svu pomoć i saradnju pojedinaca i institucija. Verujem da će svojim radom doprineti još boljim odnosima svojih zemalja sa Srbijom.


Darko

26.09.2022. 18:03

Četiri nova ambasadora kreću sa radom u Srbiji, u vreme velikih urbulencija u svetu. Otežani uslovi siguran sam neće ih sprečiti da svoje zadatke obavljaju besprekorno pomnognu svojoj državi i Srbiji da lakše i brže realizuju mnoge poslove.


Saša

26.09.2022. 18:20

Odgovornost svakog ambasadora je velika, zastupa stavove zemlje iz koje dolazi ali i obratno, mora da sarađuje sa zemljom u kojoj službuje. Delikatan posao, verujem da će ova četvorka novih ambasadora svoj mandat izgurati vrlo uspešno.


Ognjen

26.09.2022. 18:24

Sa svakom zemljom iz kojih su imenovani novi ambasadori želimo i možemo da imamo bolje bilateralne odnose. Novi ambasadori u tome mogu znatno pomoći, povezati privrednike, omogućiti da se bolje poznajemo na svim poljima.


mirjana

26.09.2022. 18:46

Dobrodoslicu zelimo novim ambasadorima .Jako je bitno ojacati saradnju dve drzave radi daljeg razvoja.


mirko

26.09.2022. 18:47

Gde su njihovi prethodnici stali oni samo treba da nastave ,pokrenuli smo se u smislu jačanja saradnje i samo treba nastaviti u tom smeru.Saradnja je bitna radi daljeg ekonomskog razvoja Srbije.


jeca

26.09.2022. 18:48

Dobrodošli su u Srbiju ,trudićemo se da budemo odlični domaćini.Ovakve posete su od velikog znacaja za Srbiju i njen dalji razvoj.


Mimi

26.09.2022. 18:48

Neka im je sa srećom i neka svojim radom doprinesu jačanju odnosa sa Srbijom.


jeca

26.09.2022. 18:49

Nadamo se dobroj saradnji sa novoimenovanim ambasadorima.Novi ambasadori dolaskom u nasu zemlju ce ojacati odnose izmedju drzava


mirjana

26.09.2022. 18:49

Vučić je najzaslužniji za dobre odnose i jaku saradnju između Austrije i Srbije.Saradnja i poverenje su najbitniji i za Srbiju i za Austriju.


mirjana

26.09.2022. 18:50

Doborodšlica novo izabranim ambasadorima od našeg predsednika Vučića.Sa Belgijom,Kuvajtom,Austrijom i Nemackom imamo dobar odnos koji cemo unapredjivati i jacati u buducnosti.


jeca

26.09.2022. 18:51

Nasa zemlja postuje sve strane ambasadore .Dobrodosli su novi ambasadori u Srbiju i nadamo se uspesnoj saradnji


jeca

26.09.2022. 18:52

Predsednik postuje i sa velikim uvazavanjem prima svakog ambasadora.Konstruktivna i uspešna saradnja je najvažnije merilo dobrih međunarodnih odnosa koji imaju budućnost.


lana

26.09.2022. 18:53

Dobru saradnju ocekujemo kao sto smo imali i sa njihovim predhodnicima .Ovo je pokazatelj koliko se naš predsednik Vučić zalaže za našu zemlju a saradnja sa drugim zemljama će plasirati našu Srbiju na boljoj poziciji u svetu


mirjana

26.09.2022. 18:54

Novi ambasadori su dobrodsli i nadamo se da ce doprineti jacanju odnosa izmedju drzava.Ambasadori su bitna karika izmedju Srbije i zemalja iz kojih dolaze


Vojka

26.09.2022. 19:30

Nadam se da ce novi ambasadori brzo razumeti da je Srbija pouzdan saradnik i dobar prijatelj svima koji nam pruze ruku


Kaca

26.09.2022. 19:46

Predsednik je jos jednom pokazao otvorenost za dobru saradnju sa Austrijom,Nemackom,Kuvajtom i Belgijom.


Dejana

26.09.2022. 19:53

Vucic je taj koji se bori za resenja koja cuvaju mir svima


Marija

26.09.2022. 19:54

Nadamo se da ce i novoimenovani ambasadori raditi u pravcu unapredjenja saradnje nase i njihovih zemalja


Dejana

26.09.2022. 19:55

Nadamo se da cemo i tokom mandata novoimenovanog ambasadora Austrije nastaviti uspesna saradnja Srbije i Austrije


Marija

26.09.2022. 19:56

Zainteresovanost Srbije je velika za nastavak unapredjenja saradnje i intenziviranje politickog dijaloga Srbije sa Drzavom Kuvajt


Filip

26.09.2022. 19:57

Nemacka je vodeci privredni partner Srbije zbog cega je nas kljucni interes povecanje nemackih investicija


MarijaM

26.09.2022. 20:51

Saradnja je put ka uspehu i ostvarivanju zacrtanih ciljeva. Samo udruženim snagama možemo ostvariti napredak.


MarijaM

26.09.2022. 20:54

Verujem da će i novi ambasadori raditi na unapređenju saradnje zemalja iz kojih dolaze sa Srbijom.


MarijaM

26.09.2022. 20:55

Dobrodošlica novim ambasadorima i da im vreme provedeno u Srbiji bude u lepom sećanju.


Aleksandar

26.09.2022. 21:01

Nadamo se sto boljoj saradnji I uspehu sa novoimenovani ambasadorima.


Nika

27.09.2022. 08:21

Nama je cilj da jačamo odnose ,da imamo intezivniji saradnju sa ovim državama!


Mia

27.09.2022. 08:21

I sa novim ambasadorima ovih zemalja cemo nastojati da imamo dobru saradnju i dobar odnos


Hana

27.09.2022. 08:22

Srbija je gostoprimljiva zemlja i sa novim ambasadorima ćemo takođe ostvariti odličnu saradnju.


Jana

27.09.2022. 08:22

Novim ambasadorima želim puno uspeha u daljem radu, a prethodnicima puno sreće u daljem profesionalnom i privatnom životu.Eleniii

27.09.2022. 08:32

Vucic sa svima razvija dobru i kvalitetnu saradnju.Jelka

27.09.2022. 08:34

Vucic se trudi da uspostavi dobar kontakt jer dobar odnos je kljuc uspeha.


Lela Antic

27.09.2022. 08:34

Novi ambasadori su divno docekani i ispostovani.micko

27.09.2022. 08:45

bilateralni odnosi su nam jako vazni i bitni, saradnja na prvom mestu i prijateljstvo...


katarina

27.09.2022. 08:45

prijateljstvo i saradnja su nam jako vazni, jako bitni.....


misko

27.09.2022. 08:46

Vucic zna sta radi, sta je za Srbiju najbitnije....samo napred i dalje uspehe...


micko

27.09.2022. 08:46

ziveli...za jos bolju saradnju, i jos bolje uspehe...


Ceca

27.09.2022. 09:00

Ugodan boravak uz toplu dobrodoslicu Predsednika Srbije


Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.