• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šević

12.10.2022

12:30

VIDEO SAM KAD JE POLICIJA UŠLA U ČEDIN STAN! Jovanovićev komšija ispričao reporteru Informera detalje incidenta sa liderom LDP i njegovom suprugom!

Insider/ Aleksandar Jovanović Cile

Politika

VIDEO SAM KAD JE POLICIJA UŠLA U ČEDIN STAN! Jovanovićev komšija ispričao reporteru Informera detalje incidenta sa liderom LDP i njegovom suprugom!

Podeli vest

Reporter Informera razgovarao je sa jednim od stanara zgradi na Novom Beogradu gde su se jutros potukli lider LDP Čedomir Jovanović i njegova Supruga Jelena. Prema rečima našeg sagovornika, koji je insistirao na anonimnosti, Čeda je porodični stan napustio sat vremena posle tuče

- Spustio se do garaže, seo u svoj automobil i odvezao se. Nije delovao besan, ali se videlo da je čovek u žurbi - kaže Čedin komšija. 

Prema njegovim rečima, nije se čula nikakva buka ili zapomaganje, ali da je video patrolu policije koja je bila u njihovom stanu.

Podsetimo, kako je Informer prvi objavio, dežurnoj službi policije, danas oko 10.30 prijavljeno je nasilje u porodici na Novom Beogradu u Ulici Bulevar Zorana Đinđića, a kako se ispostavilo, potukli su se lider LDP Čedomir Jovanović i njegova supruga Jelena.

Jovanović se oglasio nakon vesti koju je objavio Informer da se jutros potukao sa suprugom Jelenom u njihovom stanu na Novom Beogradu.

- Istina je, potukli smo se. Sada sam kod prijatelja, izašao sam iz stana, a ako kažete da me je prijavila policiji idem i sam da se prijavim - rekao je Čeda za Kurir.

Čeda i Jelena imaju četvoro dece koja za vreme incidenta nisu bila u stanu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija