• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šević

12.10.2022

12:46

ČEDA STIGAO U POLICIJU! Lider LDP posle tuče sa suprugom Jelenom DŽIPOM DOŠAO PRED STANICU - IZBUŠIO GUMU DOK SE PEO NA TROTOAR! (FOTO)

printscreen/tanjig

Politika

ČEDA STIGAO U POLICIJU! Lider LDP posle tuče sa suprugom Jelenom DŽIPOM DOŠAO PRED STANICU - IZBUŠIO GUMU DOK SE PEO NA TROTOAR! (FOTO)

Podeli vest

Lider LDP Čedomir Jovanović stigao je u policijsku stanicu Novi Beograd nakon vesti da se jutros u porodičnom stanu potukao sa suprugom Jelenom

Jovanović je u stanicu policije došao crnim džipom, a dok se penjao na trotoar uspeo je da izbuši gumu na automobilu.

U toku je saslušanje Jovanovića u stanici policije.

Podsetimo, policiji je danas oko 10.30 sati prijavljeno nasilje u porodici u Novom Beogradu, a potukli su se lider LDP Čedomir Jovanović i njegova supruga Jelena.

Policija je reagovala na osnovu prijave o tuči Čedomira Jovanovića i njegove supruge.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija