• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.R.

12.10.2022

13:28

ČEDA I JELENA SE POSVAĐALI, PA ZAJEDNO OTIŠLI PO DECU! Jovanovićev advokat za Informer.rs: Istina je da ga je tašta prijavila, ne znam odakle joj to za tuču!

Insider/ Aleksandar Jovanović Cile

Politika

ČEDA I JELENA SE POSVAĐALI, PA ZAJEDNO OTIŠLI PO DECU! Jovanovićev advokat za Informer.rs: Istina je da ga je tašta prijavila, ne znam odakle joj to za tuču!

Podeli vest

Aleksandar Šćekić, advokat Čedomira Jovanovića, potvrdio je za Informer da se njegov klijent i lider LDP posvađao sa suprugom Jelenom, ali da tuče nije bilo

Kako kakže, Jovanović se posvađao s suprugom Jelenom kao što se parovima inače dešava. 

On je potvrdio da je lider LDP u policiji i da daje izjavu u svojstvu građanina.

- Nikakve tuče nije bilo, već je reč samo o svađi koju svaki bračni par ima. Nakon toga otišli su zajedno po decu, vratili se kući, a Čeda je otišao svojim poslom. Niko od njih ne zna od koga je i šta je njegova tašta saznala i prijavila policiji - rekao je advokat i dodao da je njegov klijent poprilično besan pošto sada treba da objašnjava nešto što se nije desilo.

Podsetimo, mediji su danas u podne naveli kako je lider LDP Čedomir Jovanović udario suprugu Jelenu u porodičnom stanu na Novom Beogradu.

Kasnije se oglasio i sam Čeda koji je istakao da je među njima bilo razmirica, dok je njegova supruga odmah demantovala sve.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija