• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.10.2022

12:28

IŠAO SAM NA GROBLJE DA UPALIM SVEĆU, NISAM ZNAO DA MI JE VOZAČKA ISTEKLA Čeda se oglasio povodom novog incidenta

ATA Images

Politika

IŠAO SAM NA GROBLJE DA UPALIM SVEĆU, NISAM ZNAO DA MI JE VOZAČKA ISTEKLA Čeda se oglasio povodom novog incidenta

Podeli vest

Policija je zaustavila lidera LDP Čedomira Jovanovića pošto je prekoračio brzinu u naseljenom mestu. Kontrolom je takođe utvrđeno i da je upravljao vozilom bez važeće vozaćke dozvole.

Jovanović je tako upao u novu nevolju, posle privođenja pre nekoliko dana kada je utvrđeno da je pijan vozio kola. On je tada došao u policiju zato što ga je tašta prijavila za nasilje u porodici.

Lider LDP, posle najnovijeg incidenta, za Kurir kaže da mu nije ni palo na pamet da mu je vozačka dozvola istekla.

- Kriv sam. Vozio sam 70, a ograničenje je bilo 50, nije nikakvo naseljeno mesto - navodi Jovanović i dodaje.

- Otišao sam da upalim sveću roditeljima, uvek kada mogu nedeljom ujutro odem do njih. Nije bila nikakva pomahnitala vožnja gradskim ulicama, već prazan put da četiri trake između Bežanijskog groblja i Kvantaške pijace. Kažnjen sam sa 5.000 dinara i tačno je da mi je u junu istekla vozačka, zaista to nisam proveravao, na pamet mi nije palo - navodi Jovanović za Kurir.

Podsetimo, svega četiri dana pošto ga je tašta prijavila za nasilje u porodici, Jovanović je danas prekoračio brzinu za volanom "tojote" u Norveškoj ulici na Novom Beogradu zbog čega ga je zaustavila saobraćajna policija i pritom utvrdila da nema ni važeću vozačku dozvolu.

Jovanović je na saobraćajnici gde je ograničenje 50 kilometara na sat vozio 75 na sat zbog čega mu je saobraćajna policija napisala novčanu kaznu od 10.000 dinara, upisala četiri negativna poena i oduzela vozačku dozvolu.

Međutim, ispostavilo se da lider LDP-a nema važeću vozačku dozvolu pošto mu je rok važenja tog dokumenta istekao još u junu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lažov

pre 1 godinu

MUP objavio da je vozio 75 ali on tvrdi da je bilo 70, platio kaznu 10.000 a izjavljuje da je platio 5.000 dinara a 4 kaznena boda ne spominje, tvrdi da nije bilo u naseljenom mestu a Norveška ulica jeste u naselju Bežanijska kosa ... Od ovog lažova postideo bi se i čuveni Baron Minhauzen ...

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija