• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.10.2022

13:09

PRED NJIMA ĆE BITI VELIKI IZAZOVI! Oni će zajedno s Vučićem voditi Srbiju u teškim vremenima koja dolaze!

Insajder/printscreen

Politika

PRED NJIMA ĆE BITI VELIKI IZAZOVI! Oni će zajedno s Vučićem voditi Srbiju u teškim vremenima koja dolaze!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je, posle sednice Predsedništva Srpske napredne stranke, ko će biti u novom kabinetu premijerke Vlade Srbije Ane Brnabić...

Foto: Tanjug

Ana Brnabić premijerka

U vladu je ušla kao ministarka državne uprave i lokalne samouprave od 11. avgusta 2016. do 29. juna 2017. godine, pod vladom predsednika Vlade Aleksandra Vučića i v.d. predsednika Vlade Ivice Dačića. Na toj funkciji, Brnabićeva je pokrenula reforme centralnih državnih službi u Srbiji.

Nakon što je 31. maja 2017. inaugurisan za predsednika Republike Srbije, Vučić je u junu 2017. predložio Brnabićevu za svoju naslednicu.

 Predsednica Vlade Brnabić i njena vlada su 29. juna 2017. izglasani većinom od 157 od 250 poslanika Narodne skupštine. Izabrana kao nestranački političar, pristupila je vladajućoj Srpskoj naprednoj stranci 2019. godine, a potom je izabrana za potpredsednicu 2021. godine.

Ivica Dačić, zamenik premijera i ministar spoljnih poslova

Dačić je obavljao funkcije predsednika Narodne skupštine Republike Srbije, premijera Srbije, ministara spoljnih poslova i prvog potpredsednik Vlade Republike Srbije zadužen za bezbednost i spoljnu politiku. On je predsednik Socijalističke partije Srbije.

Foto: Tanjug

Miloš Vučević, potpredsednik Vlade i ministar odbrane

Vučević je poznat pravnik i političar, gradonačelnik Novog Sada i potpredsednik Srpske napredne stranke. Gradonačelnik Novog Sada je prvi put postao posle izbora za gradonačelnika Novog Sada 2012. godine, da bi bio ponovo izabran na izborima za gradonačelnika 2016. godine, što još od Jovana Dejanovića nikom nije pošlo za rukom, a istorijski treći put je postao gradonačelnik Novog Sada na izborima za gradonačelnika 2020. Na 4. skupštini Srpske napredne stranke održane 28. maja 2016. izabran za potpredsednika stranke.

Foto: Tanjug

Siniša Mali, potpredsednik Vlade i ministar finansija

Mali je između 2014. i 2018. godine bio na funkciji gradonačelnika Beograda. Između 2013. i 2014. obavljao funkciju predsednika Privremenog organa Grada Beograda. Godine 2021. izabran je za potpredsednika SNS-a.

Pokrenuo je velike investicione projekte u gradu Beogradu, od kojih je najznačajniji „Beograd na vodi”, vredan 3,5 milijardi evra.

U toku mandata Siniše Malog pokrenut je novi investicioni ciklus pa su, između ostalog, otvoreni robna kuća IKEA  i hotel "Hilton", a posle više od 10 godina Beograd je dobio i prvu fabriku - "MeiTa"  u Obrenovcu. Kompletno je rekonstruisan Trg Slavija, kao i velike gradske saobraćajnice poput Bulevara oslobođenja, Ruzveltove i Ulice Mije Kovačevića . Železnička stanica "Beograd centar" (Prokop) je posle 40 godina počela sa radom, a izgrađene su i pristupne saobraćajnice toj stanici . Otvoren je Pupinov most na Dunavu, a izgrađen je i novi bulevar od Mosta na Adi do Tošinog bunara. Završena je izgradnja fabrike vode "Makiš 2". Počeli su radovi na pretvaranju centra grada u pešačku zonu, u okviru kojih je Obilićev venac u potpunosti rekonstruisan i zatvoren za saobraćaj, a rekonstruisani su i Kosančićev venac i ulica Vuka Karadžića. Restaurirano je oko 200 fasada u centru grada[20]. Izgrađene su stotine kilometara asfaltnih puteva, kao i vodovodne i kanalizacione mreže. Nakon što je 10 godina bio zatvoren za javnost, Muzej savremene umetnosti je ponovo počeo sa radom . Počela je kompletna rekonstrukcija parka Ušće, kao i izgradnja pešačke pasarele između Kalemegdana i Beton hale. Potpisani su ugovori za izgradnju Fabrike za preradu otpada u Vinči, fabrike za preradu otpadnih voda u Velikom selu i za izgradnju toplodalekovoda Obrenovac - Novi Beograd. Na mestu gradonačelnika se zadržao do maja 2018. godine, kada prelazi na funkciju ministra finansija u Vladi Republike Srbije, koju trenutno obavlja. 

Foto: Tanjug

Tomislav Momirović, ministar unutrašnje i spoljne trgovine

Diplomirao je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu, gde je bio student-prodekan, član Saveta fakulteta i član Saveta univerziteta.

Aktivni je učesnik u poslovnom udruženju HORES (Udruženje hotelijera i restoratera – Poslovno udruženje hotelsko ugostiteljske privrede), gde se od 2013. godine nalazi na poziciji predsednika skupštine HORES, a od 2009. do 2013. obavljao je funkciju predsednika UO HORES.

Od 2016. godine je na poziciji predsednika kompanije Mona Hotel Management d.o.o.

Aktivnim angažovanjem Momirovića i njegovog tima je izdejstvovano da PDV na smeštaj poraste za 10%, a ne za 20% kako je prvobitno planirano. Takođe se aktivno zalaže za umereno povećanje minimalne cene rada, što je u interesu privrednika.[traži se izvor]

Bio je kandidat za ministra privrede 2020. godine, ali je ipak odlučeno da će on postati ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije.

Foto: Tanjug

Rade Basta, ministar privrede

Rođen 1979. godine. Nema zvaničnih podataka o njegovom obrazovanju. Na izbornoj listi za parlamentrane izbore naveo je da je po zanimanju master ekonomista.

Bio je savetnik direktora „Elektrovojvodine“, u vreme dok je na čelu tog preduzeća bio Srđan Kružević, nekadašnji funkcioner Jedinstvene Srbije, a sada Srpske napredne stranke. 

Odbornik u Skupštini grada Novog Sada postao je nakon izbora 2016, a odbornik u Skupštini grada Beograda posle izbora 2022. U oba slučaja podneo je ostavku neposredno po potvrđivanju mandata, zbog obavljanja drugih funkcija.

Krajem 2016. postao je predsednik pokrajinskog odbora Jedinstvene Srbije za Vojvodinu. 

Foto: Tanjug

Jelena Tanasković, ministar poljoprivrede

Bila je državna sekretarka Ministarstva finansija i jedna od najbližih saradnica ministra Siniše Malog, nakon toga je biladržavni sekretar u ministarstvu za zaštitu životne sredine. 

Foto: Tanjug

Irena Vujović, ministar za zaštitu životne sredine

Vujović je političarka, ekonomista, funkcionerka Srpske napredne stranke (SNS) i predsednica Gradske opštine Savski venac. Izabrana je za ministarku zaštite životne sredine 28.oktobra 2020.godine, u drugom kabinetu vlade Ane Brnabić.

Foto: Tanjug

Goran Vesić, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture

Vesić je srpski pravnik, političar, nekadašnji sportski funkcioner, narodni poslanik u trenutnom sazivu Narodne skupštine Republike Srbije i član Predsedništva Srpske napredne stranke.

Obavljao je funkcije odbornika Skupštine Gradske opštine Vračar, Skupštine grada Beograda, gradskog menadžera i zamenika gradonačelnika Beograda. Bio je i ranije biran za narodnog poslanika, a obavljao je dužnost predsednika Administrativnog odbora Narodne skupštine Republike Srbije, savetnika saveznog ministra unutrašnjih poslova SR Jugoslavije i ministra odbrane Srbije i Crne Gore.

Foto: Tanjug

Dubravka Negre, ministar rudarstva i energetike

Negre jeste član Izvršnog odbora NLB Komercijalne banke za poslove sa privredom i investiciono bankarstvo od decembra 2021. godine. Na ovu funkciju dolazi sa mesta direktorke Regionalnog predstavništva Evropske investicione banke (EIB) za Zapadni Balkan a na toj funkciji je bila od avgusta 2016. godine.

Foto: Tanjug

Maja Popović, ministar pravde

Radnu karijeru je započela u kancelariji advokatice Vesne Kušić. Potom prelazi u Okružni sud u Beogradu gde je radila kao sudijski pripravnik i sudijski saradnik. Sa 26 godina je postala najmlađi izabrani sudija u našoj zemlji. Tada je počela da radi kao istražni sudija u Prvom opštinskom sudu u Beogradu. Kasnije je postala i sudija u Građanskom odeljenju ovog suda. Od 2000. do 2012. je imala sopstvenu advokatsku kancelariju i zastupala je različite slučajeve, od trgovinskih i vanparničnih sporova, preko visokotehnološkog kriminala do organizovanog kriminala.

Godine 2012. je postala pomoćnik za nemedicinske poslove direktora Gradskog zavoda za hitnu medicinsku pomoć u Beogradu. Na tom položaju je bila do 2014. kada postaje zaposlenik u Bezbednosno-informativnoj agenciji. Tamo je obavljala različite zadatke (međunarodna saradnja, ljudski resursi i stambena pitanja). Bila je i načelnik Odeljenja za sistemsko-pravne, normativne, imovinsko-pravne i stambene odnose. Potom je bila šef Kabineta direktora Aleksandra Đorđevića, a nakon toga specijalni savetnik direktora BIA Bratislava Gašića.

U oktobru 2020. godine je predložena i izabrana za ministarku pravde Republike Srbije.

Foto: Tanjug

Aleksandar Martinović, ministar za upravu i lokalnu samoupravu

Marinović je poslanik u Narodnoj Skupštini Republike Srbije i docent Pravnog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu.

Rođen je u Slavonskom Brodu 15. juna 1976, a diplomirao je na Pravnom fakultetu u Novom Sadu 1999. godine.

U zvanje asistenta-pripravnika za predmet Upravno pravo izabran je 2001. godine. Novembra 2003. na Pravnom fakultetu u Novom Sadu odbranio je magistarsku tezu Pojam uprave u srpskoj pravnoj nauci. U januaru 2005. godine dobio je zvanje asistenta.

Foto: Tanjug

Tomislav Žigmanov, ministar za ljudska i manjinska prava

Žigmanov je filozof i književnik, član hrvatske nacionalne manjine u Srbiji. Predsednik je Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini od 2015. i član Narodne skupštine od 2016.

Foto: printscreen

Bratislav Gašić, ministar unutrašnjih poslova

Jedan je od osnivača Srpske napredne stranke, a od septembra 2012. je na funkciji potpredsednika stranke. Pored toga je i predsednik Okružnog odbora SNS-a u Rasinskom okrugu. Oženjen je i ima tri sina.

Od juna 2012. do 30. aprila 2014. godine bio je gradonačelnik Kruševca.

Bio je ministar odbrane u Vladi Republike Srbije od 27. aprila 2014. do 5. februara 2016. Smenjen je pod pritiskom javnosti, zato što je 6. decembra 2015. uputio seksističku uvredu novinarki televizije B92 Zlatiji Labović.

29. maja 2017. izabran je za direktora Bezbednosno informativne-agencije.

Govori grčki i engleski jezik.

Foto: Tanjug

Tanja Miščević, ministar za evropske integracije

Tanja Miščević je srpska politikološkinja, profesorka na Fakultetu političkih nauka i zamenica generalne sekretarke Regionalnog saveta za saradnju.

Od septembra 2013. do septembra 2019. godine bila je šefica Pregovaračkog tima za vođenje pregovora o pristupanju Republike Srbije Evropskoj uniji.

Foto: Tanjug

Branko Ružić, ministar prosvete

Od marta 2001. do decembra 2002. obavljao je funkciju portparola SPS. U periodu od aprila 2000. do decembra 2002. bio je predsednik omladine Socijalističke partije Srbije. Od januara 2001. do decembra 2003. bio je poslanik u Narodnoj skupštini.

Od 2004. do 2006. bio je poslanik u parlamentu Državne zajednice Srbija i Crna Gora. Od marta 2004. član je Odbora za evropske integracije Skupštine Državne zajednice Srbija i Crna Gora i član Parlamentarne skupštine Saveta Evrope u Strazburu od aprila 2004. godine.

Predsednik je Izvršnog odbora Glavnog odbora od 3. decembra 2006. godine na sedmom kongresu Socijalističke partije Srbije.

Obavljao je funkciju predsednika Poslaničke grupe Socijalistička partija Srbije do rekonstrukcije Vlade Srbije u avgustu 2013. godine kada je izabran za ministra bez portfelja zaduženog za evropske integracije i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. 

Foto: Tanjug

Jelena Begović, ministar za nauku, tehnološki razvoj i inovacije

Započela je rad u struci 1998. godine kao istraživač pripravnik upravo na Institutu za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, pa napredovala kao istraživač saradnik, naučni saradnik i viši naučni saradnik, a paralelno je napredovala i u radnom odnosu kao zamenik šefa Laboratorije za molekularnu genetiku industrijskih mikroorganizama. Zatim 2011. godine postaje zamenik direktora Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, da bi 2013. preuzela vođenje ove domaće prestižne naučne ustanove. Jelena Begović doktorirala je 2008. godine na Biološkom falultetu.

Foto: Tanjug

Danica Grujičić, ministar zdravlja

Grujičić je srpska lekarka, specijalista neurohirurgije, političarka, direktorka je Instituta za radiologiju i onkologiju Srbije, prodekan Medicinskom fakultetu u Beogradu i predsednik humanitarne organizacije Zdrava Srbija.

U periodu 2004—2011. godine bila je član Demokratske stranke, a potom potpredsednica Socijaldemokratskog saveza čija je kandidatkinja bila na predsedničkim izborima 2012. godine. Godine 2022. je izabrana kao prva na listi Srpske napredne stranke na parlamentarnim izborima iste godine.

Foto: Tanjug

Nikola Selaković, ministar za rad i socijalna pitanja

Selaković je u period od 2001. do 2008. godine bio član Srpske radikalne stranke. U politički život se aktivno uključio 2008. godine, kada je prilikom osnivanja Srpske napredne stranke (SNS) postao njen član. U stranci je obavljao dužnosti člana Glavnog i Izvršnog odbora, kao predsednika je Pravnog saveta, a u septembru 2012. godine izabran je za člana Predsedništva SNS.

Narodna skupština Republike Srbije ga je 27. jula 2012. godine izabrala za ministra pravde i državne uprave u Vladi Republike Srbije. Istovremeno, postao je član Visokog saveta sudstva i Državnog veća tužilaca.

Selaković je bio ministar spoljnih poslova u Vladi Republike Srbije i član Predsedništva Srpske napredne stranke, kao i nekadašnji je ministar pravde i državne uprave i generalni sekretar predsednika Republike Srbije.

Foto: Tanjug

Darija Kisić, ministar za brigu o porodici i demografiji

Lekarka i specijalistkinja epidemiologije, ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije, profesorka na Katedri epidemiologije Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, bivša pomoćnica direktora za javno zdravlje i populacionu politiku Instituta za javno zdravlje Srbije „Milan Jovanović Batut”.

Predstavljala je jednu od vodećih ličnosti u borbi protiv epidemija malih boginja 2017/18. i virusa korona 2020. godine u Srbiji.

Foto: Strahinja Babović

Husein Memić, ministar za turizam i omladinu

Rođen 1983. godine.  Nema dostupnih podataka o njegovom obrazovanju. 

Od oktobra 2016. direktor je Kulturnog centra u Novom Pazaru. 

Bio je predsednik Gradskog odbora Sandžačke demokratske partije (SDP) u Novom Pazaru, a u aprilu 2018. na sednici Izvršnog odbora SDP imenovan je za potpredsednika ove partije, čiji je osnivač Rasim Ljajić.

Foto: printscreen

Zoran Gajić, ministar sporta

Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Zoran Gajić novi je ministar sporta, objavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Zoran Gajić je rođen 28. decembra 1958. u Pančevu. Magistar je odbojke. Od 1988. do 1993. bio je asistent za odbojku na Fakultetu za fizičku kulturu u Novom Sadu, od 2000. do 2002. profesor odbojke na Fakultetu za trenere u Beogradu, a 2015. je bio predavač na predmetu Odbojka na Fakultetu za trenere u Novom Sadu. 

Foto: tanjug

Maja Gojković, ministar kulture

Po zanimaju pravnica. Gojkovićeva je bila potpredsednica Vlade i ministarka za kulturu i informisanje u Vladi Republike Srbije, bivša predsednica Narodne skupštine Republike Srbije i bivša gradonačelnica grada Novog Sada.

U politiku je ušla početkom 90-ih, prvo u Narodnu radikalnu stranku, koja se potom sjedinila sa Srpskim četničkim pokretom utopila i tako se formirala Srpska radikalna stranka, u kojoj je obavljala istaknute partijske dužnosti - od sekretarke stranke do potpredsednice.

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Milan Krkobabić, ministar za brigu o selu

Krkobabić je jedan od osnivača Partije ujedinjenih penzionera Srbije i njen je predsednik. Prvi je ministar Ministarstva za brigu o selu. Rođen je 1952. godine u Kačarevu. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Beogradu.

Radno i stručno iskustvo stekao je radeći na bankarskim i finansijskim poslovima – od bankarskog pripravnika do direktora finansijske organizacije. Od 2008. godine, kada je prvi put biran za odbornika u Skupštini Grada Beograda, do 2012. godine, obavljao je funkciju zamenika gradonačelnika Beograda.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Aleksandar Vučić je nakon nakon sednica Predsedništva i Glavnog odbora SNS-a objasnio i da je ostalo nepopunjeno ministarstvo telekomunikacija, ministarstvo za javna ulaganja i ministri bez portfelja.

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Izjavio je da je ponosan na mnoge ljude iz SNS-a čija se imena neće naći u novoj vladi, ali da će oni nastaviti da obavljaju važne funkcije, kao što su Marko Đurić, Zlatibor Lončar, Branislav Nedimović, Nebojša Stefanović i Jadranka Joksimović.

Vučić: Pred Srbijom veliki izazovi, potrebno jedinstvo

Naveo je da nova vlada Srbije dolazi u teška vremena, jer prvi put se bira u situaciji kada je ratno stanje u okruženju, i da su pred njom veliki izazovi, a kao izazov broj jedan izdvojio je Kosovo i Metohiju i ukazao da će zato cela vlada morati da ima jedinstvenu politiku i da ne sme da bude iskakanja.

"Gledaćemo da imamo jedinstven stav po tom pitanju i zbog naroda na KiM, a i zbog srpske drzave u celini", rekao je Vučić u obraćanju na sednici Glavnog odbora stranke.

On je istakao da će izazov broj dva biti pritisci po pitanju spoljne politike i spoljnopolitičkih aktivnosti zemlje na tom planu, jer kako rekao, niko ne želi da razume našu poziciju.

"A zašto? Čim bi neko posebno razumeo, to bi značilo da naša pozicija nije dobra, zato što bi značilo da smo na nečijoj drugoj strani", objasnio je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vejo

pre 1 godinu

Pogotovo će da nas spasi ovaj Hrvat.Oni lome ćirilične table a mi njega za ministra.Ništa nismo naučili iz istorije.Zato stalno gubimo i nastaviće se tako.

Dragan Kovač

pre 1 godinu

Ništa to nisu teška vremena nego ljudi su stoka čast velika izuzecima

Nena

pre 1 godinu

Hvala dragom Bogu nema Stefanovića i Mihailovićke.... Daleko im lepa kuća a i ovaj Gašić je višak....

ljubica

pre 1 godinu

Osilio nam se Vučko. Za sad izbacio Zorau Mihajlović. Videćemo šta će biti do kraja.

Penzionerj

pre 1 godinu

Po mom nestručno mišljenju, dobri kandidati jedino Ružić nije za ministra i zašto on mora biti ministar? Baš veliko pitanje. Mislim da je najveća greška što Vulin nije ministar policije i nije realno. Ne znamo gde će on biti. Neka im je sa srećom i neka im je Bog u pomoći. Sve najbolje vam želim kao i rad dvadesetočasovni x7.

Brane

pre 1 godinu

Jak tim od koga očekujemo danonoćnu borbu za našu Srbiju.

Nesa

pre 1 godinu

Ministre u vladi ceka mukotrpan posao,jer situacija nije bas najbolna za nas,ali na muci se poznavaju junaci.

Pera

pre 1 godinu

Svako u svom resoru neka da 100% sebe i Srbija nema problem

Mile

pre 1 godinu

U nezgodno vreme se formira vlada,koja ce od prvog dana biti pod pritiskom Zapada.Ali uz vladu i ministre stoji narod kao podrska.

Mile

pre 1 godinu

Niko nesumnja u ministre koji su izabrani,i u ovim teskim vremenima imace podrsku iz naroda

Ivan

pre 1 godinu

Odličan tim iskusnih, dokazanih i pre svega ljudi posvećenih Srbiji i politici napretka i mira, oslikanu likom i delom Aleksandra Vučića.

kole

pre 1 godinu

Bitno je da su svi udruženi oko istog cilja, a to je Srbija, kao takvi će lakše izaći na kraj sa svakim izazovom.

PeterM

pre 1 godinu

Novi ministri su ljudi od kredibiliteta , a posebno mi je drago zbog dr Grujićić Danice , želim im da budu uspešni i da donesu našoj Srbiji puno dobrog

Stole

pre 1 godinu

Ozbiljni i ljudi od poverenja i struke su novi ministri

Stipan

pre 1 godinu

Podrška za novu vladu Srbije , nadam se da će biti uspešni

Milovan

pre 1 godinu

Prvo i osnovno je da su ljudi koji su postavljeni za ministre patriote i lojalni državi Srbiji ker stručnjaci jesu po karkteristikama

sasa

pre 1 godinu

Dobar izbor,sve pravi i dokazani strucnjaci u novoj Vladi

stevo

pre 1 godinu

Realno gledajuci,svaki ministar ponaosob je profesionalac u svom poslu, a svi oni zajedno mogu da ostvare odlične rezultate.

stefan

pre 1 godinu

Novu Vladu ocekuje puno izazova imajuci u vidu situaciju i desavanja u svetu

Patak

pre 1 godinu

Ocekujemo profesionalnost i strucnost nove Vlade.Puna podrska

Pavlovic

pre 1 godinu

Ubedjen sam da će ministri opravdati poverenje koje im je povereno.

Arkadije

pre 1 godinu

Odlično. Samo da rade kako treba i koliko treba biće nam super.

lana

pre 1 godinu

Nadam se dobrom izboru ljudi koji ce voditi drzavu Srbiju naredne 4 godine.Verujem u uspešnost budućih ministara

mirjana

pre 1 godinu

Ne sumnjam u kvalitet novog sastava.Sigurno ce biti uspesni novi ministri u svome radu

mirjana

pre 1 godinu

Srbija bira ministre u buducoj vladi.Pravi ljudi na pravom mestu.Nova vlada treba da bude fokusirana na ocuvanju mira i stabilnosti,jer je to najbitnije za napredak.

mirjana

pre 1 godinu

Ministri u vladi treba da rade na zastiti nacionalnih interesa gradjana Srbije.Nema sumnje da će odabir novih ministara biti na zadovoljavajućem nivou, SNS u svojim redovima ima kvalitetan kadar.

mirko

pre 1 godinu

Svu srecu u buducem radu ministara zelim,i da rade u interesu naroda.Novi ministri ce imati glavni zadatak a to je nastavak dosadasnje politike SNSa.

Mila

pre 1 godinu

Verujem da će nova Vlada biti još uspešnija.

Mila

pre 1 godinu

Znamo da će ministrima i predsednici Vlada Ani Brnabić zajedno sa Vučićem biti teško u ova teška vremena,ali oni su dokazali da mogu se suoče sa problemima koje uspešno mogu da reše,velika podrška za SNS.

Zika

pre 1 godinu

Mislim da je ovaj sastav najbolji koji trenutno imamo, da su to ljudi koji imaju energiju i snagu da se izbore sa svim nadolazećim problema. Od mene puna podrška ?

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija