• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.11.2022

11:42

VUČIĆ O EP: Ajde što traže da uvedemo sankcije Rusiji, to čine sve vreme, ali ne znam što se krije da nam traže da priznamo Kosovo? Hvala, nismo zainteresovani!

Tanjug

Politika

VUČIĆ O EP: Ajde što traže da uvedemo sankcije Rusiji, to čine sve vreme, ali ne znam što se krije da nam traže da priznamo Kosovo? Hvala, nismo zainteresovani!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti povodom postignutog dogovora Beograda i Prištine o registarskim tablicama

– Kako se naši mediji ponašaju, oni koji su prenosili vesti iz EP, nisu doneli ni rezoluciju, već preporuke. Mnogo važnije je suština teksta, nisu u pitanju samo sankcije, jer postoji jedan deo javnosti koji bi da disciplinuju predsednika i vlast… preskočili su da pročitaju naciji onaaj deo koji govori o preporukama da moramo da priznamo nezavisno Kosovo. Pa pitam sve te ljude što ste sto sakrili, da obavetsimo narod šta je to što traže od nas? Tu priču slušam 270 dana. Od nas traže međusobno priznanje. Krije jedan deo naše medijske i političke javnosti jer bi se tako zanlo šta stvarno žele Srbiji. Alijev je juče rekao jednu važnu, samostalnost i nezavisnost država - rekao je predsednik Vučić i dodao:

- Vi ste napravili da Srbija bude slobodarska u svetu. To se ogleda u načinju donošenja odluka i u tome da li je samosvojna da bira svoj put. Potvrđuju se moje reči, da sve i uvedemo sankcije, potapšali bi nas po ramenu, a onda bi izašli sa tim da priznamo Kosovo. Nisam se naročito uznemirio zbog njihovih preporuka. Dokon pop jariće krsti, sve im ide po loju, da su sad zabrinuti za naše preporuke. Umemo sami da donosimo odluke i dobro razumemo potrebe naše zemlje. Mi ćemo da nastvimo da slušamo sve, a odluke ćemo da donosimo u najboljem interesu naše zemlje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija