• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.11.2022

09:01

U ČETVRTAK POČINJE PRIJAVA ZA DRŽAVNU POMOĆ! Evo ko ima pravo na nju i kada kreće isplata!

printscreen instagram

Politika

U ČETVRTAK POČINJE PRIJAVA ZA DRŽAVNU POMOĆ! Evo ko ima pravo na nju i kada kreće isplata!

Podeli vest

Ministar finansija Siniša Maliobjasnio je danas u Jutarnjem programu na TV Pink kada kreće prijava mladih za državnu pomoć i kada se može očekivati isplata

Mali je istakao da pomoć dobijaju svi mladi koji se prijave a koji imaju od 16 do 29 godina.

- Između 1. i 15. decembra svi naši mladi od 16 do 19 godina mogu da se prijave za pomoć od 5.000 dinara. Prijava je jednostavna, broj lične karte, matični broj i izaberete banku, kao i za prethodne pomoći - objasnio je Mali.

Ministar je odmah potom istakao da vrlo bzo nakon prijave sledi isplata.

Foto: printscreen

- Odmah nakon prijave, u periodu od 16. do negde 20. decembra biće ipslata. Mislim da će mladi biti zadovoljni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bojan8828

pre 1 godinu

Sramota ,klincima na par meseci pomoc,da trose po klubovima,alkohol i drogu a majke koje radjaju njima ne treba pomoc..Eee Srbijo..nije ni cudo sto nas je sve manje i manje..

LOIL AKCIJA

pre 1 godinu

VRATI PARE LOPOVE .. AKO IH JA BUDEM UZIMAO NAPLATICU TI KAMATU KOJU NECES MOCU DA PODNESES!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17