• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kosovo online

08.12.2022

13:25

POKUŠALI DA OPLJAČKAJU VOZILO S NOVCEM U LEPOSAVIĆU! Izašli iz saniteta s fantomkama, pa zapucali na radnike obezbeđenja!

Kosovo online

Politika

POKUŠALI DA OPLJAČKAJU VOZILO S NOVCEM U LEPOSAVIĆU! Izašli iz saniteta s fantomkama, pa zapucali na radnike obezbeđenja!

Podeli vest

U Leposaviću, oko 11 časova, za sada nepoznati razbojnici pokušali su pljačku vozila za transport novca iz Službe za platni promet Narodne banke Srbije

Dopisnik Kosovo onlajna javlja da su, prema rečima očevidaca, pljačkaši došli vozilom saniteta žute boje, kakav inače ne koriste medicinske službe na severu. Sve je izgledalo kao na filmu.

- Izašli su sa fantomkama na glavi i pokušali da opljačkaju vozilo s novcem. Pucali su na radnike obezbeđenja ali su im oni takođe uzvratili i uspeli da ih spreče u nameri da opljačkaju vozilo. Pljačkaši su potom brzo napustili lice mesta, a narod je vidno uznemiren masovno izašao na ulicu - rekao nam je jedan od prisutnih građana. 

Nezvanično saznajemo da je radnik obezbeđenja zadobio lakše povrede i sanitetom prebačen da mu se ukaže pomoć.

Za napadačima se traga.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija