• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.01.2023

20:49

USTAŠKO ZLO! Prave žurku uz pesme koje slave klanje Srba!?! I to u Baškim Vodama gde svakog leta stotine Srba letuje!?!

Printscreen

Politika

USTAŠKO ZLO! Prave žurku uz pesme koje slave klanje Srba!?! I to u Baškim Vodama gde svakog leta stotine Srba letuje!?!

Podeli vest

U Baškim Vodama, odmaralištu na Jadranskom moru u kome svake godine na stotine Srba letuje, Hrvati prave žurke i provode se uz najužasnije ustaške pesme kojima slave genocid nad Srbima u Drugom svetskom ratu!?!

Zagrebački portal “Indeks” objavio je snimak na kome se jasno vidi i čuje kako se u jednom klubu u Baškim Vodama mladi vesele pevajući ustašku pesmu o “Maksovim mesarima” (Maks Luburić zloglasni je ustaški koljač iz Jasenovca)!?!

Na početku snimka prepoznali su sina načelnika opštinske uprave koga je ustaška pesma toliko pogodila da je od silne sreće i radosti polupao tanjir!

Foto: printscreen

Tekst i fotografija iz Baških Voda


I što je najstrašnije, na ovo ne reaguje niko iz demokratske, “antifašističke” Evrope! Njima, tamo u EU i NATO, izgleda je sasvim okej da neko proslavlja klanje Srba i poziva na novi genocid!?! Ne vide u tome nikakav problem?! Ćute bitange evrounijatske baš kao što su ćutali i kad je šiptarski terorista pucao na srpsku decu u Štrpcu, ćute i podržavaju baš kao što su ćutali i kad su pre neki dan srpsku decu u Sarajevu pretukli samo zato što su srpska, baš kao što su, nitkovi najgori, ćutali na svako nasilje i na svaki zločin počinjen nad Srbima svuda u regionu!

Foto: printscreen

Tekst pesme o ustaškom zločincu Maksu Luburiću

A zamislite samo da je obratno! Zamislite da je, ne daj Bože, objavljen snimak na kome se vidi kako neki Srbi pozivaju na ubistva Hrvata?! Da li bi i onda ćutali? I zašto ne bi? Licemeri odvratni, stoka bezrepa najgora!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Arkadije

pre 1 godinu

Nikad se nećemo dozvati pameti. Od vajkada oni nas kolju a mi im se uvlačimo i ulizujemo trazeći mir i zajednicu sa njima. I ove pesme su odgovor na Dačinu poseto LIJEPOJ NJIHOVOJ.

Boris

pre 1 godinu

A što ćemo s onim pesmama u Vukovaru: ".. .Bit će mesa, but će mesa klat ćemo Hrvate...

Ljubiša

pre 1 godinu

Pa kad su Srbi stoka. Neka ih, neka stoka ide po bič, jer se sa stokom tako postupa.

savakiwi

pre 1 godinu

Jednog dana će početi da kolju srpske turiste kod njih na Jadranu.

Milan

pre 1 godinu

Dodik beše sklopio savez sa HDZ-om. Vučić forsira Otvoreni Balkan? Dačić , Porfirije otopljavaju odnose sa Ustašama.Nemojte sad da potkopavate ovim tekstom savezništva naših lidera.

Rade R

pre 1 godinu

To su oni! To su ustaše! To su te "europske vrednosti"! To je sve ono protiv čega su se normalni ljudi, antifašisti, borili u drugom svetskom ratu! I ono što neki kažu da se povampirilo! Ništa se nije povampirilo, to je ostalo živo, preživelo taj rat protiv fašizma! Nikada to nije umrlo da bi se moglo povampirilo! To zlo, taj fašizam, je samo bio pritajen! A vremenom je bio sve glasniji i glasniji, sve otvoreniji i otvoreniji, sve opasniji i opasniji! E da bi se čovečanstvo spasilo, to zlo, taj fašizam, se mora totalno uništiti, izčupati iz korena! I to će morati da se uradi temeljno! To su, nadam se, Rusi upravo pokrenuli!

Miki

pre 1 godinu

Te pesme su jedino sto im je ostalo u njihovoj fasistickoj samodrzavnosti.Jos koji mesec i to ce se ugasiti.Boraba za normalan svet nije zavrsena u II pa ce sada biti.Fasizam i tom okviru ustastvo je osnovna odrednica EU na nasu veliku zalost.Sta je ostalo Hrvatima koji svoju decu od pelena uce da mrze Srbe, osim pesme.Sve im je uzeto, putevi, Jadranska obala , kuna jedino niko ne sme da dodje na Srpske teritorije.Sto bi ludi profesor rekao:``Prpa bato!``

micika

pre 1 godinu

problem je u tome šta su srbi zbog svojih iredentističkih ideja u sukobu sa ostatkom regiona. Srbe mrzi ceo svet, jer je njima u genima svojatanje tuđeg i nasrtanje na tuđe. Zato kuš srbi.

Bane

pre 1 godinu

Svaka ptica svome jatu leti. Svoj se svome raduje.

maks

pre 1 godinu

To je "problem" koji je jako jednostavno riješiti. NE dolazite, ni u"Bašku vodu" (a ne Baške vode),ni u Hrvatsku općenito. Jer NISTE dobrodošli i NIKADA nečete biti. To što neki eventualno prolaze "bez problema", tako prolaze samo zbog drugih gostiju, koji za razliku od vas JESU dobrodošli. I nemojte NI SLUČAJNO pomisliti da JESTE dobrodošli, pa se eventualno početi ponašati kao "kod kuče". Jer če se u tom slučaju vaši dojmovi sa "letovanja" DRASTIČNO promijeniti. Zato bolje spriječiti nego liječiti. Zaobilazite nas. U što širem krugu. Da nebi bilo, nismo znali....

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija