• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.01.2023

17:03

MI SVOJ STAV NEĆEMO MENJATI, POŠTUJEMO MEĐUNARODNO PRAVO, A VI? Vučić na panelu u Davosu: Velike sile ne poštuju ni rezolucije ni Povelju UN!

printscreen

Politika

MI SVOJ STAV NEĆEMO MENJATI, POŠTUJEMO MEĐUNARODNO PRAVO, A VI? Vučić na panelu u Davosu: Velike sile ne poštuju ni rezolucije ni Povelju UN!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je na panelu "Širenje evropskog horizonta" koji se održava u okviru Svetskog ekonomskog foruma u Davosu.

Na panelu su, pored predsednika Vučića, učestvovali i glavni urednik evropske redakcije "Politika" Džamil Anderlini, predsednik Vlade Republike Irske Leo Varadkar, premijer Albanije Edi Rama i predsednica Evropskog parlamenta Roberta Mecola.

Vučić je rekao da je pesimističan po pitanju ulaska u EU u skorijem periodu, i da ne misli samo na Srbiju, već na zemlje regiona.

- Mi svi vidimo i ne možemo da žmurimo na raspoloženje u EU. Kada je reč o Evropskoj političkoj zajednici, to je važno za nas, pošto možemo da razgovaramo o različitim pitanjima sa evropskim liderima - rekao je on.

Predsednik dodaje da Srbija ima dobru stopu rasta, i da je pitanje sada kako da naša zemlja nastavi istim ili jačim tempom.

- Šta da uradimo na brojnim poljima po pitanju vladavine prava. Nema tu nekih velikih snova, niti smo entuzijastični kao pre. Ni EU nije više entuzijastična, kao što smo mi mislili da jeste. Popularnost EU u zemljama regiona pada, zbog različitih pritisaka na te zemlje. Kod nas zbog KiM, u Severnoj Makedoniji zbog pritisaka u vezi sa njihovim identitetom - kazao je Vučić.

On je rekao da je Srbija napravila napredak u reformi pravosuđa, ali da zna da naša zemlja neće brzo postati članica EU.

Na pitanje o stavu naše zemlje po pitanju rata u Ukrajini, Vučić je zatražio pojašnjenje - na koji stav se tačno misli.

- Recite koji je to stav. Čitam poslednjih meseci da sam ja mali Putin, da ću pokrenuti rat protiv suseda. Objavljeno je više od 1.700 članaka u svetskim medijima, a mi nismo nikoga napali, i to se neće ni desiti. Malo sam i ciničan. To je bila brutalna laž, kao i mnoge druge. Što se tiče rata u Ukrajini, mi podržavamo teritorijalni integritet Ukrajine, kao što podržavamo teritorijalni integritet Srbije. Kada me pitaju da li je Krim deo Ukrajine, ja kažem da je to deo Ukrajine, kao i Donbas - rekao je predsednik.

Vučić ističe da mi svoj stav nećemo menjati, i da ćemo biti verni i poštovati teritorijalni integritet svake članice UN.

- Verniji smo od nekih drugih zemalja, koje su promenile svoj stav o teritorijalnom integritetu Srbije. Srbija poštuje Povelju UN, i rezolucije UN. Moje pitanje je zašto velike sile ne poštuju to. Nije smešno, Rezolucija 1244 je i dalje na snazi. Mi poštujemo, neki drugi ne poštuju. Svi nas pitaju kada ćemo uvesti sankcije. A zaboravljate da smo mi iskusili te sankcije, i ne verujem da to donosi nešto dobro - kaže predsednik.

On dodaje da ne pripada klubu jednoumnih osoba, i da Srbija ostaje verna međunarodnom pravu.

Na pitanje o tome da li je Vladimir Putin ratni zločinac, predsednik je zapitao novinara da li je on to postao i tužilac i sudija.

- Da budem iskren, kada govorimo o kontaktima i bliskosti, ja neću reći da je Putin ludak, kao što sam čuo u Davosu. Ja se sa tim ne slažem. Ali ću reći da su brojni evropski lideri išli u Moskvu da pričaju sa Putinom, a nisu me izvestili o svojim razgovorima. Poslednji put kada sam ja razgovarao sa Putinom to je bilo o gasu, i iako nisam bio potpuno zadovoljan rezultatima, nisam bio ni razočaran - kazao je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sasa

pre 1 godinu

Vucic je u Davosu ostao pri svojim cvrstim stavovima. Medjunarodno pravo je ono sto licemere sa Zapada ocigledno ne zanima!

Pavle

pre 1 godinu

Velike sile se ponasaju bahato i bezobrazno nepostuju medjuarodna prava a izivljavaju se na malim zemljama.

Sirijus

pre 1 godinu

Pa mi poštujemo, ali ga očigledno ne poštuje niko drugi, dobro Vučić uspeva da se izbori koliki su pritisci i nepravde ka našoj strani.

Hana

pre 1 godinu

Ono što je važno je da Srbija ide putem rasta i dobrih rezultata i drži se svojih planova,poštujući sva prava.

Petar

pre 1 godinu

Velike sile ne mare sto krse norme medjunarodnog prava jer samo gledaju svoje interese

Miodrag

pre 1 godinu

Da imaju i malo obraza sile Kvinte bi pustile Srbiju na miru po pitanju insistiranja na uvođenju sankcija Rusiji. Em su se ogrešili o nas po pitanju međunarodnog prava, em nam duguju ogromnu ratnu odštetu.

Vladica

pre 1 godinu

Srbija svoj stav neće menjati bez obzira na sve. Predsednik ističe da ostajemo verni u poštovanju teritorijalnog integriteta svake članice EU, bez obzira na to što su neke druge zemlje promenile mišljenje o teritorijalnom integritetu Srbije. Ovo je zaista pravi pokazatelj prave i odlučne politike našeg predsednika.

Srdja

pre 1 godinu

Srbija je slobodarska zemlja koja ce istrajati u svojim stavovima jer zastupamo pravdu i medjunarodno pravo.

Biljana

pre 1 godinu

Nas stav je da postujemo i stitimo interese svoje zemlje, a da želimo da rat što pre prestane.

Fica

pre 1 godinu

Mislim da je Srbija i Vučić do sada jasno pokazala i dokazala da je čvrstog karaktera i da stoji iza svoje reči i svojih odluka

Biljana

pre 1 godinu

Lepo im je sve objasnio. Mi postujemo medjunarodno pravo, a ostali su ti koji su mnogo puta to isto pravo zgazili.

Goran

pre 1 godinu

Kako ističe naš predsednik, Srbija ostaje verna kada su u pitanju povelja i rezolucija UN. Time možemo da se ponosimo, jer postupamo pravedno i pravično, što se ne može reći za neke druge zemlje. Pritisci oko uvođenja sankicija Rusiji ne prestaju, ali moraju da znaju da do toga nikada neće doći, jer predsednik odoleva pritiscima već duže vreme, pa će se i sa ovim izboriti.

Biljana

pre 1 godinu

Mi mislimo svojom glavom. Ne plasimo se da pitamo, da iznesemo misljenje.

Goran

pre 1 godinu

Srbija postuje medjunarodno pravo,i nece menjati svoj stav.

Biljana

pre 1 godinu

Sto bi mi govorili da je Putin ludak? Mi se bavimo sobom i gledamo da privucemo sto vise investitora.

ana

pre 1 godinu

Jasno i iskreno se naš predsednik obratio, govoreći da Srbija nikada neće menjati svoj stav i da će uvek poštovati medjunarodno pravo. Svaka čast na ovome, još jednom naš predsednik pokazuje da su naš obraz i politika,, čisti kao suza.''

Biljana

pre 1 godinu

Neverovatno koliko im smeta to sto Vucic sve sto misli sme da kaze javno.

Miki

pre 1 godinu

Tako govori i odgovara pravi državnik, mudro i precizno, lepo smisljeno i pripremljeno.. tako govori čovek koji čuva Srbiju i koji voli svoj narod! Bravo predsedniče!

Nina

pre 1 godinu

Zasto bismo mi menjali stav, kada time svakako ne krsimo medjunarodno pravo

Marija

pre 1 godinu

Veliki pritisak se vrši nad Predsednikom i Srbijom, mi smo narod koji poštoji i nikada prvi ne udara, Prrdsedniku svaka čast kako izdržava ovoliki prisak j ovoliku nepravdu koja sr vrši!

tole

pre 1 godinu

Srbija na čelu sa predsednikom poštuje medjunarodno pravo i štiti celovitost države

marko

pre 1 godinu

Predsednik je svima održao čas kako treba da se ponaša jedan državnik.

mario

pre 1 godinu

Srbija je vodi nezavisnu politikui zato joj mnoge zemlje zavide.

Nina

pre 1 godinu

Čini se da je predsednik Vučić zauzeo jasan stav u vezi sa poštovanjem međunarodnog prava od strane velikih sila.

juelena

pre 1 godinu

Srbija ima sve veći uticaj u međunarodnim krugovima.

marko

pre 1 godinu

Srbija je uspešna i moćna država koja vodi nezavisnu politiku.

Zoran

pre 1 godinu

I gore stvari smo preziveli, prezivecemo i ovo!!!

Petar

pre 1 godinu

Mnogo je nepravde ucinjeno prema Srbiji, divim se Vucicu kako moze da se nosi sa pritiscima i ucenama EU i zapada

Sima

pre 1 godinu

Podržavam njegov stav i verujem da je poštovanje međunarodnog prava i Ujedinjenih nacija ključno za mir i stabilnost u svetu.

Ivan

pre 1 godinu

Očigledno je da velike sile moraju da poštuju međunarodno pravo i da se pridržavaju rezolucija i Povelje Ujedinjenih nacija.

Snežana

pre 1 godinu

Vučić je ostao dosledan i potpuno iskreno rekao da je svestan u kakvoj situaciji je Srbija i da nećemo da podleže o pritiscima i raznim ucenama dok nas napadaju a jedini poštujemo međunarodno pravo.

Jovanka

pre 1 godinu

Srbija napreduje u dobrom pravcu, ali postoje i izazovi koji treba da se reše pre nego što će naša zemlja ući u Evropsku uniju.

Sima

pre 1 godinu

Moraćemo da ispunimo sve uslove i da nastavimo da se trudimo da poboljšamo uslove života za naše građane. U tom smislu, potrebno je da se nastavi razvoj ekonomije, da se unapredi obrazovanje.

Davor

pre 1 godinu

Pravo u centar, tako i treba sa licemerima sa Zapada, bez obzira koliko god oni mocni bili.

Delija

pre 1 godinu

Srbija postuje, culi smo i integritet Ukrajine, i zaista, zasto onda vecina clanica EU ne sme tako da se odnodi kada je u pitanju i KiM?

Cveta

pre 1 godinu

Srbija poštuje međunarodno pravo ,jer dobro se dobrim vraća.

Dijana

pre 1 godinu

Vučić čvrsto ostaje pri svom stavu da poštuje međunarodna prava, a oni koji ne poštuju dovode čitav Balkan u problem

Sale

pre 1 godinu

Srbija nastavlja svoju mukotrpnu borbu za očuvanje teritorijalnog integriteta istovremeno boreći se za što bolji ekonomski položaj svojih građana.

Dragana

pre 1 godinu

Velike zemlje sebi dozvole da ne poštuju međunarodna prava. A Srbija se drži toga poštuj druge da bi oni poštovali tebe.

biljana

pre 1 godinu

Vučić u Davosu izneo snazan stav Srbije od kog nećemo odustati.

Nataša

pre 1 godinu

Neće predsednik prekršiti međunarodna prava ni po koju cenu, jer želi da sačuva mir, krivci za probleme na Balkanu su oni koji se oglušuju o njih

Zoran

pre 1 godinu

Kad bi i druga strana poštovala Rezoluciju 1244 i Povelju UN, problema ne bi ni moglo da bude

Violeta

pre 1 godinu

Ovde različita pravila važe za različite zemlje

Jana

pre 1 godinu

Predsednik je decidirano rekao da ne menja stav, i tako će i biti!

Jelena

pre 1 godinu

Srbija se apsolutno uvek pridržava međunarodnih akata

Zoran

pre 1 godinu

Dakle nije problem u Vučiću - on se drži Rezolucije 1244 i Povelje UN, problem su oni koji ne poštuju

Milica

pre 1 godinu

Vučić se bori za svoju,zemlju i svoj narod i ništa ne može da bude preče od toga.

Vesna

pre 1 godinu

Naša zemlja odgovorno postupa kada je u pitanju postovanje međunarodnog prava

Milićka

pre 1 godinu

Za nas su međnarodni pravni akti obavezujući

Maki

pre 1 godinu

Vučić pokusava da se izbori uprkos svim pritiscima.

Marko

pre 1 godinu

Najvažnije je da Srbija ide putem rasta i razvoja i svakodnevno napreduje.

Nikola

pre 1 godinu

Srbija nikada neće menjati svoj stav i uvek ce poštovati međunarodno pravo.

Lenka

pre 1 godinu

Srbija se drži svojih planova i vodi jednu nezavisnu politiku.

Koja

pre 1 godinu

Srbija se drži svojih planova i vodi jednu nezavisnu politiku.

Pera

pre 1 godinu

Srbija nikad nece priznati Kosovo kao drzavu i to ne treba da traze od naseg predsednika.

Kaja

pre 1 godinu

Srbija poštuje međunarodna prava, a velike sile se ponašaju bezobrazno i ne poštuju.

Ljubica

pre 1 godinu

Velike sile ne poštuju sporazume, ne postuju medjuarodna prava, a očekuju sve to od malih zemlja. Nije lako Vučiću.

Perica

pre 1 godinu

Srbija postuje tudje ali svoje Kosovo nece dati.

Jana

pre 1 godinu

Predsednik vodi jednu odlučnu i dobru politiku i stoji iza svojih reči i odluka.

Miki

pre 1 godinu

Velike sile gledaju samo svoje interese i ne poštuju međunarodno pravo.

Neca

pre 1 godinu

Srbija i Vučić pokazali svoj jasan stav i čvrst karakter i stoje iza svojih reči.

Ivan

pre 1 godinu

Srbija ostaje dosledna svojoj politici i ne zeli da pod pritiscima menja odluke!

Nena

pre 1 godinu

Mi želimo da štitimo interese naše zemlje i borimo se ta mir i stabilnost.

Anja

pre 1 godinu

Srbija postuje teritorijalni integritet svake clanice UN, ali je potrebno da se postuje i teritorijalni integritet Srbije.

Ogi

pre 1 godinu

Ostacemo dosledni do kraja po pitanju naseg stava. Prioritet nam je mir i stabilnost!

Kaja

pre 1 godinu

Srbija se drži Međunarodnog prava, poštuje teritorijalni integritet drugih zemalja, a oni koji prema Srbiji primenjuju dvostruke aršine Gaze po Međunarodnom pravu.

Kalinaa Markovic

pre 1 godinu

Samo mi poštujemo sve i niko drugi.

Sirijus

pre 1 godinu

Koliko treba samo biti bahat pa nam objašnajvati da nešto mi još tu kao nismo okej a realno smo bukvalno svaki deo pogodbe ispunili, a druga strana ni jedan. Samo nam mažu oči da nam uzmu naše. Gura to Vučić godinama koliko god može ali teško da mi možemo protiv cele međunarodne zajednice.

Kalinaa Markovic

pre 1 godinu

Predsednik Vučić je u Davosu ostao pri svom stavu.

Kalinaa Markovic

pre 1 godinu

A da li vi poštujete medjunarodno pravo?

Zora

pre 1 godinu

Zablude nema sva pitanja su vezana za Ukrajinu,Kosovo i Ameriku,borba za Srbiju tek pocinje.

miki

pre 1 godinu

Ocekuje se jako teska narodna godina ali ne sumnjam da ce Vucic uraditi sve za Srbiju i nas narod da mi to ne osetimo toliko kao sto ce verovatno osetiti druge drzave

Jeca

pre 1 godinu

Medjunarodno pravo je ono sto licemere sa Zapada ocigledno ne zanima!

Tanja

pre 1 godinu

Tako je predsednicee, drzacemo mi nasu rec, nikad je prekrsiti

Saladin

pre 1 godinu

Vucicevo je bilo samo da ukaze na pravo koje su ONI potpisali. Raskrinkao je njihovo licemerje i to je dovoljno od njega.

Mila

pre 1 godinu

Mi smo tvrdoglav narod i nikada necemo pogaziti nase reci.

Nikolina

pre 1 godinu

Srbija je ozbiljna država koja je poštovala i dalje poštuje medjunarodno pravo, dok ga mnoge velike sile primenjuju kad im kako odgovara! Velikaa nepravda!

Stojkovic

pre 1 godinu

Ako se Evropi ne svidja Vucicevo tumacenje prava, a Vucic je pravnik po struci, onda je to njihov problem. Nase je bilo da se predstavimo kao pacifisti, ostalo je njihova stvar.

Rajko

pre 1 godinu

Velike sile krse pravila, a mi ne krsimo vec se samo drzimo onoga sto smo obecali i dali rec

Danijela82

pre 1 godinu

Tesko da ce ijedna zemlja imati takvog drzavnika koji ce u lice reci Evropi sta misli, bez straha i ulagivanja!

Stanko

pre 1 godinu

Mi postujemo sva prava pa i medjunarodna, rec koja je dana nema nikakve veze sa pravom.

Nevena

pre 1 godinu

Zar prosto ne obozavate Vucicev stil? Bez straha i pretvaranja, iskreno i bez povladjivanja, samouvereno i argumentovano moze da odgovori svima, pa i najmocnijim silama!

Uros

pre 1 godinu

Dokle vise da nam se uplicu velike sile i pricaju nam sta da radimo, mi smo slobodna drzava i tako ce i ostati.

kiki

pre 1 godinu

Razgovorom se sve moze resiti ali sa nekima ne moze se razgovarati .

mira

pre 1 godinu

Očekujemo da će biti sve bolja situacija na KiM.Srbija je uvek spremna za razgovore,i da se svi problemi reše.

Gagolina

pre 1 godinu

Bravo za predsednika i nacinu na koji brani Srbiju. Jasan i nedvosmislen stav. Nismo krpa kao sto smo bili za vreme zutih danas Srbija uziva ugled i u Evropi i u svetu??

Stoja

pre 1 godinu

Vucicu svaka vama cast kad uspevate tako da ostanete mirni u svom ovom haosu

Milan

pre 1 godinu

Zašto svet uopšte donosi rezolucije koje ni sam ne poštuje?

Bogdan

pre 1 godinu

Srbija nece menjati stav! Eto primera slobodarske i nezavisne politike!

Vesna94

pre 1 godinu

Evropa je dobila iskren i otvoren odgovor od Vucica, za razliku od Kurtijevog moljakanja i ulagivanja!

Tasa

pre 1 godinu

Srbija je oduvek poštovala medjunarodno pravo i ostaće dosledna svojim principima!

Lena

pre 1 godinu

Srbija svoj stav nece menjati bez obzira na sve. Ostaje verna u postovanju teritorijalnog integriteta svake zemlje clanica EU. Predsednik je jos jednom pokazao da svoju odlucnost.

Tasa

pre 1 godinu

Srbija poštuje teritorijalni integritet svih zemalja, očekujemo ništa manje od ostalih država da i oni poštuju naš teritorijalni integritet!

Gogi

pre 1 godinu

Evropske vrednosti nisu onakve za kakve se predstavljaju.

Tasa

pre 1 godinu

Srbija nikad neće pasti na niske grane poput velikih sila, pravo postoji da se poštuje!

Bosko

pre 1 godinu

Ako nisu znali za nase stavove do sad, nadam se da im je sad jasno.

MARA

pre 1 godinu

Strasno je sto zivimo u vremenu u kom velike sile ne postuju ni rezolucije ni Povelju Ujedinjenih nacija.

MARA

pre 1 godinu

Strasno je sto zivimo u vremenu u kom velike sile ne postuju ni rezolucije ni Povelju Ujedinjenih nacija.

Tasa

pre 1 godinu

Vučić vodi politiku mira i dijaloga, jer je to u interesu našeg naroda!

Tamarica

pre 1 godinu

Nije u redu da Srbija trpi pritisak zato što ne želi da uvede sankcije, ali bi bilo u redu kada bi EU obratila pažnju na druge svetske sile, koje bi trebalo da poštuju sporazume i rezolucije.

MarijaM

pre 1 godinu

Vučić ni pod pritiskom ne menja svoje stavove pa ih je i u Davosu istakao.

MarijaM

pre 1 godinu

Najbitnije je da Srbija nastavlja da se kreće na svom evropskom putu uz jaku ekonomiju.

MarijaM

pre 1 godinu

Srbija poštuje druge zemlje, ali se rukovodi sopstvenim interesima u donošenju odluka.

MarijaM

pre 1 godinu

Srbija neće uvesti sankcije Rusiji, jer mi najbolje znamo kako je živeti pod tim uslovima. Rusi su naši prijatelji.

MarijaM

pre 1 godinu

Srbija gleda svoja posla i ne podleže pod pritiskom. Jasno treba da bude svima da nećemo uvesti sankcije Rusiji i da ostajemo pri branjenju onoga što nam pripada.

Sanja

pre 1 godinu

Vucic je cvrsto pri svojim stavovima i to ne moze izmanipulisati niko

Goran

pre 1 godinu

Vucic je u Davosu ostao pri svom misljenju! Srbija postuje Medjunarodno pravo, a zemlje zapada ne! To samo govori o njima! Uzas!

Vojka

pre 1 godinu

Oni koji su se Putinu klanjali sada ga zovu ludakom a ozbiljni ljudi ostaju dosledni sebi i svojoj politici

MomcilovicAnja

pre 1 godinu

Velike sile bez poštovanja prava i propisa, i mi, koji trpimo raznorazna iživljavanja, poštujući sve zakonski propisano...šta reći?

Jelena

pre 1 godinu

Занимљиво је како то да велике силе од Србије траже поштовање нечега што саме не поштују. Споразуми постоје да би их поштовале обе стране потписнице. А не да се привременим органима у Приштини ћефне да раде како они хоће, од себе да праве жртве, а од Србије насилнике.

Vladimir

pre 1 godinu

Samo na ovaj način, postavljanjem stavova i insistirajući na poštovanju međunarodnog javnog prava, mi poštujemo Srbiju, a to je preduslov da nas i drugi poštuju. Nadamo se da će zemlje EU ispoštovati Briselski sporazum.

Laki

pre 1 godinu

Srbija ce braniti svoj teritorijalni integritet. Zapad jeste mocan, ali nije ceo svet.

Kika

pre 1 godinu

Vučić je jasno stavio do znanja kakav je stav Srbije i da je nepromenjiv.

Kika

pre 1 godinu

Predsednik Vucic je u Davosu vrlo jasno i transparentno pokazao da se hrabro bori da zastiti interes svoje drzave!

Rade

pre 1 godinu

Srbija je zemlja koja poštuje međunarodno pravo

Bojana

pre 1 godinu

Davos je bila prilika da Vučić predstavi Srbiju u pravom svetlu

Ana

pre 1 godinu

Srbija jasno stoji iza svojih stavova koje će uvek braniti

Goran

pre 1 godinu

Cvrsto stoji iza nasih stavova i medjunarodnog prava, jer zasto postoji kad odredjeni sebi daju za pravo da ga krse. Mi da smo ga prekrsili bili bi razapeti.

Marko

pre 1 godinu

Mi postujemo, ali niko drugi ne postuje izgleda dobro predsednik uspeva da se izbori sa tolikim pritiscima.

Kristijan

pre 1 godinu

Vučić predstavlja na najbolji način interese naše države u Davosu.

Zoran

pre 1 godinu

Bilo kako bilo Srbija ostaje dosledna sebi, i uzdignute glave.

Radovic88

pre 1 godinu

Do koje mere ite to licemerje da ce oni svoje zakone pogaziti samo da bi jednu malu drzavu koja nikoga ne ugrozava opstruirali. Neverovatno!

Stefi

pre 1 godinu

Zapad ne poštuje rezoluciju koja je njihova tvorevina! Problem im je što im Vučić to u lice kaže!

mile

pre 1 godinu

Licemerno je da nam zapad bilo sta prebacuje posle onoga sto su ucinili devedesetih u Srbiji.

dule

pre 1 godinu

EU nema objektivan stav prema nama po pitanju KiM. Ništa nisu učinili kako bi se dijalog sa Prištinom nastavio.

jovo

pre 1 godinu

Zar imaju obraza da nam bilo sta prebacuju a bombardovali su nas zbog izmišljenog scenarija devedesetih.

Tanja

pre 1 godinu

Predsednik Vučić je odličan diplomata i državnik.Zna kako da brani svoju zemlju od napada mnogih.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Hana Selimović dobitnica nagrade za najbolju žensku ulogu u Brčkom
Kultura

Hana Selimović dobitnica nagrade za najbolju žensku ulogu u Brčkom

Na Internacionalnim teatarskim susretima Brčko distrikta BiH, održanim od 17.10. do 25.10.2024. godine, stručni žiri u sastavu: Dubravka Crnojević Carić, akademska glumica, rediteljka i teatrolog, Slobodan Unkovski, pozorišni reditelj, profesor glume i pozorišne režije i Osman Arslanagić, profesor scenografije i kostimografije, odlučio je da se Nagrada za najbolju žensku ulogu dodeli Hani Selimović za ulogu Ane/Ćerke u predstavi "Otac" u produkciji beogradskog Ateljea 212 (autor: Florian Zeler, reditelj: Paolo Mađeli).

25.10.2024

13:51

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija