• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.sputnikportal.rs

03.02.2023

18:22

KUKAVICE NAPALE DETE DOK JE ŠETALO PSA! "Jedan ga je držao, drugi ubadao nožem"! Uhapšeni Albanci koji su napali Srbina na KiM

informer.rs

Politika

KUKAVICE NAPALE DETE DOK JE ŠETALO PSA! "Jedan ga je držao, drugi ubadao nožem"! Uhapšeni Albanci koji su napali Srbina na KiM

Podeli vest

Albanci koji su učestvovali u napadu na srpskog mladića Bobana Đuzića (19) i ranili ga nožem dok je šetao psa u selu Mogila kod Vitine na Kosovu i Metohiji privedeni su


Takozvana kosovska policija privela je trojicu Albanaca koji su učestvovala u napadu i istraga je u toku, kaže Bobanov otac Ivica.

Dete je šetalo psa. Na putu ka kući su ga napali. Ovaj od 46 godina ga je držao, a drugi ga ubo nožem. Dve rane ima“, kaže otac.

Nakon ukazane hitne pomoći u ambulanti u Vrbovcu, mladić je hospitalizovan oko 14 časova u bolnici u Pasjanu.

Bojan je povređen nožem u predelu gornjeg dela lopatice. Nakon prijema, pacijent je hirurški obrađen, zaustavljeno je krvarenje i urađena rendgen i ultrazvučna dijagnostika. Primljen je na odeljenje i trenutno je van životne opasnosti“, kaže dežurni lekar u Zdravstvenom centru Gnjilane dr Bojan Đorić, prenosi RTV Puls.

Boban je i ranije imao problema sa lokalnim Albancima, ali nikad nije bio napadnut nožem.
„Nismo ni prvi, ni poslednji. U našem selu se česti incidenti, uvek nastradaju srpski dečaci. Ovo je jadno“, kaže Bobanova majka Jasmina.

Mogila je multietničko mesto u blizini Klokota, u Kosovskom Pomoravlju, u kojem danas žive Srbi u sedamdesetak kuća, dok je Albanaca dvostruko više.

Kancelarija za KiM saopštila je kako je „jasno da se pojačala i težina etničkih incidenata i napada, kako jača i Kurtijeva antisrpska politika i tenzije koje gotovo svakodnevno izaziva na terenu i Kancelarija za Kosovo i Metohiju očekuje od međunarodnih predstavnika da spreče Kurtija da od pokrajine napravi novo bure baruta“.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
savakiwi

pre 1 godinu

Moooree,kad ih budemo nagnali neće ostati ni jedan Šiptar tamo

Ja

pre 1 godinu

Ko zna sta je prava istina. Koje su nacionalnosti napadaci koji su izboli coveka u Novom Sadu?

hehehe

pre 1 godinu

Dete od 19, a ne zna se, koje nacionalnosti je bio pas?:)

ratko

pre 1 godinu

I TAKO CE SE DESAVATI DOK PIZDA OD VUCICE NE BUDE STEGAO MUDA KOJA NEMA I POSLAO KONACNO DA IM JEBE MATER SPECIJALNE JEDINICE ,DZABBA STO PIZDA VUCIC PRICCA DA NEEC BIDI OLUJE OLUJA ODAVNO VEC TRAJE KOJI PO REDU RANJENI SRBIN VUCICU IMAS PORODICU ZAMISLI DA SE TEBI TO DESAVA ,TE TVOJE FORE O MIRU POSTAVI ZA NACISTE KOJIMA OCITO IDES NA RUKU ,KUPUJES AVIONE OD NACISTICKE ZEMLJE FRANCUSKE MESTO RUSKIH ,NADAM SE DA CE SE TEBI ISTO TAKO SVE VRATITI.GLASAO SAM ZA TEBE A SAD CUU KURAC VISE IKAD JA PIZDE NE PODRZAVAM ,ISTI SI KAO I ZUTI SLJAM

Milos

pre 1 godinu

Ово је стара тактика.Један проверени, стари зликовац води једног старијег малолетника да га "острви" и једног млађег да се учи на време.

Dusan

pre 1 godinu

JEBO SAD,EU;SANKCIJEI SVE OSTALO!!!!HAJDE DA IH ZGAZIMO ZA SVA VREMENA I KO PREZIVI NEKA PRICA!!!

Veteran

pre 1 godinu

KOSOVO SE NIKADA NECE RESITI PREGOVORIMA,IMAJU 2 SOLUCIJE,IZDAJA ILI SILA!!!!NEMA TRECE!!!

Dragi

pre 1 godinu

Informer i gosp. Vučićević snose veliku odgovornost za progon srpskog naroda na KiM.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija